DDevil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Πολυ καχυποπτη εισαι.. δεν παει ετσι ο φιλος που δανειζεις και ειναι οκ απεναντι σου ετσι θα ειναι παντα. Εχω δανειστει και εχω δωσει παρα πολλες φορες δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα παντα ειμουν τυπικος το ιδιο υσχει και για τους φιλους μου. Ειναι θεμα αξιοπιστιας του φιλου σου.. εαν δεν ειναι εμπιστος δεν το λες και φιλο απλα κανετε παρεα.. οι φιλοι που θα δανεισω με κλειστα ματια και θα ζητησω χωρις ντροπη ειναι μονο 3. οι μονοι που ειναι στην κατηγορια πραγματικων φιλων. Εντάξει μερικοι δεν θέλουν καν να δανειζουν οποτε ισως και να μην ειναι καν θέμα φιλου! Αυτο καταλαβαινω εγω. 1
testtesttest Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 το χειρότερο που μου είχε συμβεί ήταν ένας πολύ καλός φίλος να μου ζητήσει το αυτοκίνητο για ένα 3ήμερο (υπήρξε πρόβλημα με τον θάνατο του πατέρα του.) καλώς η κακώς το έδωσα να παέι επαρχία. 2 βράδυα δέν μπ[ορούσα να κοιμηθώ απο το άγχος και την αγωνία μήν το χτυπήσει η το γρατζουνίσει κτλ. τελικά το έφερε αψεγάδιαστο και μάλιστα έκανε και κίνηση να μου δώσει 50 ευρώ για το ευχαριστώ. Ειλικρινα , δεν μπορω να διανοηθω πως το παραπανω περιγραφεται για "πολυ καλο φιλο". Δεν μπορω να σκεφτω οτι ενας πολυ καλος μου φιλος θα εχει χασει τον πατερα του και εγω θα σκεφτομαι αν θα μου γρατζουνισει το αμαξι. επισης δεν μπορω να διανοηθω πολυ καλο μου φιλο να μου δινει 50 ευρω επειδη του δανεισα το αμαξι για να παει στην κηδεια του πατερα του. δεν θα του περνουσε καν απο το μυαλο. 10
DDevil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ειλικρινα , δεν μπορω να διανοηθω πως το παραπανω περιγραφεται για "πολυ καλο φιλο". Δεν μπορω να σκεφτω οτι ενας πολυ καλος μου φιλος θα εχει χασει τον πατερα του και εγω θα σκεφτομαι αν θα μου γρατζουνισει το αμαξι. επισης δεν μπορω να διανοηθω πολυ καλο μου φιλο να μου δινει 50 ευρω επειδη του δανεισα το αμαξι για να παει στην κηδεια του πατερα του. δεν θα του περνουσε καν απο το μυαλο. Θες να βαλεις διχονοιες ε?
christopher0016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ε σιγουρα βασικο ρολο εχει η προθεση στο να δανεισεις η οχι. Πρεπει να ξερεις απο που ζητας η που δινεις εγω μονο σε 3 θα δωσω και θα παρω + φυσικα την οικογενια μου. Πουθενα αλλου δεν θα ζητουσα ουτε θα εδινα οι λογοι εμπιστοσυνη και μονο.
DDevil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ε σιγουρα βασικο ρολο εχει η προθεση στο να δανεισεις η οχι. Πρεπει να ξερεις απο που ζητας η που δινεις εγω μονο σε 3 θα δωσω και θα παρω + φυσικα την οικογενια μου. Πουθενα αλλου δεν θα ζητουσα ουτε θα εδινα οι λογοι εμπιστοσυνη και μονο. Φιλε μου φιλια ειναι προσφορά και καμια φορά και θυσια. Οταν αγαπάς το φιλο σου έτσι ξηγιέσαι , φιλια δεν ειναι να βγαινεις απλα με κάποιον και στη πρωτη στραβη να τα σπάσετε αυτα ειναι φιλιες για τα ματια του κοσμου. Ο πραγματικος φιλος στη δυσκολη στιγμη θα σε στηριξει και θα σε υποστηριξει. Θα βγει μπροστα και θα σε υπερασπιστει θα το καταλαβεις οτι κινειται για καλο σου. Το να θέλει ο φιλος να βγει με κάποια και να έχει ξεμεινει μια δυο φορές αμα δεν του τσοντάρεις εσυ που εισαι φιλος και θες να περάσει καλα το βραδυ του ποιος θα τσοντάρει? αυτα βεβαια για άτομα που ενδιαφέρεσαι πραγματικα ετσι? αμα δεν σε ενδιαφερει καθολου ο άλλος θα του πεις δεν σου δινω. Εκτος και αν οντως δεν έχεις. 4
Miracle Worker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 " Έλα φιλαράκι , χώρισα με την τάδε, μπορείς να μου βρεις τον κωδικό της στο FB ; " Και μόνο που θέλει τον κωδικό της πρώην του είναι πολύ πιο ανησυχητικό από τη χάρη. Εμένα μου έχει ζητήσει φίλος να χρησιμοποιήσει το σπίτι μου για γκομενοδουλειά. Θα ερχόταν Αθήνα μόνο για το ραντεβού και θα έμενε σε συγγενείς, οπότε έψαχνε μέρος. Ευτυχώς, παρ' ότι με βαριά καρδιά του το παραχώρησα, τελικά δεν έκατσε η φάση.
DDevil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Και μόνο που θέλει τον κωδικό της πρώην του είναι πολύ πιο ανησυχητικό από τη χάρη. Εμένα μου έχει ζητήσει φίλος να χρησιμοποιήσει το σπίτι μου για γκομενοδουλειά. Θα ερχόταν Αθήνα μόνο για το ραντεβού και θα έμενε σε συγγενείς, οπότε έψαχνε μέρος. Ευτυχώς, παρ' ότι με βαριά καρδιά του το παραχώρησα, τελικά δεν έκατσε η φάση. Έφαγε άκυρο? θα πηγε σε κανα μασαζ μετά με happy ending να ρεφάρει!!! Παντως τα ξενοδοχεια για τέτοιες δουλειες ειναι κανα 25ευρο το 4ωρο απο οσο θυμαμαι πιο παλια που πηγαινα. 2
christopher0016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ε σιγουρα βασικο ρολο εχει η προθεση στο να δανεισεις η οχι. Πρεπει να ξερεις απο που ζητας η που δινεις εγω μονο σε 3 θα δωσω και θα παρω + φυσικα την οικογενια μου. Πουθενα αλλου δεν θα ζητουσα ουτε θα εδινα οι λογοι εμπιστοσυνη και μονο. Φιλε μου φιλια ειναι προσφορά και καμια φορά και θυσια. Οταν αγαπάς το φιλο σου έτσι ξηγιέσαι , φιλια δεν ειναι να βγαινεις απλα με κάποιον και στη πρωτη στραβη να τα σπάσετε αυτα ειναι φιλιες για τα ματια του κοσμου. Ο πραγματικος φιλος στη δυσκολη στιγμη θα σε στηριξει και θα σε υποστηριξει. Θα βγει μπροστα και θα σε υπερασπιστει θα το καταλαβεις οτι κινειται για καλο σου. Το να θέλει ο φιλος να βγει με κάποια και να έχει ξεμεινει μια δυο φορές αμα δεν του τσοντάρεις εσυ που εισαι φιλος και θες να περάσει καλα το βραδυ του ποιος θα τσοντάρει? αυτα βεβαια για άτομα που ενδιαφέρεσαι πραγματικα ετσι? αμα δεν σε ενδιαφερει καθολου ο άλλος θα του πεις δεν σου δινω. Εκτος και αν οντως δεν έχεις. Δεν ειπα το αντιθετο . Εγω φιλους ωπος περιγραφεις εχω μονο 3 παλιοτερα πιστευα οτι ηταν περισσοτεροι.. τωρα ποσοι ειναι απλη παρεα γνωστοι αλλο θεμα.. με καποιον πχ γνωστο που εχουμε βγει 2 φορες αμα μου ζητησει δανεικα δεν θα δωσω γιατι στην θεση του δεν θα ζητουσα ποτε απο γνωστο.
Miracle Worker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Έφαγε άκυρο? θα πηγε σε κανα μασαζ μετά με happy ending να ρεφάρει!!! Παντως τα ξενοδοχεια για τέτοιες δουλειες ειναι κανα 25ευρο το 4ωρο απο οσο θυμαμαι πιο παλια που πηγαινα. E, ήμασταν μιτσά και αθώα τότε. Μάλλον ήταν υπεραισιόδοξος. Καλά, για ξενοδοχείο φαντάζομαι ούτε λόγος. Θα έτρωγε τσαντιά αν πρότεινε κάτι τέτοιο.
defacer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Εμένα μου έχει ζητήσει φίλος να χρησιμοποιήσει το σπίτι μου για γκομενοδουλειά. Θα ερχόταν Αθήνα μόνο για το ραντεβού και θα έμενε σε συγγενείς, οπότε έψαχνε μέρος. Ευτυχώς, παρ' ότι με βαριά καρδιά του το παραχώρησα, τελικά δεν έκατσε η φάση. Γιατί βαριά καρδιά ρε συ θα σου έκλανε το μαξιλάρι; Έχω παραχωρήσει το δωμάτιο πολλές φορές -- στα μεγάλα έτη που δεν είχε και εργαστήρια και δεν πατούσα εκτός εξεταστικής τους είχα αφήσει και τα κλειδιά κιόλας να κάνουν ο,τι νομίζουν. Στο reverse, με ένα συμμαθητή έτυχε να τα έχουμε την ίδια περίοδο με Εδεσσαίες. Αυτός είχε αμάξι εγώ όχι. Φιλαράκο κολλητό δε τον λες, αλλά είχε προσφερθεί να πάει να δει αν κουνιούνται οι βάρκες στο λιμάνι και μας αφήσει να φασωνόμαστε στο αμάξι του ενώ η δικιά του είχε γυρίσει ήδη σπίτι της. Much appreciated. 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ειλικρινα , δεν μπορω να διανοηθω πως το παραπανω περιγραφεται για "πολυ καλο φιλο". Δεν μπορω να σκεφτω οτι ενας πολυ καλος μου φιλος θα εχει χασει τον πατερα του και εγω θα σκεφτομαι αν θα μου γρατζουνισει το αμαξι. επισης δεν μπορω να διανοηθω πολυ καλο μου φιλο να μου δινει 50 ευρω επειδη του δανεισα το αμαξι για να παει στην κηδεια του πατερα του. δεν θα του περνουσε καν απο το μυαλο. Δεν έχεις δίκιο και το πρόβλημα δεν είναι αν θα το γρατζουνίσει αλλά αν θα τρακάρει με άλλον, για φαντάσου ποιος θα την πληρώσει μετά αν χτυπήσεις με άλλους με ξένο αμάξι και ακόμα χειρότερα προκληθούν τραυματισμοί.
defacer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δεν έχεις δίκιο και το πρόβλημα δεν είναι αν θα το γρατζουνίσει αλλά αν θα τρακάρει με άλλον, για φαντάσου ποιος θα την πληρώσει μετά αν χτυπήσεις με άλλους με ξένο αμάξι και ακόμα χειρότερα προκληθούν τραυματισμοί. Η ασφάλεια; 2
techfreak19 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 η χαρη που ζητησα εγω κι ενας φιλος μου θα την μετανοιωνει για παντα πιστευω ειναι η εξης. ειχα ζητησει να μου δανεισει διαφορες κονσολες παιχνιδιων για καποιο διαστημα, game boy sp κι ds , ps 3 , psp μαζι με παρα πολλα παιχνιδια κτλ. γιατι υπολογιζα σε ενα πολυ slow summer. μου τα δανεισε , τα ειχα δε τα ειχα ενα μηνα και καποιες μερες που ελειψα απο το σπιτι με εκλεψαν και φυσικα εξαφανιστηκαν ολα! πιστευω ακομη καταριεται την ωρα και την στιγμη , δε τον αποζημιωσα γιατι δε το ζητησε κιολας αλλα και να το ζητουσε δε θα μπορουσα μιας κι ειχα μπει μεσα κανονικα μετα την ληστεια.
zio10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 η χαρη που ζητησα εγω κι ενας φιλος μου θα την μετανοιωνει για παντα πιστευω ειναι η εξης. ειχα ζητησει να μου δανεισει διαφορες κονσολες παιχνιδιων για καποιο διαστημα, game boy sp κι ds , ps 3 , psp μαζι με παρα πολλα παιχνιδια κτλ. γιατι υπολογιζα σε ενα πολυ slow summer. μου τα δανεισε , τα ειχα δε τα ειχα ενα μηνα και καποιες μερες που ελειψα απο το σπιτι με εκλεψαν και φυσικα εξαφανιστηκαν ολα! πιστευω ακομη καταριεται την ωρα και την στιγμη , δε τον αποζημιωσα γιατι δε το ζητησε κιολας αλλα και να το ζητουσε δε θα μπορουσα μιας κι ειχα μπει μεσα κανονικα μετα την ληστεια. Γκαντεμιά τεράστια! Μοιάζει κάπως με την ιστορία με το αμάξι παραπάνω, να γίνει δηλαδή το κακό ενώ έχεις την ξένη περιουσία στα χέρια σου.
techfreak19 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Γκαντεμιά τεράστια! Μοιάζει κάπως με την ιστορία με το αμάξι παραπάνω, να γίνει δηλαδή το κακό ενώ έχεις την ξένη περιουσία στα χέρια σου. απο γκαντεμια αλλο τιποτα! εκατσε μεγαλη στραβη! και φυσικα μετα ενιωθα κι ασχημα γιατι ηταν αρκετα μεγαλη η ζημια σε χρηματικο ποσο αλλα και σε θεμα συλλογης γιατι τα μαζευε καιρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα