Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.Το τελευταίο διάστημα ασχολούμαι με τον εν λόγω μικροεπεξεργαστή.Αφού είδα τα βασικά τώρα θέλω να φτιάξω ενα αυτοκινητάκι που με κατάλληλο προγραμματισμό απο εμένα θα κάνει διάφορες λειτουργίες.Αισθητήρες και λοιπά ξερω να τα διαλέξω.Θέλω να με βοηθήσετε στο να διαλέξω μοτοράκια,ροδες,σασί και άξονες καθώς και οθόνη lcd

Δημοσ.

εγω σε ενα που ειχα φτιαξει πηρα το κουτι ενος παλιου cd drive για σασι, εβαλα 2 μοτερ 6v (τα πιο φθηνα απο ebay που βρηκα), εναν motor controller και μια ροδα π περιστρεφεται 360 μοιρες,τωρα αν σε ενδιαφερει μονο ο κωδικας παρε κανενα ετοιμο κιτ οπως αυτο που προτεινει ο ιδομενεας

Δημοσ.

εγω σε ενα που ειχα φτιαξει πηρα το κουτι ενος παλιου cd drive για σασι, εβαλα 2 μοτερ 6v (τα πιο φθηνα απο ebay που βρηκα), εναν motor controller και μια ροδα π περιστρεφεται 360 μοιρες,τωρα αν σε ενδιαφερει μονο ο κωδικας παρε κανενα ετοιμο κιτ οπως αυτο που προτεινει ο ιδομενεας

το προγραμματισμό θα το αναλάβω σίγουρα εγω.Τα εξαρτήματα θα ειναι παρόμοια με του ιδομενέα.Αλλα επειδή δεν χρησιμοποιηώ paypal μάλλον θα αγοράσω απο κατάστημα που δέχεται απλά πιστοτική.Ξέρετε κανα καλό?

Δημοσ.

αστειεύσαι? Αμα ψάξεις στο νετ θα βρείς πολλά eBooks και προτζεκτάκια για να ασχοληθείς μέχρι να βγείς στη σύνταξη! 

Υπάρχει και το ArduPilot με έτοιμο κώδικα για να φτιάξεις και αυτόνομο mini-UAV.

Δημοσ.

στο baggood μπορεις να αγορασεις κατευθειαν με καρτα (το εχω κανει προσφατα) και ειναι εμπιστο, βεβαια σε πολλα πραγματα ειναι πιο ακριβο απο ebay

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...