Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας εχω την μητερα μου με αναπηρια 81% και ειναι στο κρεβατι αναπηρη λογω σκπ .

Θελω να μπορεσω να την ζηγισω με καποιον τροπο .

Υπαρχει καποιος εναλλακτικος τροπος που μπορω να κανω ; μου ειχανε πει οτι με τον καρπο του χεριου μπορει να γινει κατι τετοιο;

Σηκωνω την μητερα μου με γερανακι ανυψωσης, σκεφτομουνα οπως την σηκωνα να την εβαζα πανω σε ζυγαρια, πιστευτε οτι θα ειναι σωστο κατι τετοιο; .

Δημοσ.

καροτσακι υπαρχει ηδη οταν την βαζω οταν την σηκωνω με το γερανακι και την βαζω στο καροτσακι , εγω αλλο ρωτησα καποιον τροπο να τις μετρησω το σωματικο βαρος .

• Like 1
Δημοσ.

παρε κανα μαρμαρο/κοντρα πλακε χοντρο βαλτο πανω στη ζυγαρια ανεβασε το καρότσι, μέτρα και μετα μετρα μονο καρότσι και οτι εβαλες και αφαιρεις. οταν λες γερανακι τι εννοεις? σηκωνει φορείο έχει σκοινια? 

μην εβαζες κανα τετοιο 

_________________5302818bcd9f1.jpg

Δημοσ.

Αφού την βάζεις σε καροτσάκι, βάλε 1 ζυγαριά σε κάθε ρόδα του καροτσιού. Προσθέτεις τα κιλά που δείχνουν οι ζυγαριές και αφαιρείς τα κιλά του καροτσιού

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ θα το προσπαθησω , ελπιζω να καταφερω με ενα κοντρα πλακε , διοτι αμα βαλω μαρμαρο ειναι που ειναι βαρυ θα τα παιξει η ζυγαρια εαν βαλω πανω την μητερα μου που και εκεινη ειναι υπερβαρη.. . Παντως μου ελεγε μια ιριδιολογος οτι υπαρχει ενα βραχιολι που με νανοτεχνολογια μπορει να μετρησει το βαρος σου .

παρε κανα μαρμαρο/κοντρα πλακε χοντρο βαλτο πανω στη ζυγαρια ανεβασε το καρότσι, μέτρα και μετα μετρα μονο καρότσι και οτι εβαλες και αφαιρεις. οταν λες γερανακι τι εννοεις? σηκωνει φορείο έχει σκοινια? 

μην εβαζες κανα τετοιο 

_________________5302818bcd9f1.jpg

χρησιμοποιουμε κατι τετοιο γερανακι http://www.digas.gr/product_info.php?manufacturers_id=34&products_id=3169 .

Δημοσ.

Παντως μου ελεγε μια ιριδιολογος οτι υπαρχει ενα βραχιολι που με νανοτεχνολογια μπορει να μετρησει το βαρος σου .

τι έκανε λέει?

πρόσεχε με το κοντρα πλακέ μονο. μη σπασει στη μεση. το πιο πιθανο αν ειναι πολλά κιλά. αλλιως με 2 ζυγαριες οπως ειπαν πιο πανω

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει εξοπλισμός ζυγίσματος πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι, ακόμα και πάνω σε κρεβάτι, αλλά το νούμερο είναι πολύ μεγάλο, μιλάμε για αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Αν την σηκώνεις όντως με το γερανάκι, όπως φαίνεται στην 2η φωτο του λινκ του γερανού σου, δες μήπως μπορέσεις να προσαρμόσεις κάτι τέτοιο. Αλλιώς αυτό που πρότεινε ο Κθούλου θεωρώ ότι είναι το μόνο ρεαλιστικό, έτσι κι αλλιώς δεν απαιτείς και τρομερή ακρίβεια στην μέτρηση.

Δημοσ.

Ο χριστός και η Παναγία !!!! Μην τυχόν και κάνεις τίποτα από αυτά που σου πρότειναν με τα κόντρα πλακέ και τις πολλαπλές ζυγαριές !!!!!

Το πιο εύκολο είναι να προσαρμόσεις μια ζυγαριά με ελατήριο στο γερανάκι, να τη σηκώσεις λίγο με αυτό ίσα ίσα , και να τη ζυγίσεις.
Πρέπει να υπάρχουν ηλεκτρονικές.

Ρώτα το γιατρό που την παρακολουθεί. Σίγουρα υπάρχει εξοπλισμός που μπορείς να νοικιάσεις (όχι να αγοράσεις).

Το βραχιολάκι μετράει ποσοστό λίπους, δεν ξέρω πόσο ακριβές είναι για μέτρηση βάρους.

Δημοσ.

Υπάρχει εξοπλισμός ζυγίσματος πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι, ακόμα και πάνω σε κρεβάτι, αλλά το νούμερο είναι πολύ μεγάλο, μιλάμε για αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Το αυτό, κάτι θα υπάρχει στα σίγουρα που θα είναι πολύ ακριβό και θα βρίσκεται σε κάποιο νοσοκομείο, γενικά είναι δυνατόν να μην υπάρχει κάτι σχετικό σε νοσοκομειακό χώρο. Τώρα αν βρίσκεσαι στο σπίτι ξέχνα το.

Δημοσ.

Αν την σηκώνεις όντως με το γερανάκι, όπως φαίνεται στην 2η φωτο του λινκ του γερανού σου, δες μήπως μπορέσεις να προσαρμόσεις κάτι τέτοιο. Αλλιώς αυτό που πρότεινε ο Κθούλου θεωρώ ότι είναι το μόνο ρεαλιστικό, έτσι κι αλλιώς δεν απαιτείς και τρομερή ακρίβεια στην μέτρηση.

Και πάνω που το θυμήθηκα και μπήκα να το ποστάρω :P

Λοιπόν φίλος άσε τις πατέντες με τις ζυγαριές και πάρε ένα τέτοιο και τελείωσες

Δημοσ.

Επικοινώνησε με ενα κατάστημα με νοσοκομειακο εξοπλισμό και θα σε κατατοπισουν. Οπως ειπαν και πιο πανω τετοιος εξοπλισμός νοικιάζεται.

Αν θέλεις δε καθημερινό ζυγισμα τοτε η λύση είναι να νοικιάσεις ενα κρεβάτι με δυνατότητα ζυγισματος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...