Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Corsair TX 650 (μου το έστειλε φίλος από Αμερική) και ψάχνω για power cable. Που μπορώ να βρω κάτι που να ταιριάζει για την Ευρώπη (να μπαίνει δλδ σε πρίζες Schuko);

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

http://www.lysishop.gr/index.php/periferiaka/kalodia/KALODIO-TROFODOSIAW-GIA-H-Y-KAI-OUONH-1-5M-10818-detail.html

Αυτό θέλεις, αν πας σε όποιδηποτε κατάστημα με ηλεκτρολιγικα κατά 99%θα έχουν να σου δώσουν

αν θελει το συγκεκριμενο μπορω να του χαρισω ενα δικο μου που εχω περισσευουμενο,αρκει ναρθει προς μενιδι μερια η κορυδαλλο μερια χΔ

• Moderators
Δημοσ.

Πήγαινε στον Καυκα π.χ και πάρε έναν αντάπτορα,δεν χρειάζεται να αλλάξεις το καλώδιο.

Στο 90 %των περιπτώσεων ίδια τιμή θα του βγουνε οπότε καλύτερα να πάρει ένα καλώδιο μην μπλέκει με μετατροπεις
  • Like 2
Δημοσ.

Παιδιά, δοκίμασα με παλιο καλώδιο τροφοδοτικου (δεκαετία και) και δεν παίρνει ρεύμα καθόλου. Δεν ανάβει τίποτα δλδ. Ελπίζω να δουλέψει αν πάρω καινούριο.

Το τροφοδοτικό είναι σίγουρο ότι δούλευε πριν.

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά, δοκίμασα με παλιο καλώδιο τροφοδοτικου (δεκαετία και) και δεν παίρνει ρεύμα καθόλου. Δεν ανάβει τίποτα δλδ. Ελπίζω να δουλέψει αν πάρω καινούριο.

Το καλώδιο είναι λειτουργικό?

Κανονικά έπρεπε να δουλέψει

Κανονικά στα χαρακτηριστικά πρέπει να λέει 110 - 230v 50-60 hz

Δημοσ.

Έχω το Corsair TX 650 (μου το έστειλε φίλος από Αμερική) και ψάχνω για power cable. Που μπορώ να βρω κάτι που να ταιριάζει για την Ευρώπη (να μπαίνει δλδ σε πρίζες Schuko);

Ευχαριστώ

ΩΧ.

Στο Αμέρικα έχουν 120V.

Εις τας Ευρώπας έχουμε 240V.

Δεν ξέρω αν το τροφοδοτικό το μετατρέπει αυτόματα ή αν έχει κάποιο διακόπτη που πρέπει να τον γυρίσεις

Δημοσ.

Universal είναι (90-260)

Το σύνδεσες και δε δούλεψες ή στον αέρα το δοκίμασες;

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

ΩΧ.

Στο Αμέρικα έχουν 120V.

Εις τας Ευρώπας έχουμε 240V.

Δεν ξέρω αν το τροφοδοτικό το μετατρέπει αυτόματα ή αν έχει κάποιο διακόπτη που πρέπει να τον γυρίσεις

Στο site της corsair πάντως αναφέρει ότι δεν χρειάζεται κάτι και ότι το τροφοδοτικό παίζει από 100 έως 240 V ας δοκιμάσει με ένα ακόμα καλώδιο και βλέπει
  • Like 2
Δημοσ.

Θα δοκιμάσω και με ένα άλλο και βλέπουμε.

Universal είναι (90-260)

Το σύνδεσες και δε δούλεψες ή στον αέρα το δοκίμασες;

Τα σύνδεσα όλα στον υπολογιστή και δεν έβγαλε λαλιά :(

Δημοσ.

ΟΚ, απλά δεν είχα βάλει καλά το μεγάλο καλώδιο στη μητρική. Τώρα όλα ρολοι, εκτός από καμμένα Pixels σε οθόνη 

LG 24MP58VQ-P 23.8.

Έχουν zero-dead pixel warranty?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...