Aggeluska Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 καλησπέρα , θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις μετεγγραφές στα ΑΕΙ/ΤΕΙ. Θέλω αν κάποιος έχει κάνει μετεγγραφή από ένα ΤΕΙ/ΑΕΙ σε ένα άλλο ή αν έχει κάποιον γνωστό που έχει κάνει, να μου πεί με πόσα συνολικά μόρια πήρε την μετεγγραφή. Π.χ με 2,3 ή 4 μόρια. Με ενδιαφέρει πολύ το θέμα. ευχαριστώ
michalisv Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εγω ειχα 5 μορια και στην αρχη δεν την πηρα,αλλα την πηρα μετα με ενσταση.Οι βασεις για την καθε σχολη υπαρχουν αναρτημενες.
Aggeluska Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Εγω ειχα 5 μορια και στην αρχη δεν την πηρα,αλλα την πηρα μετα με ενσταση.Οι βασεις για την καθε σχολη υπαρχουν αναρτημενες. wow. ειχες πέντε μόρια και δεν την πήρες κατευθίαν. Τι βάσεις είναι αυτές που λές;
bilya Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 wow. ειχες πέντε μόρια και δεν την πήρες κατευθίαν. Τι βάσεις είναι αυτές που λές;μπες στο υπουργείο υπάρχει λίστα πολλες σχολες δεν συμπλήρωσαν τις θέσεις οποτε μπηκαν άτομα με 1-2 μορια σε αλλες με 5 κ πανω.
alexisgav Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Εγω ειχα 6 μορια και την πηρα υστερα απο ενσταση.. 1
Liam Lawrence Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Εγω παντως ακουσα φετος οτι μετεγγραφες θα δινονταν μονο σε τριτεκνους και πολυτεκνους λογω του οτι περσι που δοθηκαν ελευθερες εγινε αλλαλουμ και πηραν μετεγγραφες ατομα που δεν πατουσαν καν στην σχολη...Δεν ξερω τι ισχυσε τελικα!!! 1
Aggeluska Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Εγω παντως ακουσα φετος οτι μετεγγραφες θα δινονταν μονο σε τριτεκνους και πολυτεκνους λογω του οτι περσι που δοθηκαν ελευθερες εγινε αλλαλουμ και πηραν μετεγγραφες ατομα που δεν πατουσαν καν στην σχολη...Δεν ξερω τι ισχυσε τελικα!!! εγώ τα μόνα κριτίρια που πιάνω ειναι τριτεκνια και αναπηρια γονέα. 2 μορια δηλαδη. με βλέπω να σπουδάζω στο χωριό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα