Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Όπως συνήθως λέω, πετά μια γυναίκα σε ενα φιλο σου να σου βγαλει το πραγματικό χαρακτήρα του...."

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...

• Like 7
  • Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγαινα σπίτι του να βάλω windows, ενώ επανειλλημένα του ειχα δείξει τη διαδικασία, για να φτιάξει προσωρινά το χαλασμένο υπολογιστή του, μιας και βαριόταν να παει στο eshop να τον αλλάξουν,,.,

Eπρεπε να του ζητας να σου φερνει τον υπολογιστη(το κουτι μονο) στο σπιτι σου. Και φυσικα, πολυ καλα ξεσκονισμενο!

Απο κει και περα καποια ατομα που "δεν το'χουν" με τους υπολογιστες, ειτε γιατι αργησαν να ασχοληθουν ειτε γιατι ειναι μεγαλοι πλεον σε ηλικια, οσες φορες και να τους δειξεις δε μαθαινουν συνηθως. Τους φαινεται βουνο ή δεν εχουν διαθεση/χρονο.

Η επιλογη να παει στo e-shop καλυτερα να μην υπολογιζεται γιατι κοστιζει πολυ.

Δημοσ.

Eπρεπε να του ζητας να σου φερνει τον υπολογιστη(το κουτι μονο) στο σπιτι σου. Και φυσικα, πολυ καλα ξεσκονισμενο!

Απο κει και περα καποια ατομα που "δεν το'χουν" με τους υπολογιστες, ειτε γιατι αργησαν να ασχοληθουν ειτε γιατι ειναι μεγαλοι πλεον σε ηλικια, οσες φορες και να τους δειξεις δε μαθαινουν συνηθως. Τους φαινεται βουνο ή δεν εχουν διαθεση/χρονο.

Η επιλογη να παει στo e-shop καλυτερα να μην υπολογιζεται γιατι κοστιζει πολυ.

1 εβδομαδας υπολογιστής, άνετα πηγαινε για DOA αλλά.....

Δημοσ.

"Όπως συνήθως λέω, πετά μια γυναίκα σε ενα φιλο σου να σου βγαλει το πραγματικό χαρακτήρα του...."

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...

Βεβαια παιζει ρολο αν εχεις και εσυ γυναικα πχ...Γιατι αλλιως αντιλαμβανεσαι το γραψιμο του φιλου αν εισαι μπακουρι αλλιως αν εισαι σε σχεση..;)

Δημοσ.

Eσυ φιλε βρωμιαρη θα πηγαινες εναν φιλο σου στο κεντρο υγειας, αν και θα μπορουσε να τον παει ο πατερας του?

Δηλαδη εσυ πηγαινες στο Χαλανδρι να το παραλαβεις?

Κι εγω εχω φτιαξει επανειλημμενα υπολογιστες του της οικογενειας και του κολλητου, αλλα μου τα φερνουν σπιτι, δε παω εγω να τα παρω.

Λόγω δουλειάς δεν μπορούσε, αυτονόητο είναι.Και να θα τον πήγαινα

Δημοσ.

Βεβαια παιζει ρολο αν εχεις και εσυ γυναικα πχ...Γιατι αλλιως αντιλαμβανεσαι το γραψιμο του φιλου αν εισαι μπακουρι αλλιως αν εισαι σε σχεση.. ;)

Ισχυει και αυτο που λες αλλα ειναι και θέμα χαρακτηρα τις προαλλες δεν μπορουσε κανενας φιλος κάποιοι βγηκανε με τις σχέσεις τους εγω αυτη τη περιοδο ειμαι ελευθερος. Βγήκα τελικα μονος μου και πέρασα γαμάτα!!! Βεβαια ειναι λογικο οτι δεν πηγα σε ενα κλάμπ που ολοι σκάνε με τη παρέα τους ετσι? πηγα αρχικα σε ενα μπαράκι αραξα στη μπάρα ηπια το ποτάκι μου έκατσα καμια ώρα και μετά συνεχισα το ποτάκι μου σε ενα καλο στριπτιτζάδικο!!! Καυλαντισα εκει πέρα λιγο με τις χορευτριες!! Και δρομο ... φιλε πέρασα μια χαρά δεν ειχα κανενα προβλημα και την άλλη μέρα μου κανει ο ενας "ρΕ ΦΙΛΕ σορρυ δεν μπορουσα χθες γιατι ημουν με τη δικια μου με επαιρνες και τηλ δεν το σηκωσα.... οπα φιλαρακι του κανω δεν χρειαζεται να μου δωσεις και αναφορά καλα πέρασα καλα ειμαι δεν τρεχει τιποτα! οΠΟΤΕ εισαι διαθεσιμος καΝΟΝΙΖΟΥΜΕ!" :D

• Super Moderators
Δημοσ.

Βεβαια παιζει ρολο αν εχεις και εσυ γυναικα πχ...Γιατι αλλιως αντιλαμβανεσαι το γραψιμο του φιλου αν εισαι μπακουρι αλλιως αν εισαι σε σχεση.. ;)

Σίγουρα και δεν νομίζω ότι ένας λογικός θα νευριάσει επειδή πλέον δεν βγαίνει συχνά με τον άλλο, αλλά όταν βλέπεις ότι έχει κόψει την επικοινωνία γενικότερα κι έχεις να τον δεις κάνα 3μηνο στην καλύτερη, τότε

http://luben.tv/web/www/64780

Δημοσ.

Σίγουρα και δεν νομίζω ότι ένας λογικός θα νευριάσει επειδή πλέον δεν βγαίνει συχνά με τον άλλο, αλλά όταν βλέπεις ότι έχει κόψει την επικοινωνία γενικότερα κι έχεις να τον δεις κάνα 3μηνο στην καλύτερη, τότε

http://luben.tv/web/www/64780

Αν γινει αυτο σημαινει πως ποτε δεν ειχες κρινει σωστα το φιλο σου πριν τον επιλέξεις για φιλο δεν καταλαβες οτι ηταν συμφεροντολογος.Αρα θες μια περισυλλογη με τον εαυτο σου τι δεν ειδες και δεν εκρινες σωστά. Εντάξει οι συμφεροντολογοι φιλοι δεν πιάνονται ειναι γνωστο αυτο μονο κουνάς το τυράκι το συμφερον τους δηλαδη οταν θες να τους κάνεις να κάνουν κάτι. Δε βαριεσαι ο καθενας καταλαβαινει με διαφορετικο τροπο και εμεις πρεπει να έχουμε πολλα "οπλα" στο οπλοστάσιο μας. :D

Δημοσ.

Ολο κ καμια μαλακια θα ζητησουν αλλα τελευταία τους γραφω στα τετοια μου

Γενικα εχω γινει πολυ bitch

• Like 3
Δημοσ.

Ολο κ καμια μαλακια θα ζητησουν αλλα τελευταία τους γραφω στα τετοια μου

Γενικα εχω γινει πολυ bitch

δεν εισαι bitch

κακη φιλη εισαι.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλοι που ζητάνε μονο χάρες και αυτοί σε ξεχνάνε και απλά σε κοιτάνε σαν την παρέα για εναν καφέ είναι συμφεροντολόγοι.Για μένα πρέπει σε κάποιους να συμπεριφέρεσαι οπως τους αξίζει.

Δημοσ.

Φιλος η εστω ετσι νομιζα αναπτυξε με τον καιρο μια οικειοτητα με την πιστωτικη μου καρτα. Φιλος ηταν δεν ειχα προβλημα να κανω μια-δυο-τρεις παραγγελιες καθως για καποιον ανεξηγητο λογο δεν αποφασιζε να βγαλει μια δικια του. Αλλα οταν συνηδητοποιησα οτι εμφανιζεται μονο οταν θελει να κανει παραγγελεια καποιο προιον καπου ενοχληθηκα. Ξεκαθαρισα οτι δεν κανω πλεον αλλες αγορες και φυσικα σταματησε την επικοινωνια.
Ο καθενας εχει τους φιλους που του αξιζουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...