kxtsns Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!! Με πήραν τηλ από την Vodafone για εργασία στο internet team με μια γρηγορη ματια που εριξα είδα ότι πρόκειται για κάπως ψαγμένη θέση! Είδα ότι σου βάζουν να συμπληρώσεις ερωτηματολογιο με τεχνικά θέματα πληροφορικης σε δικτυα, internet κλπ... Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία.. τι ρωτάνε συνήθως και τι ζητάει το ερωτηματολόγιο αν ξέρει κάποιος που έχει περάσει αυτό το στάδιο της αξιολόγησης - συνεντευξης? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ελλάδα και ψαγμενη θέση δεν υπαρχει Δηλαδή τι είμαστε ολοι στην Ελλάδα γανωματζήδες? ...και πως μπαίνεις εσυ στο ίντερνετ, πως εχεις τηλεφωνώ, πως πληρώνεις τα πάντα μεσα απο το ebanking κλπ, γανωματζήδες τα φτιάχνουν ολα αυτα? 8
Anorymous Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!! Με πήραν τηλ από την Vodafone για εργασία στο internet team με μια γρηγορη ματια που εριξα είδα ότι πρόκειται για κάπως ψαγμένη θέση! Είδα ότι σου βάζουν να συμπληρώσεις ερωτηματολογιο με τεχνικά θέματα πληροφορικης σε δικτυα, internet κλπ... Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία.. τι ρωτάνε συνήθως και τι ζητάει το ερωτηματολόγιο αν ξέρει κάποιος που έχει περάσει αυτό το στάδιο της αξιολόγησης - συνεντευξης? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ειχα παει εγω το καλοκαιρι και αν και περασα το τεστ και με πηραν για την επομενη φαση μου ετυχε ενα θεμα υγειας και οταν τους ειπα να αλλαξουμε μερα εφαγα ακυρο κατι το οποιο μου εκανε ασχημh εντυπωση για το πως βλεπει η εταιρεια εναν εργαζομενο. στο τεστ που λες σου κανουν ερωτησεις πολλαπλης επιλογης αλλα και αναπτυξης σχετικα με την τεχνολογια κυριως για Android, iOS και Windows.
Aias Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 και μια γνωστη μου πηγε πριν κανα μηνα .Ηταν μαζι με αλλους και δωσανε τεστ για κινητα ,συσκευες και λειτουργικα κινητων και τροπους συνδεσεις με η/υ κτλ.Η συγκεκριμενη δεν ειχε ιδεα και δεν την ξαναενοχλησαν. Απλα διαβαζοντας το post απορω τοσο καιρο δεν εχουν βρει κοσμο?
duende Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 η για πωλητες στα καταστηματα ειναι, η για τηλεφωνικη υποστηριξη. και στις 2 περιπτωσεις κοσμος παει κ ερχεται σε τετοιες θεσεις συνεχεια, δε καθονται πολυ. ειναι μια καλη εμπειρια ομως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα