noobogadgetakias Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 καλησπερα σε ολη την παρεα.εχω το εξης θεματακι...εχω δυο μερες που εκανα φορματ και παρολο που εχω εγκαταστησει ολες τις ενημερωσεις μεχρι τωρα σημερα μ εβγαλε 23 επιπλεον ενημρωσεις να κανω αλλα μου λεει συνεχει fail μολις παταω να τις εγκαταστησει...ξερει κανεις τι να κανω? κωδικος σφαλματος 80240016 και μ λεει οτι εγκαθιστα αλλες ενημερωσει πρωτα και γιαυτο γινεται αυτο...αλλα δεν εγκαθιστα τπτ...
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Παρακαλω να γινεται χρηση περιγραφικων τιτλων /edited
Grim Ripper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις 2-3 ενημερώσεις μόνες τους. Μου έχει τύχει και εμένα να μην μπορώ να βάλω ενημερώσεις έτσι, κάποια ενημέρωση επηρεάζει τις άλλες. http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/windows-update-error-80240016 http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/windows-update-error-0x80240016
noobogadgetakias Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Παρακαλω να γινεται χρηση περιγραφικων τιτλων /edited αν ο τιτλος εχει περισσοτερη περιγραφη απο οτι ολο το θεμα μου τοτε ποιος ο λογος να γραψω το προβλημα μου στο θεμα και οχι στον τιτλο? Δοκίμασε να εγκαταστήσεις 2-3 ενημερώσεις μόνες τους. Μου έχει τύχει και εμένα να μην μπορώ να βάλω ενημερώσεις έτσι, κάποια ενημέρωση επηρεάζει τις άλλες. http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/windows-update-error-80240016 http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/windows-update-error-0x80240016 θα το δοκιμασω αν και αποτι καταλαβα το προβλημα ειναι οτι ο υπολογιστης ξεκινησε να κανει καποιες ενημρωσεις και και ξαφνικα εδω και 4 ωρες ειχε κολλησει στο 38/59...πολυ ωρα ομως...και ξαφνικα μονο του εκανε επανεκκινηση και εκανε revert changes με οτι αυτο συνεπαγεταιι..μηπως κατι στο φορματ δεν κουμπωε καλα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 αν ο τιτλος εχει περισσοτερη περιγραφη απο οτι ολο το θεμα μου τοτε ποιος ο λογος να γραψω το προβλημα μου στο θεμα και οχι στον τιτλο? Εαν ο τιτλος ειναι "Windows 7" οπως ηταν και αρχισουν οσοι εχουν προβλημα σε Windows 7 να χρησιμοποιουν τον ιδιο ευφανταστο τιτλο, μπορεις να καταλαβεις σε ποσο μεγαλο βαθμο αχρηστευεται η χρησιμοτητα του forum, ειδικα εαν εξαπλωθει η παραπανω τακτικη και στα υπολοιπα sections? Οποτε προτεινω -αντι να μπαινουμε στη συζητηση- να ακολουθησεις την συμβουλη μου, εχω λογο που το αναφερω για το καλο ολων. /offtopic over
noobogadgetakias Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μαλιστα.πως διορθωνεται ο τιτλος τοτε να το κανω εγω ωστε να αποφευχθουν μελλοντικες παρεξηγησεις.μπαινω ομως στο θεμα μου.υστερα απο φορματ καθαρο στο πσ και ενω περασα τα windows 8.1 x64 ξανα μανα τα ιδια..μολις βρισκει τις πρωτες 54 ενημερωσεις για να εγκαταστησει παλι κολλαει.και μαλιστα στο ιδιο...στην 38 απο 54 ενημερωση ειναι κολημενο στην οθονη..ελεος δλδ..ποτε δν ξανα ειχε συμβει κατι τετοιο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 O τιτλος διορθωθηκε χτες απο μενα. Εξου και το /edited στο 2ο post.
noobogadgetakias Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 O τιτλος διορθωθηκε χτες απο μενα. Εξου και το /edited στο 2ο post. :-)
noobogadgetakias Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) επιστρεφω στο θεμα καθως θα ηθελα τα φωτα σας...ετρεξα το πρόγραμμα για την επιδιορθωση του windows update και διορθωσε καποια προβλήματα..θα δειξει στην πορεια τωρα...το θεμα είναι άλλο όμως ...πως γινεται μετα από τρια συνεχομενα φορματ μεσα σε μια εβδομαδα στα δυο τελευταια η επιφανεια εργασιας να εχει φοντο την φωτογραφια από τον γαμο μου που εγω απλα ειχα βαλει πριν από αυτά..?πως? και όχι μονο αυτό αλλα παρατηρησα πως όταν ανοιγω τον intrnet axplorer τα πεδια αν πατησω πανω τους μου δινουν την επιλογή για το username kai to password μου..αλλο παλι και τουτο Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2016 από noobogadgetakias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα