Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους θα ηθελα την βοηθεια σας. ειμαι στο ιντερνετ συνδεδεμένη με καλωδιο ενω εχω ανοιξει σελιδες κατεβαινουν γρηγορα-κανονικα μετα απο 10 λεπτα αδρανειας πεφτει το ιντερνετ και δεν ξανασυνδεεται ειτε το βγαλω ειτε κανω επανακινηση το ρουτερ δεν..... τι συμβαινει? γνωριζει κανεις?

Δημοσ.

δεν ξανασυνδεομαι. ο υπολογιστης ειναι του σχολειου(ειμαι δασκαλα) πηγαινω το λαπ τοπ μου και βλεπουμε αυτο που θελω. connex

Δημοσ.

Μιλάς για το δίκτυο του υπουργείου που έχουν τα σχολεία?

Αν ναι πρέπει να μιλήσεις με τους διαχειριστές

http://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/anakoinvseis/1137-syndesh-scholeiwn-panellhnio-scholiko-diktyo-psd.html

Αν ειναι απλη μεμονωμένη σύνδεση οτε. τοτε μιλας με το 13888

Δημοσ.

Βασικα εγω καταλαβα το εξης .Ενω το pc δεν μπορεί να ανοιξει σελίδες,αν την ιδια στιγμη συνδέσεις το λαπ τοπ τοτε εκεινο θα δουλεψει κανονικά .Αν ειναι ετσι επιβεβαιώσετο  γιατι τοτε δεν είναι προβλημα σύνδεσης αλλα υπολογιστή

Δημοσ.

Βασικα εγω καταλαβα το εξης .Ενω το pc δεν μπορεί να ανοιξει σελίδες,αν την ιδια στιγμη συνδέσεις το λαπ τοπ τοτε εκεινο θα δουλεψει κανονικά .Αν ειναι ετσι επιβεβαιώσετο  γιατι τοτε δεν είναι προβλημα σύνδεσης αλλα υπολογιστή

Αν το laptop συνδέετε στον ιδιο ρουτερ με το pc και εχει ίντερνετ, προφανώς και φταίει το pc,  οπότε κάνεις τα εξής,  αλλάζεις bowser, αλλάζεις καλώδιο, αφαιρείς τους drivers της κάρτας δικτύου και περνάς νέους

...και βλεπουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...