iordanis77 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Λόγω δουλειάς δεν μπορούσε, αυτονόητο είναι.Και να θα τον πήγαινα Δε λεμε αν δε μπορουσε λογω δουλειας, αν ηταν ελευθερος λεμε.
Edel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Εχω ανταποκριθει σε καλεσμα απο PR. Βαρύ. Το χω κάνει και γω. Επίσης κολλητός μου χε ζητήσει το 2013 να κάνω λόγαριασμό σε τεχνολογικό φόρουμ, (insomnia λέγεται) και μου χε δώσει αυτολεξεί τι να ποστάρω σε ένα θρεντ για ένα application που έφτιαχνε. Ο κολλητός υπάρχει ακόμα, το application άκλαφτο πήγε, ο λογαριασμός υπάρχει ακόμα
Iris_89 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μου έστελναν μηνύματα στο facebook για να κάνω like στην φωτογραφία τους. Πιο ξεφτίλας πεθαίνεις.
kathytherion Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μου έστελναν μηνύματα στο facebook για να κάνω like στην φωτογραφία τους. Πιο ξεφτίλας πεθαίνεις. Χαχχαα ρε εχω μια φιλη που μου χε ζητησει πριν κανα 2 χρονια να την αφησω να μπει απ το προφιλ μου για να πατησει like στις φωτο της!!! Lol !!! 2
Iris_89 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Χαχχαα ρε εχω μια φιλη που μου χε ζητησει πριν κανα 2 χρονια να την αφησω να μπει απ το προφιλ μου για να πατησει like στις φωτο της!!! Lol !!! Εντάξει, αυτό είναι αρρώστια... 4
defacer Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μου έστελναν μηνύματα στο facebook για να κάνω like στην φωτογραφία τους. Πιο ξεφτίλας πεθαίνεις. Πες με αθεράπευτα ρομαντικό αλλά δε θέλω να πιστέψω ότι έγινε αυτό. ΔΕ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.
Iris_89 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Πες με αθεράπευτα ρομαντικό αλλά δε θέλω να πιστέψω ότι έγινε αυτό. ΔΕ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. Θα θελήσεις με το ζόρι Η συνηθισμένη απάντηση μου ήταν "Grumpy cat No". 1
christopher0016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ειχα ενα φιλο συναδελφο ταξιτζη του εδινα αποδειξεις απο τα καυσιμα για να εχει φορο απαλαγη τον ειχα παει κουρσα τον 35 € με 20€ και γενικα ειχα κανει καλες απεναντι του μια μερα τον χρειαστηκα για κουρσα τον 17€ και του ειπα με πας με 15€ με ριχνεις μου λεει.. και ζητησε 18€ αφου ειχαμε ξεκινησει του την ειπα οταν φτασαμε και απλα δεν ξανα μιλησαμε. Μου χει μεινει η πικριλα που δεν φερθηκε ωπος του χω φερθει..
defacer Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μου κάνει εντύπωση (αν ήταν και φίλος εκτός από συνάδελφος!) που πληρώνατε ο ένας τις κούρσες στον άλλο.
christopher0016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 <p>Μου κάνει εντύπωση (αν ήταν και φίλος εκτός από συνάδελφος!) που πληρώνατε ο ένας τις κούρσες στον άλλο.</p> Γιατι σου κανει εντυπωση?
defacer Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Γιατί εγώ με τους φίλους μου δε χρεώναμε υπηρεσία ταξί όταν χρειαζόταν να την κάνουμε.
christopher0016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 <p>Γιατί εγώ με τους φίλους μου δε χρεώναμε υπηρεσία ταξί όταν χρειαζόταν να την κάνουμε.</p> Για ΙΧ μιλας? Ενα ταξι ειναι οχημα δουλειας με πολλα τρεχων εξοδα. Μην το συγκρινεις με το ΙΧ. Και εγω με το ιχ οταν ειχα δεν επερνα λεφτα οταν εκανα καλη
Glikos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Speaking of ταρίφες, ένας φίλος παλιά μου είχε πρήξει το συκώτι να τον πήγαινα στους συγγενείς του πάνω βόρεια Ελλάδα γιατί είχε φόβο να πάει με ΚΤΕΛ / αεροπλάνο. Έκανα την καλή αφιλοκερδώς 2 φορές αλλά μετά μου έκανε πουστιά και τον έφτυσα.
Glikos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Glikos και εσυ ταριφας εισαι? Κάτι σαν τσάτσος ή ταξιτζής εννοείς? Κανένα από τα δύο. xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα