Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχω πρόβλημα με διαφημίσεις που πετάγοντε συνεχώς όταν κάνω κλικ κάπου μου κάνει ανακατεύθυνση σελίδας.Το πρόβλημα είναι σε όλους τους browser.Δεν βλέπω κάποιο περίεργο εγκατεστημένο πρόσθετο ούτε πρόγραμμα.Εκανα scan για malware αλλά δεν βρέθηκε κάτι.

Κοίταξα όμως στις ρυθμίσεις LAN  και ήταν τσεκαρισμένο το  << χρήση δέσμης ενεργειών για αυτόματη ρύθμιση των παραμέτρων>> και είχε μέσα αυτή την διεύθυνση   http unstopp.me wpad dat.?f47f544398bdc433f0ad5ca8c3c73b532954515

Είναι από αυτό τελικά το πρόβλημα?Να διαγράψω την συγκεκριμένη διεύθυνση και να επιλέξω αυτόματο εντοπισμό ρυθμίσεων?Η είναι άσχετο όλο αυτό?

Δημοσ.

Αν δεν θυμάσαι να το έχεις προσθέσει εσύ (μιας και το unstop.me είναι υπηρεσία για να κάνεις bypass κάποιους γεωγραφικούς περιορισμούς), να το αφαιρέσεις άμεσα. Είναι λογικό να ευθύνεται αυτό. Επίσης, τσέκαρε και αν έχει οριστεί κάποιος περίεργος DNS server.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,όχι σίγουρα δεν το έχω προσθέσει εγώ,οπότε το τσεκάρω στον αυτόματο εντοπισμό ρυθμίσεων?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...