ΧαμένοΣκυλί Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Παρηγγειλα στις 1/2/2016 ενα smartwatch απο το ebay και δεν μου εχει ερθει ακομα.Ετσι στις 3 Mαρτιου ανοιξα refund.τα μηνυματα μου με τον πωλητη απο το refund.Nα επισημανω πως εχει διαγραψει την αγγελια. Εγω Mar. 3 You didn't get the item You requested a refund Comments I asked you about estimated time and you didnt told me accurately.The item didnt came yet.Why this happens?Now i see you deleted the product.I want my money back Αυτος Mar. 4 The seller sent a message Comments Dear friend Thanks for your msg. I am so sorry to hear that and so sorry for all the troubles. I promise I really posted your order as soon as I received your payment.2016/2/1, Maybe it has some delays on the way. As you know sometimes it just happened. I know you are a nice person and will understand me. To protect your profit, I’d like to use a faster and safer shipping way to resend your order all at my cost. Will that be Ok for you? Or what else I can do for you? Waiting for your reply and wish you a nice day! Best regards Your sincerely, Customer Service Dept Εγω Mar. 4 You sent a message Comments I didn 't understood what do you mean.What will you do.The only thing i want is to take what i payed for.I see we have a good communication so i would like to find a sollution immidiately.more than one month has passed from the time i paid,and i do not have the product i want. Οταν παταω για να δω την αγγελια μου βγαζει αυτο Unfortunately, access to this particular item has been blocked due to legal restrictions in some countries. We are blocking your viewing in an effort to prevent restricted items from being displayed. Regrettably, in some cases, we may prevent users from accessing items that are not within the scope of said restrictions because of limitations of existing technology. Please accept our apologies for any inconvenience this may cause, and we hope you may find other items of interest on eBay. Τι να κανω ωστε να μην χασω τα χρηματα μου και μεχρι ποτε εχω δικαιωμα να παρω τα λεφτα μου πισω?Θελω συμβουλες απο ολους..Θα σας κραταω ενημερους συνεχως
homan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Παρηγγειλα στις 1/2/2016 ενα smartwatch απο το ebay και δεν μου εχει ερθει ακομα.Ετσι στις 3 Mαρτιου ανοιξα refund.τα μηνυματα μου με τον πωλητη απο το refund.Nα επισημανω πως εχει διαγραψει την αγγελια. Αν ειναι απο Κινα η ταιβαν μαλλον βιαζεσαι πολυ εγω το περιμενα σχεδον 2 μηνες
bomberb17 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Σου έχει δώσει tracking number? Αν όχι τότε ότι και να κάνει παίρνεις τα λεφτά σου πίσω, αφού δεν μπορεί να αποδείξει ότι στο έστειλε.
letom Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Βιάστηκες πολύ να ζητήσεις refund. Ένας μήνας δεν είναι τίποτα για αποστολή από Κίνα. Αν περνούσε δίμηνο τότε οκ. Όπως και να έχει τα λεφτά σου δεν τα χάνεις οπότε το καλύτερο είναι να περιμένεις να σου έρθει το πακέτο σου. Δεν υπάρχει σε αυτά "solution immediately", θέλει υπομονή το πράγμα. Όσο για το αντικείμενο, δεν σημαίνει τίποτα που το έσβησε από το listing του, μπορεί να του τελείωσε. Δεν επηρεάζει πάντως αυτό σε τίποτα την παραγγελία σου. Μιλάμε πάντα για αγορές από πολύ μακριά δηλαδή Κίνα κλπ. Αν η παραγγελία σου είναι από Ευρώπη τότε όντως ο ένας μήνας είναι πολύ.
