kseniastos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Καλησπερα παιδιά , έχω το λαπτοπ της υπογραφής και τον τελευταίο καιρό η οθόνη στο άσχετο ασπρίζει ενω λειτουργει κανονικα. Οταν πατάω το power μπαινει σε sleep και μετα που το ανοιγω παλι λειτουργει κανονικα. Το θέμα ειναι οτι απο την στιγμη που θα το κάνει μετα το κανει καθε 5 λεπτα. Μετα παλι για μερες μπορει να μην το κανει καθολου.Εχω παρατηρησει οτι το κανει συνηθως οταν το εχω μεταφερει για να το παω καπου. Δηλαδη αν εχει μπει σε τσαντα κτλ και πιο συχνα οταν βλεπω καποια ταινια. Λετε να ειναι θεμα driver? Αν ειχε καει κατι θα ξαναναβε μετα? Το συγκεκριμενο λαπτοπ εχεί inverter? Η οθόνη ειναι LED backlit.
driverpit Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Έχεις περάσει της ενημερώσεις για τα windows έχει τούς τελευταίους drivers η κάρτα γραφικών. 1
kseniastos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δυστυχως παταω το windows update (οπως και της nvidia)Καθε μερα με την ελπιδα οτι δεν ειναι hardware το προβλημα αλλα δεν βλεπω φως.. υπαρχει περιπτωση οταν κουνιεται να μην κανει καλη επαφη κατι και να γινεται γιαυτο το λογο? αλλα μετα πως ξαναναβει καπακια οταν το κανω sleep...
kseniastos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Οπως λεει και στην υπογραφη μου windows 10
driverpit Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Από ότι βλέπω στο site της lenovo http://support.lenovo.com/gr/el/products/laptops-and-netbooks/ideapad-z-series-laptops/ideapad-z500-notebook?c=1&beta=false δεν έχει drivers Win 10 μόνο για 8.1 και 7 υποστηρίζει μπες στην διαχείριση συσκευών να κάνεις ενημέρωση όλων το προγραμμάτων οδήγησης του υπολογιστή σου. 1
kseniastos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 οταν κανω update τον driver για την ενσωματομενη καρτα γραφικων νομιζω intel hd 4400 τοτε εχω πρβλημα με την φωτεινοτητα. Δεν μπορω να την ρυθμισω...εχω ή τερμα φωτεινο ή το αντιθετο. Γιαυτο εχω βαλει έναν stable για windows 8. Λες οτι μαλλον θα πρεπει να διαλεξω ή τις περιστασιακες white screen ή τερμα φωτεινοτητα παντου και παντα? *πηγα και εκανα update απο το device manager στα παντα.. Βασικα ειχαν ολα τους τελευταιους δεν χρειαστηκε να κανω κατι, καμια αλλη ιδέα?
kseniastos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 καμια ιδεα παιδια? δεν ξερω τι να κανω εχω απογοητευτει...
SPANK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Για δοκίμασε με εξωτερική οθόνη να δούμε αν το κάνεις επίσης στο κάνει μονο στα windows ή αμα το αφήσεις λίγη ώρα πριν μπεί στα windows ( πχ στο bios ) ? Επίσης δες και σε safe mode
Euclides Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Η συντριπτική πλειοψηφία των laptops που έπεσαν στα χέρια μου με πρόβλημα άσπρης οθόνης, είχαν πρόβλημα στο κλιπάκι της καλωδιοταινίας πίσω από την οθόνη. Μπορεί με κάποιο κτύπημα να κουνηθεί και να φύγει από την θέση της.
kseniastos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Λοιπον λεω να κανω ενα update μηπως με τις εξτρα πληροφοριες μπορει καποιος να βοηθησει. Εβαλα τα windows 7 μηπως και υπηρχε προβλημα με τους drivers...τζιφος το ξαναεκανε, μετα απενεργοποιησα την nvidia να δω μηπως φταιει αυτη...παλι τζιφος. Η καλωδιοταινια δεν παιζει να ειναι γιατι εχει ανοιχτει το λαπτοπ και δευτερον οπως ειπα και πριν με το που παταω sleep και μετα το ανοιγω παλι στρωνει. Οποτε δεν παιζει η καλωδιοταινια να φτιαχνει με το sleep. Aυτη τη στιγμη ο τεχνικος μου μου λεει για reballing...Σας εχει τυχει κατι αντιστοιχο?
nikos032 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Αν έχεις αυτό το πρόβλημα: https://www.youtube.com/watch?v=dTZpE16tDDU τότε έχει δίκαιο ο Euclides. Έχω lenovo laptop 3 χρόνια και μου παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα τα τελευταία 2. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, απλά κάνεις υπομονή 2-3 λεπτά όπως εγώ, σε περίπτωση που βαριέσαι να το ανοίξεις για να το διορθώσεις. Άλλες φορές παρουσιάζεται το πρόβλημα και άλλες φορές όχι ... τελευταία φορά ήταν πριν από 2-3 μήνες.
kseniastos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δεν εχει καμια σχεση με το προβλημα του βιντεο εκτος αυτου δνε πινω μπυρες οποτε δεν θα μπορουσα να το φτιαξω. Δεν φταιει η συνδεση με την οθονη το ειπα και πιο πανω και εξηγησα τους λογους. Ασε που το κανει στανταρ. οποτε βλεπω ταινια θα το κανει 5-6 φορες στην αρχη και μετα ισως στρωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα