nickarmy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 είμαι λιγακι άσχετος με το θέμα . Λοιπόν θέλω να να δώσω φως σε κάτι λεντάκια όπως φαίνεται στην εικόνα . Υποθετικά τα λεντάκια ενώνονται με αυτή την πλακέτα . Θέλω να μου πείτε πως θα δώσω ρεύμα στην πλακέτα . Πως θα βάλλω διακόπτη και πως θα ενώσω τα λεντάκια . ο διακόπτης θέλω να είναι αρκετά μικρός . Θα χρειαστώ κολλητήρι ? το εξάρτημα που κόβει καλώδια ? Που μπορώ να βρω την θήκη για να μπαίνουν οι μπαταρίες(και αυτές μικρού μεγέθους) τον διακόπτη και όλα τα λοιπά που θα χρειαστώ ? Θα προτιμούσα κέντρο αθήνας . Ευχαριστώ πολύ !!
andreapaog328 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 κολλητήρι θα χρειαστείς σιγουρα. η πλακέτα τι έιναι? led driver? (δε μου φαινεται). έχει datasheet? δωσε παραπάνω info.
nickarmy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 μμμ δεν ξέρω (αυτα ηταν σετακι αλλα εχουν περάσει χρόνια..) αν είναι αγοράζω κι άλλη που να κανει τη δουλεια που θέλω αλλα να ειναι μικρή όσο αυτη αν γίνεται (info για την πλακετα ισως μπορέσω να βρω αύριο)
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 μμμ δεν ξέρω (αυτα ηταν σετακι αλλα εχουν περάσει χρόνια..) αν είναι αγοράζω κι άλλη που να κανει τη δουλεια που θέλω αλλα να ειναι μικρή όσο αυτη αν γίνεται (info για την πλακετα ισως μπορέσω να βρω αύριο) ...τοτε τα λεμε αύριο 1
dollyyy19 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 τα λεντια ειναι χαμηλης καταναλωσης;τα ασπρα τα θελουν τα βολτακια τους.μια μπαταρια 18650 θα κανει δουλεια πιστευω.και μικροτερη θα κανει ,αλλα με μειωμενη αυτονομια.
nickarmy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 δεν μπόρεσα να βρω τον οδηγό ... αλλά επάνω γράφει : delux Rev D Flasher , Madman Lighting Inc. 2009 και γράφει επάνω κάθε μαυρακι (δεν μου ερχεται το όνομα πως λέγονται τι ειναι το καθένα)
andreapaog328 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 δε βοηθας. δε γινεται να μυρισουμε τα νυχια μας τι εχει η πλακετα πανω. βγαλε φωτο κοντινες μπρος πισω. να φανταστω οτι το χαρτι που ειναι τυλιγμενα τα led δεν ειναι οδηγιες... μενα google search βρισκεις οτι το φτιαξανε αυτοι. δες τα βιντεο μηπως λεει τιποτα. αλλιως στελενεις mail. http://madmanlighting.com/products/discovery-command-module-lighting-kt-for-atomic-city-big-kit 150 μπακς καλη φαση.
nickarmy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) yepp αυτο είναι .... τι εννοείς 150 μπακσ ?αν εννοείς τα δολάρια .... οχι ειχα παρει το φτηνό σετάκι . What you will need: Tools: Xacto knife, Wire Wrap tool (Jameco Electronics), low wattage soldering iron and solder (Jameco Electronics), needle files, pin vise, set of precision drills including #75 and #80, small wire cutters, and a simple volt-ohm meter to measure voltage and continuity. Supplies: Power supply, either an 18-volt battery pack (two 9V batteries) or an 18-volt DC wall transformer able to produce at least 100mA ουσιαστικά θα χρειαστώ το εξάρτημα που γυμνώνει το καλώδιο και ένα που το τυλίγει ? ? και πως θα συνδέσω τις δυο μπαταρίες των 9 volt (αρνητικό με αρνητικό που θα καταλήγει σε ενα καλώδιο και το ίδιο για το θετικό ? ) Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2016 από nickarmy
UniversalMachine Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 έμ πρέπει να διαβάσεις κάποια βασικά πράγματα ηλεκτροτεχνίας και μετά να προσπαθήσεις να το φτιάξεις ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή.. στο νετ θα βρείς τα πάντα αμα ψάξεις πάντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα