Προς το περιεχόμενο

Virtual webuy και paypal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εφτιαξα ενα λογαριασμο virtual  webuy της πειραιως και την συνδεσα στο paypal ωστε να πραγματοποιησω μια αγορα απο το geabest αφου πηρα τον κωδικο επιβεβαιωσης και την ενεγοποιησα στο paypal.Οταν παω να εκτελεσω την πληρωμη και μου γραφει το ποσο παταω συνεχεια και μετα μου ζηταει να προσθεσω καρτα
ξερει κανεις τι συμβαινει?

post-243131-0-37675700-1457176857_thumb.png

Δημοσ.

σε εχυαριστω για την αμεση απαντηση αλλα το ποστ που με παρεπεμψες αποτελειται απο 700+ σελιδες

Edit : γνωστος μου παρηγγειλε απο το συγκεκριμενο site με προπληρωμενη καρτα 2 κινητα τα χριστουγεννα δεν ξερω ακριβως ποια μεθοδο χρησιμοποιησε αλλα τα παρελαβε κανονικα

Δημοσ.

Μπορείς να φτιαξεις λογαριασμό στην revolut και να αγοραζεις κανονικά από το εξωτερικό, στο λινκ έχει ολες τις οδηγίες και τις πληροφορίες που χρειάζεσαι

http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/

Δημοσ.

Σε ευχαριστω και παλι ,απο οτι μου εχει πει ο γνωστος μ ειχε φτιαξει προπληρωμενη καρτα σε τραπεζα και μετα ειχε κανει την συναλλαγη για αυτο σε ρωτησα,τελος παντων θα επικοινωνησω μαζι του για λεπτομεριες

edit αν εφταιγαν τα cc δεν θα επρεπε ομως να μου λεει εναν λογο που δεν γινεται η συναλλαγη?εμενα το μονο που μ λεει ειναι να προσθεσω καρτα ενω εχω ηδη βαλει και την εχω ενεργοποιησει

Δημοσ.

Σε ευχαριστω και παλι ,απο οτι μου εχει πει ο γνωστος μ ειχε φτιαξει προπληρωμενη καρτα σε τραπεζα και μετα ειχε κανει την συναλλαγη για αυτο σε ρωτησα,τελος παντων θα επικοινωνησω μαζι του για λεπτομεριες

edit αν εφταιγαν τα cc δεν θα επρεπε ομως να μου λεει εναν λογο που δεν γινεται η συναλλαγη?εμενα το μονο που μ λεει ειναι να προσθεσω καρτα ενω εχω ηδη βαλει και την εχω ενεργοποιησει

Ti λογο να σου πει δηλαδή? σου λεει δεν γίνετε αποδεκτή.

Δημοσ.

post-243131-0-00795600-1457176858_thumb. το θαυμαστικο και το add a card ισοδυναμει στο οτι δεν γινεται αποδεκτη?

Χωρις να ειμαι βεβαιως υπαρχει μια πιθανοτητα να εχει γινει λαθος απο τη δικη μου μερια
προσπαθησα να στειλω χρηματα σε αλλο λογαριασμο paypal αλλα παλι δεν με αφηνε
Να αφερω κατι που δεν εχω πει,οταν προσθεσα την virtual prepaid της πειραως την εβαλα ως credit card
μηπως εχω κανει λαθος σε αυτο το σημειο?

Δημοσ.

Ο γνωστός σου πιθανότατα χρησιμοποιήσε την κάρτα του κατευθείαν (όχι μέσω paypal δηλαδή) για αυτό εγκρίθηκαν οι συναλλαγές του. Μόνο έτσι έχει διαπιστωθεί ότι δουλεύουν κάποιες Ελληνικές κάρτες σε κάποια ξένα μαγαζιά (το gearbest δεν θυμάμαι σίγουρα αν είναι ανάμεσα σε αυτά, είναι όμως π.χ. το Banggood). Αυτό ακριβώς το μήνυμα βγάζει πάντως το Paypal σε όλους μας όταν απορρίπτονται πληρωμές με Ελληνικές κάρτες. Αν έχεις και άλλο πρόβλημα εσύ βέβαια με τη σύνδεση της κάρτας δεν το ξέρω...

Δημοσ.

Από vickmall θα πήρε που περνάνε οι ελληνικές κάρτες στο pp

Στα υπόλοιπα κινέζικα, δεν ξέρω να περνάνε στο pp οι ελλ. Καρτες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...