ΧαμένοΣκυλί Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μου απαντησε αυτο Seller's message: "sorry for the inconvenience,dear buyer, how about we resend new parcel to you as compensation? is it OK? waiting for your confirmation." Τι να κανω ωστε να ειμαι καλυμενος?
paylidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Εχεις βιαστεί πάρα πολυ. Στον ενα μηνα έρχονται αυτα που ειναι ασφαλισμένα κ με tracking. Κανονικα πρέπει να περιμένεις καμία εβδομάδα ακομα. Η μόνη περίπτωση πάντως να εισαι κάπως καλυμμένος ειναι να ζητήσεις tracking (ίσως σου πει να πληρώσεις κατι)...
dimitris_33 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Από τη στιγμή που έχει μπει σε "black list" από το ίδιο το e-bay (βλ. μήνυμα με κόκκινα γράμματα) το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα μπορέσει να σου στείλει κάποιο άλλο πακέτο ως αποζημίωση. Το πιθανότερο είναι ότι του έχουν αφαιρέσει ήδη τα δικαιώματα ως πωλητή και δεν μπορείς πλέον να επικοινωνήσεις μαζί του για το συγκεκριμένο θέμα. Εμένα προσωπικά μου έτυχε με πακέτο Office 2007 όπου ήταν παράνομο το product key και κλειδωμένο από Microsoft ως χιλιοχρησιμοποιημένο. Μου ήρθε το πακέτο κανονικά και αναγκάστηκα να το στείλω πίσω γιατί μου το ζήτησε το e-bay. Αφου βεβαιώθηκε το ίδιο το e-bay με tracking number κλπ. ότι το απέστειλλα πίσω, τότε και μόνο τότε μου πίστωσε τα χρήματα. Είναι λίγο φασαρία, θα πρέπει να περιμένεις κάποιους μήνες πιθανότατα. Αν ο πωλητής δε, ισχυριστεί με κάποιο tracking number ότι στο απέστειλλε τότε θα πρέπει να περιμένεις στα σίγουρα, αλλιώς πιθανολογώ ότι θα σου επιστραφούν ταχύτερα μια και θα γίνει ένα τύπου "mini" δικαστήριο μέσως της επιλογής Escalate to Claim κάτι αντίστοιχο με του Paypal, και κει πάνω ακριβώς σε αυτό το σημείο θα πιστωθείς τα χρήματά σου πίσω.
paylidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 To μυνημα αυτό δε σημαινει οτι πεταξαν εκτος τον πωλητη αλλα οτι το προιον δνε ειναι διαθεσιμο σε καποιες χώρες... αν δοκιμασεις απο αλλο ebay (.co.uk .de .com .au Κλπ 99% θα στο ανοιξει)
SpirosZ68 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Αν μπεις στο My Ebay, διπλα στην παραγγελια σου θα δεις με μπλε φοντο μια σημειωση που να λεει Estimated Delivery και δυο ημερομηνιες, αυτην της συντομοτερης αναμενομενης αφιξης και αυτην της μεγαλυτερης. Τωρα μην ζητησεις να σου στειλει τιποτα ξανα. Πες του οτι θα περιμενεις να ερθει εντος της προβλεπομενης ημερομηνιας διαφορετικα θες refund. Μολις περασει η τελευταια μερα αναμενομενης αφιξης θα ανοιξεις case αλλα πρωτα θα τον εχεις ενημερωσει οτι θα το κανεις. Τον πωλητη δεν τον συμφερει να ανοιξεις case και μπορει να σου στειλει τα χρηματα σου πισω πριν το κανεις. Αν δεν το κανεις θα προχωρησεις κανονικα στην προβλεπομενη διαδικασια. Αν το θες το προιον τοσο πολυ πες του να σου στειλει τα χρηματα πισω και να ξανακανεις την παραγγελια. Το ebay σε προστατευει για ΧΧ μερες απο την αγορα (ηταν 45 νομιζω τωρα το εχουν παει στις 60 και το εχουν επεκτεινει και στις 30 μερες μετα την παραλαβη για τυχον ελλατωματικα προιοντα) Αυτο που θες ειναι να μην περασουν οι μερες που εχεις το δικαιωμα να ζητησεις τα χρηματα σου πισω και γι αυτο το λογο δεν πρεπει να ζητησεις να σου το ξαναστειλει γιατι ετσι μπορει να σε κοροιδευει (αν ειναι οντως κανενας απατεωνας) για αλλο τοσο καιρο μεχρι να περασει ο χρονος που εχεις για να ζητησεις επιστροφη χρηματων. Το πρωτο πραγμα που θα πρεπει να ζητας σε αυτες τις περιπτωσεις παντως ειναι το tracking number και μετα οτιδηποτε αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα