Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά! ο λόγος αυτού  του post είναι διότι ενδιαφέρομε για το πμς εφαρμοσμένης λογιστικής και ελεγκτικής του εκπα. όποτε εάν κάποιος ξέρει περισσότερα από όσα αναφέρει το site  για το πρόγραμμα θα με βοηθούσε πολύ αν απαντήσει. συγκεκριμένα ενδιαφέρομε για πληροφορίες για διαδικασία  εισόδου, δυσκολία προγράμματος, επαγγελματική  αποκατάσταση κτλ.

επίσης κατά πόσο θα επηρεάσει το γεγονός ότι ακόμη δεν εχω πτυχίο? είμαι  5ο έτος παπει, αναμένω να τελειώσω τον ιούνιο και χρωστάω 6 μαθήματα?

Δημοσ.

οπό όσο ξέρω θεωρείτε πολύ κάλο και το πλεονέκτημα του είναι η συνεργασία με το σώμα ορκωτών ελεγκτών. άλλα και εγώ θέλω να μάθω περισσότερα!

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά! ο λόγος αυτού  του post είναι διότι ενδιαφέρομε για το πμς εφαρμοσμένης λογιστικής και ελεγκτικής του εκπα. όποτε εάν κάποιος ξέρει περισσότερα από όσα αναφέρει το site  για το πρόγραμμα θα με βοηθούσε πολύ αν απαντήσει. συγκεκριμένα ενδιαφέρομε για πληροφορίες για διαδικασία  εισόδου, δυσκολία προγράμματος, επαγγελματική  αποκατάσταση κτλ.

επίσης κατά πόσο θα επηρεάσει το γεγονός ότι ακόμη δεν εχω πτυχίο? είμαι  5ο έτος παπει, αναμένω να τελειώσω τον ιούνιο και χρωστάω 6 μαθήματα?

Δεν ξέρω κατά πόσο περιζήτητο είναι αυτό το μεταπτυχιακό αλλά αυτό που υπογράμμισα δεν είναι από τα αττού σου..Από βαθμούς πως τα έχεις πάει?

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο περιζήτητο είναι αυτό το μεταπτυχιακό αλλά αυτό που υπογράμμισα δεν είναι από τα αττού σου..Από βαθμούς πως τα έχεις πάει?

8 και κάτι μεσο όρο και το 5ο έτος είναι λόγο στρατού

Δημοσ.

ΑΝ θυμάμαι καλά από την παρουσίαση μεταπτυχιακών που ΕΚΠΑ του είχα παρευρεθεί το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό κοστίζει ή 8.400 ή 7.000 ευρώ . Δε μπορώ να θυμηθώ ακριβώς!!! 

Μ' ένα τηλεφωνάκι όλα λύνονται :)

Πήγα να γράψω πληροφορίες και ξαφνικά τα ξέχασα όλα... Τελοσπάντων, θυμάμαι το ωράριο για αυτούς που δε δουλευαν ήταν πρωί έως απόγευμα για κάθε μέρα καθ' όλη τη διάρκεια του μεταπτυχιακού.

Το μισό χρονικό διάστημα φοιτείς στο ΕΚΠΑ και το υπόλοιπο στο ΣΟΕΛ.

Θα σας βγει ο κ@λος μας λέγανε, αλλά αξίζει. Έτσι έλεγε ο πρόεδρος του τμήματός μας (Οικονομικών Επιστημών) που γενικά είναι υπερβολικός και σου δημιουργεί με τα λεγόμενα του μεγάλα όνειρα.

Εδώ μπορείς να βρεις πληροφορίες : http://metaptyxiakes-spoydes.econ.uoa.dclick.gr/

Δημοσ.

Ειχα φιλο που δουλευε, εκανε μεταπτυχιακο ΠΑΠΙ και το συγκεκριμενο προγραμμα.Δεν ξερω πως τα καταφερε....Παντως απο οτι ξερω ειναι πολυ δυνατο προγραμμα και οντως παιζει να σου βγει ο κωλος.

Δημοσ.

ΑΝ θυμάμαι καλά από την παρουσίαση μεταπτυχιακών που ΕΚΠΑ του είχα παρευρεθεί το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό κοστίζει ή 8.400 ή 7.000 ευρώ . Δε μπορώ να θυμηθώ ακριβώς!!! 

