Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν βασικά χαρακτηριστικά του Huawei P9


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν τα βασικά στοιχεία και χαρακτηριστικά του νέου Huawei P9, που αναμένεται να παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές Απριλίου.

Οι νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν ουσιαστικά επιβεβαιώνουν όσα γνωρίζαμε ήδη για την συσκευή, όπως την ύπαρξη του dual-camera setup (ενδεχομένως για λειτουργία refocus μετά την λήψη φωτογραφιών, την ρύθμιση του διαφράγματος και την εφαρμογή φίλτρων) στο πίσω μέρος.

 

Επίσης επιβεβαιώνεται η ύπαρξη των χαρακτηριστικών dual-tone LED flash, laser autofocus καθώς και του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

 

Η συσκευή διαθέτει μεταλλικό σώμα, με ένα πλαστικό τμήμα που προστατεύεται από ανθεκτικό γυαλί στο πίσω μέρος, και στο σημείο που βρίσκονται οι δύο κάμερες, σε μία σχεδιαστική επιλογή που θυμίζει αρκετά αυτή του Visor στο Nexus 6P.

 

Το Huawei P9 εξοπλίζεται επίσης με USB Type-C, η οποία βρίσκεται ανάμεσα σε ένα ηχείο και στην υποδοχή 3.5mm για τα ακουστικά.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Η οθόνη του, έχει διαγώνιο 5,2 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 1920 pixels. Βασίζεται στο Kirin 950 SoC της HiSilicon (Mali-T880 GPU) σε συνδυασμό με 3GB RAM και μπαταρία χωρητικότητας 3900mAh.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ προσωπικά θα μείνω με το P8 για ένα χρόνο ακόμα και θα περιμένω μέχρι να βγάλει καμία εταιρία το 2017 κάτι το πρωτοποριακό, προς το παρόν βάζουν μόνο Gimmicks. Θα δείξει με τον καιρό αν κάποια Android εταιρία ή η Apple βγάλουν κάτι το καινούργιο που να αξίζει τα λεφτά. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαλλων το pressure touch η touch 3d θα ειναι το επομενο αξιοσημειωτο βημα στα android.

Άμα στην Android Ν έκδοση δούμε υποστήριξη για Pressure Touch (3D Touch) τότε θα ανοίξουν και τις πόρτες στους Developer για να φτιάξουν εφαρμογές με υποστήριξη λειτουργιών Pressure Touch.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...