Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι πρόβλημα αντιμετωπίζω.

Παρήγγειλα ένα κινητό από γνωστό κινέζικο κατάστημα.

Το κινητό το παρέλαβα στις 17/12/2015 (άργησε να μου έρθει αλλά το ήξερα)

Λόγω ενός θέματος που είχε συμφώνησα να τους το στείλω πίσω ώστε να το κοιτάξουν και αν χρειαστεί να μου στείλουν άλλο.

Το έστειλα στις 8/1/2016 με ΕΛΤΑ, χρησιμοποίησα και την υπηρεσία που έχει το paypal ώστε να μου καλύψουν τα ταχυδρομικά, οπότε μου βγήκε δωρεάν η αποστολή.

Εδώ είχα ένα μπλεξιματάκι διότι ενώ έβλεπα ότι έχει παραδοθεί, μου λέγανε ότι δε το είχαν παραλάβει. Τελικά μετά από 2-3 μηνύματα και αφού μίλησα και με άλλον υπάλληλο τους βγήκε άκρη και μου είπαν ότι το παρέλαβαν (μου στείλανε μήνυμα στις 23/02/2016 –προφανώς το είχαν παραλάβει νωρίτερα όμως) και μου ζητάνε διεύθυνση ώστε να μου στείλουν το πακέτο, (γρήγοροι είναι σκέφτηκα)

Επιβεβαιώνω τα στοιχεία και μου απαντούν να κάνω υπομονή και ότι έχει κανονιστεί το θέμα.

Από τότε περιμένω.

Δεν είναι ότι το βιάζομαι, για 2ο το πήρα, αλλά αρχίζει να μου τη δίνει το θέμα. Η παραγγελία είχε γίνει το Νοέμβριο έχει πάει Μάρτιος και κινητό δεν έχω.

Και η ερώτηση μου είναι, αν μου τη δώσει και βαρεθώ να περιμένω μπορώ να ζητήσω refund από το paypal; Ξέρω ότι με καλύπτει για 6 μήνες πλέον. Άρα είμαι οκ;

Track no δεν έχω πάρει ακόμα. άρα από τη στιγμή που θα πάρω πρέπει να υπολογίζω τουλάχιστον 20 μέρες.

όπως το πάμε θα ξεπεράσουμε και τους 6 μήνες.

απλά δε θέλω να φτάσω σε σημείο που θα με έχουν στο χέρι τους και δε θα μπορώ να κάνω κάτι.

Δημοσ.

Τι πρόβλημα αντιμετωπίζω.

Παρήγγειλα ένα κινητό από γνωστό κινέζικο κατάστημα.

Το κινητό το παρέλαβα στις 17/12/2015 (άργησε να μου έρθει αλλά το ήξερα)

Λόγω ενός θέματος που είχε συμφώνησα να τους το στείλω πίσω ώστε να το κοιτάξουν και αν χρειαστεί να μου στείλουν άλλο.

Το έστειλα στις 8/1/2016 με ΕΛΤΑ, χρησιμοποίησα και την υπηρεσία που έχει το paypal ώστε να μου καλύψουν τα ταχυδρομικά, οπότε μου βγήκε δωρεάν η αποστολή.

Εδώ είχα ένα μπλεξιματάκι διότι ενώ έβλεπα ότι έχει παραδοθεί, μου λέγανε ότι δε το είχαν παραλάβει. Τελικά μετά από 2-3 μηνύματα και αφού μίλησα και με άλλον υπάλληλο τους βγήκε άκρη και μου είπαν ότι το παρέλαβαν (μου στείλανε μήνυμα στις 23/02/2016 –προφανώς το είχαν παραλάβει νωρίτερα όμως) και μου ζητάνε διεύθυνση ώστε να μου στείλουν το πακέτο, (γρήγοροι είναι σκέφτηκα)

Επιβεβαιώνω τα στοιχεία και μου απαντούν να κάνω υπομονή και ότι έχει κανονιστεί το θέμα.

Από τότε περιμένω.

Δεν είναι ότι το βιάζομαι, για 2ο το πήρα, αλλά αρχίζει να μου τη δίνει το θέμα. Η παραγγελία είχε γίνει το Νοέμβριο έχει πάει Μάρτιος και κινητό δεν έχω.

Και η ερώτηση μου είναι, αν μου τη δώσει και βαρεθώ να περιμένω μπορώ να ζητήσω refund από το paypal; Ξέρω ότι με καλύπτει για 6 μήνες πλέον. Άρα είμαι οκ;

Track no δεν έχω πάρει ακόμα. άρα από τη στιγμή που θα πάρω πρέπει να υπολογίζω τουλάχιστον 20 μέρες.

όπως το πάμε θα ξεπεράσουμε και τους 6 μήνες.

απλά δε θέλω να φτάσω σε σημείο που θα με έχουν στο χέρι τους και δε θα μπορώ να κάνω κάτι.

εφόσον μπορείς να το βρεις από αλλού στην ίδια η καλύτερη τιμή ζητά refund η τουλάχιστον πίεσε τους να έχεις το κινητό σου πιο άμεσα 

Δημοσ.

στην ίδια τιμή δε θα το βρω, έχει πάρει μια μικρή αύξηση.

βασικά δε καίγομαι κιόλας. για 2ο το πήρα επειδή το βρήκα σε καλή τιμή. δε θα το αγόραζα αλλιώς.

αλλά φοβάμαι μη φτάσουμε στο όριο ημερών και μου στείλουν το ίδιο προβληματικό πάλι και μετά δε θα μπορώ να κάνω τίποτα.

οπότε για να το ξεκαθαρισουμε, μπορώ να πάρω 100% refund από το Paypal σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι;

αυτή τη στιγμή το ίδιο κινητό δε το έχουν άμεσα διαθέσιμο αλλά γράφουν 3-5 μέρες.

οπότε ίσως περιμένουν νέα παραλαβή

Δημοσ.

Φιλέ εγώ θα ζηταγα επιτακτικά refund και θα αγοραζα καινούργιο για να έχω την 6μηνη κάλυψη του pp... Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν από δαυτους , παρόλο που αγοράζω πολύ συχνά από κινα. Ακριβώς όπως περιγραφείς την είχα πατήσει με το μινι Ντιλς. Μου είπαν ότι θα στείλουν καινούργιο και μου ξαναστςιλαν το ίδιο επισκευασμένο, αλλά είχε περάσει ή κάλυψη από pp και το έφαγα τελικά

Καλό είναι να λες και το όνομα του καταστήματος γτ κάποιος μπορεί να έχει ή να βρεθεί σε αυτή την θέση και έτσι να ξεριε τι παίζει ακριβώς.

Πάντως κανόνας. Όχι καλο->λεφτά πίσω κι βλεπουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...