iSolkey Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Παιδιά καλησπέρα. Έχω διαβάσει τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αποφύγουμε τα cpt.controls για αγορές μέσω Paypal. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ωστόσο τί ισχύει σε περίπτωση παραλαβής χρημάτων μέσω Paypal; Μπορεί κάποιος να μεταφέρει χρήματα στον δικο μου λογαριασμό paypal ή υπάρχουν εμπόδια λόγω cc? Σε περίπτωση που όντως μπορεί να γίνει το παραπάνω μπορώ να μεταφέρω τα χρήματα στη prepaid mastercard της Πειραιώς; Ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να ήμουν ξεκάθαρος!
Codehack Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μπορείς μια χαρά να πάρεις χρήματα μέσω PayPal. Τώρα για ανάληψη δεν είμια 100% σίγουρος αλλά νομίζω ότι είναι δυνατό να γίνει ακόμα μέσω μεταφοράς από το PayPal σε τραπεζικό λογαριασμό. Δεν μπορείς να μεταφέρεις τα χρήματα σου σε κάρτα, μόνο σε bank account.
makfil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Στο paypal (balance) μπορούν να σου στείλουν χρήματα αλλά για να τα τραβήξεις πρέπει να έχεις συνδέσει τραπεζικό λογαριασμό (IBAN) στο paypal και αυτό γίνεται από τον ΙΟΥΛ 2015 μόνο με τηλεφώνημα ή μήνυμα. Όταν τα τραβήξεις στο λογαριασμό σου (με έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος περίπου 3€ στην τράπεζά σου), μπορείς να τα μεταφέρεις εκεί που θέλεις.
iSolkey Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα για να παραλάβω τα χρήματα θα πρέπει ο λογαριασμός μου στο paypal να είναι συνδεδεμένος με λογαριασμό τραπέζης; Ειλικρινά, σε θέματα τεχνολογίας δεν είμαι άσχετος αλλα τα περί paypal/internet πληρωμές πλέον μου φαίνονται περίπλοκες & δεν ξέρω πως να κινηθώ! EDIT: @makfil, για να μην υπάρξει spam εδώ θα ήθελα να με διαφωτίσεις λιγο περισσοτερο σε pm, ευχαριστώ πολύ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα