Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ΙΧ μιλας? Ενα ταξι ειναι οχημα δουλειας με πολλα τρεχων εξοδα. Μην το συγκρινεις με το ΙΧ. Και εγω με το ιχ οταν ειχα δεν επερνα λεφτα οταν εκανα καλη

Ε μη μου πεις τώρα ότι π.χ. στην κούρσα που τον πήγες εσύ είχε 20 ευρώ έξοδα το ταξί. Αν και δεν έχει σημασία, μια διαπίστωση έκανα.

Δημοσ.

Ειπες speaking of tarifas..και ειπα μηπως εισαι συναδελφος.. αλλα μαλλον εισαι αλλη κατηγορια εσυ.. xd

Ναι είμαι μια κατηγορία από μόνος μου. :)

Όχι απλά έκανα κάτι εξυπηρετήσεις με το αμάξι σε ένα φίλο παλιότερα.

Δημοσ.

Μου έστελναν μηνύματα στο facebook για να κάνω like στην φωτογραφία τους.

Πιο ξεφτίλας πεθαίνεις.

Και εσυ έχεις ανεβασει φωτογραφια σου εδω και έχε αποσπάσει πολλά λάικ ομως. Αυτα τα ξεχνάς ε?

• Like 2
Δημοσ.

Και εσυ έχεις ανεβασει φωτογραφια σου εδω και έχε αποσπάσει πολλά λάικ ομως. Αυτα τα ξεχνάς ε?

A ναι θυμαμαι μου ειχε στειλει η ιρις πμ να τις ξανω like..
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν λεω αληθεια και το πριηγουμεννο σου σχολιο ηταν ακυρο. Αλλο ειπε η ιρς.

Με ενοχλει η έπαρση οποτε δεν ηταν άκυρο. Γιατι να δίνεις μια αλλη γυναικα και να λες οτι ειναι ξεφτιλα επειδη θέλει λαικ? αμα ειναι να αρχισουμε να κρινουμε ο ενας τον αλλον με άσχημο τροπο. Γενικα με πειραζουν κάτι τέτοια. Οποτε διάλεξε στρατοπεδο.

Σιγα ρε φιλε δεν της ειπε και τιποτα ... αμεσως ξεφτιλα να πουμε.

Δημοσ.

Να του βρω κοπέλα, ενώ δεν είμαι και τρομερά ομιλητικός για κάποιο λόγο όλοι που ψάχναν γκόμενα εμένα βάζαν.

Δημοσ.

Τι μαλακίες διαβάζω πάλι.

Devil, σε ποιο παράλληλο σύμπαν έχει σχέση αυτό που είπα με αυτό που έγραψες εσύ?

*drum roll*

None!

• Like 1
Δημοσ.

Να του βρω κοπέλα, ενώ δεν είμαι και τρομερά ομιλητικός για κάποιο λόγο όλοι που ψάχναν γκόμενα εμένα βάζαν.

Μου το έχουν ζητήσει και μένα και μάλιστα με απαιτητικό τρόπο. Τον έκραξα.

Δημοσ.

Ειχα ενα φιλο συναδελφο ταξιτζη του εδινα αποδειξεις απο τα καυσιμα για να εχει φορο απαλαγη τον ειχα παει κουρσα τον 35 € με 20€ και γενικα ειχα κανει καλες απεναντι του μια μερα τον χρειαστηκα για κουρσα τον 17€ και του ειπα με πας με 15€ με ριχνεις μου λεει.. και ζητησε 18€ αφου ειχαμε ξεκινησει του την ειπα οταν φτασαμε και απλα δεν ξανα μιλησαμε. Μου χει μεινει η πικριλα που δεν φερθηκε ωπος του χω φερθει..

Δηλαδη χαλασατε τις καρδιες σας για 2-3 ευρω??

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα ενα φιλο συναδελφο ταξιτζη του εδινα αποδειξεις απο τα καυσιμα για να εχει φορο απαλαγη τον ειχα παει κουρσα τον 35 € με 20€ και γενικα ειχα κανει καλες απεναντι του μια μερα τον χρειαστηκα για κουρσα τον 17€ και του ειπα με πας με 15€ με ριχνεις μου λεει.. και ζητησε 18€ αφου ειχαμε ξεκινησει του την ειπα οταν φτασαμε και απλα δεν ξανα μιλησαμε. Μου χει μεινει η πικριλα που δεν φερθηκε ωπος του χω φερθει..

Δηλαδη χαλασατε τις καρδιες σας για 2-3 ευρω??

Δεν με πειραξαν τα 2 3 αλλα ο τροπος του και οτι δεν φερθηκε ανθρωπινα ωπος του χω φερθει
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...