Μ' ένα τηλεφωνάκι όλα λύνονται :)

Πήγα να γράψω πληροφορίες και ξαφνικά τα ξέχασα όλα... Τελοσπάντων, θυμάμαι το ωράριο για αυτούς που δε δουλευαν ήταν πρωί έως απόγευμα για κάθε μέρα καθ' όλη τη διάρκεια του μεταπτυχιακού.

Το μισό χρονικό διάστημα φοιτείς στο ΕΚΠΑ και το υπόλοιπο στο ΣΟΕΛ.

Θα σας βγει ο κ@λος μας λέγανε, αλλά αξίζει. Έτσι έλεγε ο πρόεδρος του τμήματός μας (Οικονομικών Επιστημών) που γενικά είναι υπερβολικός και σου δημιουργεί με τα λεγόμενα του μεγάλα όνειρα.

Εδώ μπορείς να βρεις πληροφορίες : http://metaptyxiakes-spoydes.econ.uoa.dclick.gr/

ξέρεις αν θα ξαναγίνει παρουσίαση και φέτος?

Δημοσ.

Εάν σε ενδιαφέρει η επαγγελματική αποκατάσταση ως Ελεγκτής (Λογιστής), γιατί δεν κάνεις κάποιον επαγγελματικό τίτλο όπως το ACCA ή το ACA;

Πρακτικά, ένας από τους δύο αυτούς επαγγελματικούς τίτλους, θα σου ανοίξει "τις πόρτες" Ελεγκτικών Οίκων. Για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που σκέφτεσαι, δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Εκτός κι αν είναι άλλοι οι στόχοι όσον αφορά στο επαγγελματικό σου μέλλον, οπότε πάω πάσο.

Δημοσ.

Εάν σε ενδιαφέρει η επαγγελματική αποκατάσταση ως Ελεγκτής (Λογιστής), γιατί δεν κάνεις κάποιον επαγγελματικό τίτλο όπως το ACCA ή το ACA;

Πρακτικά, ένας από τους δύο αυτούς επαγγελματικούς τίτλους, θα σου ανοίξει "τις πόρτες" Ελεγκτικών Οίκων. Για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που σκέφτεσαι, δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Εκτός κι αν είναι άλλοι οι στόχοι όσον αφορά στο επαγγελματικό σου μέλλον, οπότε πάω πάσο.ναι 

ναι θέλω να συνεχίσω αργότερα για το acca όταν με το καλό θα με έχει προσλάβει κάποια ελεγκτική εταιρία.προς το παρόν θέλω κάποιο πμς ελεγκτικής για να με βοηθήσει να μπω στο επάγγελμα αφενός και αφετέρου θέλω να κάνω master διότι πότε δεν ξέρεις τι γίνετε! οι επαγγελματικοί  τίτλοι είναι αυτοί που επί της ουσίας σου δίνουν δικαιώματα άλλα ακαδημαϊκά δεν αναγνωρίζονται    ως μεταπτυχιακά 

Δημοσ.

Προφανώς και οι επαγγελματικοί τίτλοι δεν αναγνωρίζονται ακαδημαϊκά ως μεταπτυχιακά, ακριβώς επειδή δεν είναι ακαδημαϊκοί τίτλοι, αλλά επαγγελματικοί!

Απλά, σου λέω ότι ο επαγγελματικός τίτλος θα σου δώσει τα εφόδια για εργασία στον αντίστοιχο τομέα, όχι ο μεταπτυχιακός.

Ρίξε και μια ματιά σε αυτό το thread.

Δημοσ.

Προφανώς και οι επαγγελματικοί τίτλοι δεν αναγνωρίζονται ακαδημαϊκά ως μεταπτυχιακά, ακριβώς επειδή δεν είναι ακαδημαϊκοί τίτλοι, αλλά επαγγελματικοί!

Απλά, σου λέω ότι ο επαγγελματικός τίτλος θα σου δώσει τα εφόδια για εργασία στον αντίστοιχο τομέα, όχι ο μεταπτυχιακός.

Ρίξε και μια ματιά σε αυτό το thread.

ok thanks!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...