OXTROS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Εδω και πολυ καιρο οταν κανω install ενα προγραμμα στο τελος που δημιουργει τα shortcuts για το start menu μου βγαζει errors εκει(διαφορους κωδικους), το install εν τελει γινεται κανονικα, αλλα τα shortcuts απο το προγραμμα δεν δημιουργουνται ποτε στο All Programs Menu.. Οπότε τρεχω τα προγραματα απο το Directory που εχουν γινει Install.. Windows 7 x64 Εχω ψαξει αρκετα στο Google αλλα τιποτα παρομοιο δεν εχω βρει.. Καμια ιδεα.. ?
micos000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Αν κάνεις την εγκατάσταση με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής τι κάνει; Επίσης, ένα screenshot με το error μπορεί να βοηθούσε.
OXTROS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 τα errors ειναι κα8ε φορα διαφορετικα αναλογο με τι προγραμμα κανεις install.. Στο HD tach ας πουμε βγαζει αυτο: Υποπτευομαι κανα προβλημα με permissions.. Αλλα στον ιδιο δισκο που ειναι και το λειτουργικο.. ? Run as Admin.. dont change anything.. Για να κανω ακομα πιο περιεργη την κατασταση καμια φορα μερικα προγραματα καταφερνουν να κανουν τα Folders τους στο All Programs menu, ΑΛΛΑ χωρις κανενα shortcut μεσα.. Εχω δοκιμασει επαναφορα του WIndows Installer και reset permissions με το πολυ καλο(για οσους ξερουν να το χρησιμοποιουν) tweaking.com_windows_repair_aio αλλα οχι, δεν συνερχεται.. (
micos000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Έχεις κάνει κανέναν καθαρισμό μήπως και είναι κάποια μόλυνση; Ξεκίνα με adwcleaner το οποίο δεν έχει setup και μετά με malwarebytes
OXTROS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δεν εχω προβλημα με τα setup.. τα προγραματα λειτουργουν κανονικα.. Απλα δεν μπορουν να κανουν τα shortcuts τους στο Start Menu Δεν υπαρχει κακοβουλο λογισμικο στο PC..
micos000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Είπες στην αρχή ότι μπορεί να είναι θέμα permissions, πράγμα που δεν αποκλείεται. Προσπάθησες να δημιουργήσεις μόνος σου μια συντόμευση στο start menu; Κάνε δεξί κλικ στο κουμπί Έναρξη και επέλεξε "Εξερεύνηση" και κάνε μια συντόμευση. Μετά πήγαινε "Εξερεύνηση όλων των χρηστών" και δοκίμασε και εκεί να κάνεις συντόμευση. Έτσι θα δούμε αν υπάρχουν περιορισμοί στον λογαριασμό σου. Θα έλεγα να δοκιμάσεις να δημιουργήσεις έναν νέο λογαριασμό διαχειριστή και να δεις αν στο κάνει κι εκεί.
OXTROS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ναι κανει κανονικα shortcuts με manual τροπο.. Ετσι το κανω σε οσα προγραματα θελω να τα τρεχω απο το .exe τους Γενικα μπορω να κουνισω, rename, delete Folders και απο το UI του start menu, αλλα και απο μεσα απο το folder των Windows>Start Menu.. Το προβλημα περιοριζεται μονο στην δημιουργια των καινουργιων shortcut μετα απο καθε install WTF
micos000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Θα έλεγα να δοκιμάσεις να δημιουργήσεις έναν νέο λογαριασμό διαχειριστή και να δεις αν στο κάνει κι εκεί. Δοκίμασε και αυτό... [...]WTF Μα, πραγματικά!
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Σκάναρε για malware όπως είπε ο micos. Επίσης τρέξε ως admin το tool Fix It
OXTROS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 To Fix It το εχω τρεξει και στο παρελθον, δυστυχως δεν βρισκει τπτ.. Το PC ειναι Malware free οπως ειπα και πιο πανω Εαν κανω αλλο account και εκει γινουν install τα shortcuts απο τα προγραματα, οπως ειπε ο micos, αυτο τι παει να πει.. ?
micos000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 [...]Εαν κανω αλλο account και εκει γινουν install τα shortcuts απο τα προγραματα, οπως ειπε ο micos, αυτο τι παει να πει.. ? Πάει να πει ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει με το παρών account. Τι το συζητάς όμως και δεν το κάνεις να δεις τι γίνεται; Σε 5 λεπτά θα έχεις τελειώσει και θα έχουμε ένα ακόμα δεδομένο, το αν φταίει ο λογαριασμός σου ή κάτι τρέχει με το σύστημα.
OXTROS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Χθες εκανα ενα 2ο admin account και το ιδιο ακριβως εγινε μολις δοκιμασα να κανω install σε προγραματα.. Επισης μολις loggaro(στο καινουργιο account) μου πεταει κ αυτο σαν welcome Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2016 από OXTROS
micos000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Τι κουραφέξαλα είναι πάλι αυτά; Ρε συ, μήπως είναι λάθος η ώρα και η ημερομηνία στο σύστημα;
OXTROS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 οχι μια χαρα ειναι.. Το εχω το problem κανα 3μηνο και δεν το εχω λυσει.. και γνωριζω και αρκετα απο windows Λεσ να δοκιμασω να χτυπησω λιγο το κουτι απο τα πλαγια; Λες να γινει τιποτας; Στο PC αυτο εχω XP,Vista,SEVEN και 10αρια.. Τα SEVEN ειναι στον ιδιο SSD με τα 10αρια.. Δεν μπορω να 8υμη8ω αν το problem αρχισε μαζι με το install απο τα 10αρια.. ΑΛΛΑ που μπορει να εχει σχεση αυτο? Access στο system file του ενος λειτουργικου μεσα απο το αλλο δεν κανω.. Μονο στους storage δισκους.. Αλλα εχω μια εντυπωση οτι τα 10αρια κρυφοκοιτανε τα παντα..
micos000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Άντε τα xp το καταλαβαίνω. Τα vista τι τα θέλεις αφού έχεις και τα 7άρια; Πάντως με τέτοια λειτουργικο-συρροή στο σύστημα πάλι καλά που μπαίνει και στα windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα