GiwrgosPapaas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δεν θέλω να μιλήσουμε γενικά για τον στρατό και τα διαδικαστικά. Τα γνωρίζω. Θέλω να μου πείτε πως είναι η πρώτη μέρα: Μπαίνεις 8 ώρα (λέμε τώρα) και περνάς από εξετάσεις, παίρνεις ρούχα, σου δείχνουν που θα κοιμάσαι κλπ... Αυτά άντε να κρατήσουν μέχρι τις 12 το μεσημέρι; μετά μέχρι το βράδυ πριν κοιμηθείς τι κάνεις; Γενικά μετά τις εξετάσεις κλπ δεν σε βάζουν να κάνεις κάτι. Οπότε πως και που περνάτε την ώρα σας; Πείτε ότι σου δώσουν να κάνεις κάτι. Όταν ολοκληρώσεις αυτό το κάτι τι κάνεις; ενημερώνεις κάποιον για να σου αναθέσει κάτι άλλο; πας και την αράζεις στον θάλαμο; τι κάνεις; Το 1ο βράδυ πως ήταν; που ξαφνικά είσαι με 20 άτομα, έχεις από πάνω σου κάποιον, έχεις στο μισό μέτρο αριστερά-δεξιά άλλο κρεβάτι. Υπάρχει αμηχανία φαντάζομαι... πόσο εύκολα ανοίγεται κάποιος για να σπάσει ο πάγος; 1
redhotstef Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Αμα πας νωρις απο τους πρωτους θα πεσει αγγαρια.. .. Θα βολευτεις εσυ και μετα ολη μερα θα βολευεις και τους αλλους . .. Κινητα με καμερα μην κανεις αστειο να τους δειξεις δεν νομιζω να θες να χαραζεις/σπας καμερες.. Βρες παππουτσια στο νουμερο σου γρηγορα και ρουχα γιατι μετα θα ναι δυσκολο να βρεις. Επισης μαθε να ξεχωριζεις τα γιωτοκαπελα απο τα καλα..
Kyriakos131211 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Που παρουσιάζεσαι ; Υπάρχει θέμα με τον στρατό , ψάξε δύο σελίδες πιο πριν .
Thaninho Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 πίστεψέ με όλα τα διαδικαστικά της πρώτης μέρας κρατάν πάρα πολλές ώρες που δεν θα πάρεις χαμπάρι πότε πέρασε η μέρα.Όσο για την φάση του θαλάμου την πρώτη μέρα στην δικιά μου περίπτωση ήμουν τόσο κουρασμένος που κοιμήθηκα πριν καν κλείσουν τα φώτα. Γενικά έχω ρίξει τους καλύτερους ύπνους στον στρατό. Ο πάγος θα σπάσει με την πρώτη κλανιά 4
Kostasspil Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/580895-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%82/page-1201
redhotstef Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Θα σου πιασουν και τα τετοια ξεχασα να στο πω 2
Mikeasdf Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δεν θέλω να μιλήσουμε γενικά για τον στρατό και τα διαδικαστικά. Τα γνωρίζω. Θέλω να μου πείτε πως είναι η πρώτη μέρα: Μπαίνεις 8 ώρα (λέμε τώρα) και περνάς από εξετάσεις, παίρνεις ρούχα, σου δείχνουν που θα κοιμάσαι κλπ... Αυτά άντε να κρατήσουν μέχρι τις 12 το μεσημέρι; μετά μέχρι το βράδυ πριν κοιμηθείς τι κάνεις; Γενικά μετά τις εξετάσεις κλπ δεν σε βάζουν να κάνεις κάτι. Οπότε πως και που περνάτε την ώρα σας; Πείτε ότι σου δώσουν να κάνεις κάτι. Όταν ολοκληρώσεις αυτό το κάτι τι κάνεις; ενημερώνεις κάποιον για να σου αναθέσει κάτι άλλο; πας και την αράζεις στον θάλαμο; τι κάνεις; Το 1ο βράδυ πως ήταν; που ξαφνικά είσαι με 20 άτομα, έχεις από πάνω σου κάποιον, έχεις στο μισό μέτρο αριστερά-δεξιά άλλο κρεβάτι. Υπάρχει αμηχανία φαντάζομαι... πόσο εύκολα ανοίγεται κάποιος για να σπάσει ο πάγος; You'd wish! Εγω οταν μπηκα (Αυλωνα), περασα την πυλη 9 το πρωι και τελειωσα με ολα 1 το βραδυ.Ημασταν και 3000 ατομα βεβαια, παιζει ρολο το ποσο μεγαλη σειρα εισαι.Ενα 2ωρο κωλοβαρεμα, κανα 6ωρο παιζαμε μουσικες καρεκλες μεχρι να τελειωσουμε με τις πολιτικες ταυτοτητες και κατι γραφειοκρατικα, ενδυμασια κλπ, μετα αλλη ποση ωρα να μας μαζεψουν για να μας πανε για εξετασεις.Απογευμα προς βραδυ πηγαμε για φωτογραφιες ταυτοτητας αν θυμαμαι καλα, το οποιο κρατησε αρκετες ωρες επισης.Στο τελος μεσα στη βροχη και στη λασπη καναμε μιση ωρα να παμε στο λοχο περπατωντας γιατι ηταν και σκοταδι και δε ξεραμε που παν τα 4. Και αφου λεμε "αντε να ξεκουραστουμε λιγο" μας κανουν παλι σειρες την καθε ιλη (λοχο) ωστε να δηλωσουμε τα στοιχεια μας και αλλου, και το που θελουμε να μετατεθουμε, το οποιο πηρε αλλες 3 ωριτσες στο νερο. Στο κρεβατι μου ειχε και ποντικοκουραδα επισης και χρειαστηκε να αλλαξω σεντονια κλπ στη 1 η ωρα το βραδυ.
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Θυμάμαι ότι είχα ένα σχετικό άγχος, όπως όλοι νομίζω. Αλλά από τη στιγμή που πέρασα την πύλη σκέφτηκα ότι τώρα είναι για όλους το ίδιο, άρα δεν έχει νόημα να αγχώνομαι. Ό,τι κάνουμε όλοι μαζί θα το κάνουμε. Κι έτσι μου έφυγε το άγχος Οπότε πάρ'το χαλαρά και θα δεις πως θα πάει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις