Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολο το forum.Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποιος τροπος να εχω χαμηλοτερο ping διοτι εχω γυρω στο 90-100 με 24αρι ιντερνετ,μπαινει με καλωδιο στον υπολογιστη.Θελω να μου πειτε εαν υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορω να κατεβασω η οτιδηποτε αλλο  .

Ευχαριστω για τον χρονο σας 

Δημοσ.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ζητησεις fastpath απ τον παροχο σου. Δεν εχει σημασια αν εχεις 24αρι 30αρι η 50αρι για το ping.

• Like 1
Δημοσ.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ζητησεις fastpath απ τον παροχο σου. Δεν εχει σημασια αν εχεις 24αρι 30αρι η 50αρι για το ping.

Τι επιπτώσεις έχει το fastpath στην γραμμη? Γιατί απ όσο ξέρω είναι δωρεάν οπότε γιατί να μην το ενεργοποιούμε όλοι?

Δημοσ.

Πεφτει το download σου κανα 2 mb 

Αν η γραμμη ειναι potato ομως μπορει να μην σηκωνει το fast path και να εχεις πολυ συχνα αποσυνδεσεις

Δημοσ.

To download πεφτει μονο αν η γραμμη παιζει στα ορια της ηδη. Εμενα πχ που εχει κι αλλο περιθωριο , το fastpath δεν εριξε την ταχυτητα μου ουτε 1Kbps .

Δημοσ.

Άρα το δοκιμάζεις και αν εχεις πρόβλημα το απενεργοποιείς ξανά ή αν το ζητήσεις ξέρουν να σου πουν αν θα έχεις θέμα?

Δημοσ.

μου αλλαξαν και εμενα το προφιλ σε fastpath στον οτε , ειχα θεμα με τρελες αλλαγες στην ταχυτητα του ρουτερ και εμενα και χωρις τηλεφωνο και μετα το εφτιαξαν και τους πηρα και του ρωτησα και μου ειπανε οτι απο interleaved εχω μπει στο fastpath και οτι θα εχω μια γρηγορη γραμμη και σταθερη παραλληλα , ενω πριν ειχα ακατεμητα πακετα δεδομενων κατι τετοιο καταλαβα αλλα και παλι καταλαβα οτι το fastpath ειναι το καλυτερο απο το αλλο , αλλα και δεν καταλαβα τις διαφορες! Επισης οταν ειχα ζητησει αλλαγη προφιλ μου εριξαν το snr και συνχρονιζα στο 12058 και τωρα με το fastpath στο 11752.

Σε καθε περιπτωση χανω ταχυτητα αλλα παλια οταν συχρονιζα στο 12058 ειχα και 3 αποσυνδεσεις ενω τωρα οχι! . Αλλα πριν γινει η αλλαγη και ημουνα στο interleaved συνχρονιζα στο 10031.

μου αλλαξαν και εμενα το προφιλ σε fastpath στον οτε , ειχα θεμα με τρελες αλλαγες στην ταχυτητα του ρουτερ και εμενα και χωρις τηλεφωνο και μετα το εφτιαξαν και τους πηρα και του ρωτησα και μου ειπανε οτι απο interleaved εχω μπει στο fastpath και οτι θα εχω μια γρηγορη γραμμη και σταθερη παραλληλα , ενω πριν ειχα ακατεμητα πακετα δεδομενων κατι τετοιο καταλαβα αλλα και παλι καταλαβα οτι το fastpath ειναι το καλυτερο απο το αλλο , αλλα και δεν καταλαβα τις διαφορες! Επισης οταν ειχα ζητησει αλλαγη προφιλ μου εριξαν το snr και συνχρονιζα στο 12058 και τωρα με το fastpath στο 11752.

Σε καθε περιπτωση χανω ταχυτητα αλλα παλια οταν συχρονιζα στο 12058 ειχα και 3 αποσυνδεσεις ενω τωρα οχι! . Αλλα πριν γινει η αλλαγη και ημουνα στο interleaved συνχρονιζα στο 10031.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια μετα απο 3 ημερες,ηθελα να σας πω πως δεν ειδα τρελες αλλαγες στις ταχυτητες αλλα και παλι ειμαι ευχαριστημενος.Το ds ειναι 22,5 το us 4,9 και το ping 64 πολυ καλη η αλλαγη του ping αλλα δεν νομιζω να ηταν απο την αλλαγη στο fastpath διοτι οταν ηθελα να αλλαξω μου ειπαν να ερθει ενας τεχνικος να το δει επειδη εκανε αποσυνδεσεις το router.Μου εκανες μερικες ρυθμισεις και ετσι επεσε αρκετα το ping 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...