Προς το περιεχόμενο

Ryanair: Έξι νέα δρομολόγια προς Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Μάλτα, Μπολόνια, Μύκονο και Σόφια


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Ryanair, η νούμερο 1 αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη, ανακοίνωσε σήμερα (16 Φεβρουαρίου) το ενισχυμένο χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας για το 2016, με ένα επιπλέον αεροσκάφος στην βάση (επένδυση 100 εκατομμυρίων δολαρίων), 6 νέα δρομολόγια προς Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Μάλτα, Μπολόνια, Μύκονο και Σόφια και περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο και Ρώμη, συμβάλλοντας στην μεταφορά 3.4 εκατομμυρίων πελατών και στην στήριξή 2,500* παράπλευρων θέσεων εργασίας.

Το χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας της Ryanair θα προσφέρει το 2016:

• 6 αεροσκάφη (1 επιπλέον)
• 6 νέα δρομολόγια προς: Βουκουρέστι (καθημερινό), Σόφια (καθημερινό), Μύκονος (καθημερινό)
Μπολόνια (4 εβδομαδιαία), Μάλτα (3 εβδομαδιαία) και Δουβλίνο (2 εβδομαδιαία)
• Περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο ( 3 καθημερινές) και Ρώμη (3 καθημερινές)
• 19 δρομολόγια
• 3.4 εκατομμύρια πελάτες ετησίως (αύξηση 25%)
• 2,500* “παράπλευρες” θέσεις εργασίας ετησίως

Οι Έλληνες πελάτες και οι επισκέπτες μπορούνε πλέον να επιλέξουν ανάμεσα από 19 δρομολόγια από την Αθήνα τον χειμώνα του 2016 και παράλληλα να αναμένουν ακόμη χαμηλότερους ναύλους και περισσότερες αναβαθμίσεις, ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better”, το οποίο θα προσφέρει περισσότερα δρομολόγια, νέα εφαρμογή, νέο εσωτερικό αεροσκαφών και νέες στολές για το πλήρωμα θαλάμου επιβατών.

Ο Michael O’Leary της Ryanair δήλωσε στην Αθήνα:
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το ενισχυμένο χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας, το οποίο συμπεριλαμβάνει ένα νέο, έκτο αεροσκάφος στην βάση, νέα δρομολόγια προς Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Μάλτα, Μπολόνια, Μύκονο και Σόφια και περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο και Ρώμη, συμβάλλοντας έτσι στην μεταφορά 3.4 εκατομμυρίων πελατών και στην στήριξή 2,500* παράπλευρων θέσεων εργασίας ενώ αυξάνουμε την κίνηση μας κατά 25% στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Η Ryanair θα συνεχίσει να συνδέει την Αθήνα με τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά κέντρα της Ευρώπης, όπως το Βερολίνο (καθημερινά), το Λονδίνο (2 καθημερινά) και το Μιλάνο (καθημερινά), καθώς και με την Θεσσαλονίκη (8 καθημερινά), αποτελώντας την ιδανική επιλογή για τους Έλληνες επαγγελματίες ταξιδιώτες και για τους ταξιδιώτες αναψυχής. Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του χειμερινού προγράμματος Αθήνας για το 2016, απελευθερώνουμε θέσεις από μόνο 14.99€, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (18 Φεβρουαρίου) για ταξίδια τον Μάρτιο. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com άμεσα, ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.

 

2016-03-03_1517.png

 



 

post-1-0-36064800-1457010911_thumb.jpg

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Low cost και σε λίγο θα σε χρεώνουν έτσι και κάνεις το λάθος να κοιτάξεις την αεροσυνοδό (αν τύχει καμιά που βλέπεται δλδ). Μακριά ryanair μόνο αν τύχει και δεν έχει άλλη εταιρία ίδια πτήση που να βολεύει ή η διαφορά στην τιμή είναι άνω των 50€...  

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά είναι είναι η ραιαν. Παλιότερα ήταν μακρινό όνειρο το ταξίδι με αεροπλάνο, τώρα πλέον είναι 1η επιλογή.

Το καλοκαίρι που πήγα σε νησί που δεν είχε ραιν με πόνεσε το 150άρι στα εισιτήρια.

 

Αν πηγαίνει κάποιος με βαλίτσα 40 κιλά ενώ αναγράφεται με σαφήνεια στους όρους ότι υπάρχει όριο π.χ 15 κιλά είναι δικό του πρόβλημα.

Δεν είναι τόσο δύσκολο να πάρεις μια αποσκευή στο όριο... Αντιθέτως στην χειραποσκευή δεν είχα ποτέ πρόβλημα είναι πιο χαλαροί και δεν τις πολυ-ελέγχουν.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...