Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Άνοιξα σήμερα έναν λογαριασμό PayPal, έκανα όλα τα βήματα, αλλά όταν πήγα να βάλω το IBAN του τραπεζικού μου λογαριασμού μου έβγαζε post-385212-0-10443300-1457092729_thumb.png "Sorry, we are not able to process your request. Please try again later." Τι κάνω λάθος;  :unsure:

Δημοσ.

Ας ξεκινήσουμε από τα απλά, γιατί θέλεις να συνδεσεις λογαριασμό στο ππ?

Για αγορές μέσω ίντερνετ προφανώς.. 

Δημοσ.

εχει μπλοκαριστεί η δυνατότητα σύνδεσης με τραπεζικό λογαριασμό , δες στην ενότητα ιντερνετ τη μπορεις να κανεις (θα χρειαστεί να στείλεις μήνυμα στο help και θα επικοινωνήσουν μαζί σου για ταυτοποίηση )

Δημοσ.

εχει μπλοκαριστεί η δυνατότητα σύνδεσης με τραπεζικό λογαριασμό , δες στην ενότητα ιντερνετ τη μπορεις να κανεις (θα χρειαστεί να στείλεις μήνυμα στο help και θα επικοινωνήσουν μαζί σου για ταυτοποίηση )

Πού ακριβώς βρίσκεται η ενότητα ίντερνετ; Εκεί που λέει "Help and Contact";

Δημοσ.

Αγορες με μια απλη συνδεση ενος λογαριασμου δεν γινονται, μετα την συνδεση πρεπει να κανεις εμβασματα κλπ

Για να συνδεσεις λογαριασμο μονο αν μιλησεις τηλεφωνικα με το ππ

Δημοσ.

Αγορες με μια απλη συνδεση ενος λογαριασμου δεν γινονται, μετα την συνδεση πρεπει να κανεις εμβασματα κλπ

Για να συνδεσεις λογαριασμο μονο αν μιλησεις τηλεφωνικα με το ππ

Ξέρουμε κανένα τηλέφωνο;

Δημοσ.

Εμβασμα στο paypal πως στελνουμε με e banking?Ζητείται iban, τράπεζα, του paypal.Που θα τα βρύμε αυτά?

Βρηκα αυτο Προφανώς ισχύει

Σενάριο 5: To Έμβασμα.

Μετά την τελευταία ανανέωση των περιορισμών στους Ελέγχους Κεφαλαίων, είναι πλέον δυνατό να στείλετε έμβασμα σε λογαριασμό του εξωτερικού μέχρι 500€ .

Άν έχετε λογαριασμό Web Banking, μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε στέλνοντας ένα έμβασμα στο λογαριασμό του Paypal στη Deutsche Bank το οποίο θα μεταφερθεί αυτούσιο στο υπόλοιπο του Paypal σας.

Το τρικ σε αυτή την περίπτωση, είναι οτι το όνομα στο οποίο ανήκει ο λογαριασμός πρέπει να ταυτίζεται απόλυτα με το όνομα που έχετε δηλώσει στο Paypal, ωστε να μπορέσει να σας ταυτοποιήσει. Επίσης θα πρέπει να προσθέσετε τον λογαριασμό τραπέζης απο τον οποίο θα κάνετε το έμβασμα στο Paypal. Αλλιώς no game.

Αν δεν έχετε προσθέσει τον λογαριασμό σας πριν τα cc, τότε θα πρέπει να τον προσθέσετε τώρα. Επειδή η λειτουργία αυτή είναι απενεργοποιημένη για τις Ελληνικές τράπεζες, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Support του Paypal για να το κάνουν αυτοί.

Για να τσεκάρετε αν πράγματι ο λογαριασμός σας συνδέθηκε με το Paypal σας, στο panel του Paypal επιλέξτε Profile->Add or Edit Bank Account-> και εκεί θα πρέπει να εμφανιστούν τα στοιχεία του λογαριασμού.

paypalbank.jpg?resize=640%2C123

Αν καλύπτεται αυτές τις προυποθέσεις, ανοίξτε το Paypal σας, και επιλέξτε Top up-> Add Money (Takes a few days), και θα εμφανιστούν οι λεπτομέρειες του λογαριασμού στον οποίο πρέπει να κάνετε το έμβασμα.

Untitled-10.jpg?resize=640%2C259

Μετά είτε πηγαίνοντας στην τράπεζα σας, είτε μέσω της πλατφόρμας Web banking της μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα που θέλετε(εως 500€ το μήνα) στον λογαριασμό της Paypal για να δείτε τα χρήματα αυτούσια(πέρα απο 1€ έξοδα) στο υπόλοιπο του Paypal σας.

Σημαντικό
Αν η τράπεζα σας απαιτεί διεύθυνση δικαιούχου για το έμβασμα συμπληρώστε το «FRANKFURT AM MAIN DE»

Γενικά επειδή η διαδικασία αυτή θέλει πολύ προσοχή, δώστε βάση στα παρακάτω.

Προσοχή!
1) Πρέπει ο λογαριασμός απο τον οποίο θα στείλετε το έμβασμα, να υπάρχει και στο Paypal σας. Αν δεν τον έχετε προσθέσει προ Capital Controls, ζητήστε τη βοήθεια στο Support της Paypal για να το κάνουν.

2) Πρέπει το όνομα του λογαριασμού τραπέζης, να είναι ΤΟ ΙΔΙΟ με το όνομα που έχετε δηλώσει στο λογαριασμό σας στο Paypal. Αν η διαφορά είναι οτι στο λογαριασμό είναι στα Ελληνικά, ενώ στo Paypal στα λατινικά, επικοινωνήστε με το Support της Paypal αν και λογικά δε θα υπάρξει πρόβλημα.

3)Τότε, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, προχωράτε στο έμβασμα, αν και πριν το ολοκληρώσετε μια επιβεβαίωση με το Support του Paypal οτι όλα είναι σωστά(και κυριως οτι ο λογαριασμός είναι συνδεδεμένος με το paypal ξαναλέω) δεν βλάπτει. Τουλάχιστον για την πρώτη φορά

Δημοσ.

Εμβασμα στο paypal πως στελνουμε με e banking?Ζητείται iban, τράπεζα, του paypal.Που θα τα βρύμε αυτά?

http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/page-522?do=findComment&comment=54379093

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα σας

ηθελα να συνδεσο τον τραπεζικο μου λογαριασμο στο ππ για να κανω αγορες μεσω ππ.

δηλαδι οταν κανω την αγορα μεσω ππ να αφερουντε τα λεφτα κατευθειαν απο τον τραπεζικο μου λογαριασμο χωρις να τα στελνο πρωτα στην πρεπαιτ. !!

εκανα ολα τα βηματα που ελεγε με πιστοσε ι ππ δυο μικρα ποσα τα οποια πρεπι μετα να τα βαλω εκει που μου το ζηταν .

με στειλαν μαιλ οτι ειναι ολλα οκ αλλα παλι δεν γινεται τιποτα . στο ππ στης καρτες που εχω δγλοση εχει την prepaid καρτα μου και τον λογαριασμο της ετε που δηλοσα .αλλα στον λογαριασμο της ετε εχει ενα κιτρινο σημαιακι που γραφη need your approval !!! τι κανω ? 

εποικινονισα με τα λιγα αγγλικα που ξερω και μου ειπαν οτι ολα ειναι ενταξη και απλα πρεπη να περιμενο λιγες μερες αλλα παλι τιποτα περασανε 10 μερες .

χαιρετισμους

αντωνης

Επεξ/σία από draminos30

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...