andreas_g Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Κατέβηκα Αθήνα από επαρχία και έχω μαζί μου τη κάρτα ανεργίας. Είναι αρκετή για να μετακινηθώ δωρεάν με τα μμμ? Αν ναι, μπορώ με όλα τα μμμ? Είναι σε ισχύ μέρχι τις 09/03/16. Κάτι είδα για βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ αλλά δεν έχω τέτοιο χαρτί. Ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 http://www.athenstransport.com/2011/05/reduced-tickets/
andreas_g Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 επιδεικνύουν την κάρτα ανέργου ή πρόσφατης (εντός μηνός) βεβαίωσης αφού λέει ή το ένα ή το άλλο, άρα μπορώ... Ευχαριστώ
Miracle Worker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Το link του Νίκου παίζει να είναι παλιό. Λέει ότι το άρθρο γράφτηκε το 2011 και τελευταία ανανέωση το Δεκέμβριο του 2015. Μπορείς να δεις και άλλα λινκ και απόψεις στο αντίστοιχο νήμα. http://www.insomnia.gr/topic/575647-%CE%BC%CE%BC%CE%BC-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%B9/page-14 Εκεί που καταλήξαμε μέχρι τώρα είναι ότι χρειάζεσαι και βεβαίωση, εκτός της κάρτας. Επίσης μάλλον μπορείς να πας και μέχρι αεροδρόμιο, εν αντιθέσει με όσο γράφει το άρθρο. 1
galan711 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 εγω εστειλα ενα e-mail στον οασα (11.2015) και μου απαντησαν τα εξεις: Καλημέρα σας, Σε απάντηση του ηλεκτρονικού μηνύματός σας, θα θέλαμε να επιβεβαιώσουμε ότι με βάση τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις, οι άνεργοι δικαιούνται να μετακινούνται δωρεάν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς αρμοδιότητας ΟΑΣΑ. Έως ότου ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες, οι άνεργοι θα πρέπει να επιδεικνύουν ένα αποδεικτικό ταυτότητας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο ασθενείας) καθώς και πρόσφατη Βεβαίωση Ανεργίας (που έχει ισχύ 30 ημέρες από την έκδοσή της) συνοδευόμενη από την ισχύουσα Κάρτα Ανεργίας, αμφοτέρων εκδοθέντων από τον ΟΑΕΔ. Επισημαίνεται ότι γίνονται δεκτές και οι Βεβαιώσεις Ανεργίας που έχουν εκδοθεί διαδικτυακώς από πιστοποιημένους χρήστες των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα