Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσοι εχετε παρει απο το συγκεκριμενο καταστημα, ποσο καιρο εκανε να σας ερθει? Περιμενω κατι απο τις 4 και ακομα τιποτα. Μενω σε νησι.

Γενικα με απλη αποστολη, στα ΕΛΤΑ θα ερθει ως συστημενο ή ως απλο δεμα? Ρωταω επειδη εδω τα ΕΛΤΑ εχουν διαφορετικο κτηριο για το καθενα και θελω να ξερω που να παω.

Δημοσ.

Έκανα μια παραγγελία τις προάλλες (20 Φεβρουαρίου) και ήρθε σπίτι (Αθήνα) στις 3 Μαρτίου. Περίπου 8 εργάσιμες δηλαδή.

Όσον αφορά αν ήρθε απλό ή συστημένο δεν μπορώ να στο απαντήσω γιατί το παρέλαβε άλλος.

• Like 1
Δημοσ.

γενικα μου ερχονται σε 10 μερες(αθηνα),αλλα αυτη τη φορα παρηγγειλα στις 2 φεβρουαριου και μου ηρθε πριν μια εβδομαδα

• Like 1
Δημοσ.

γενικα μου ερχονται σε 10 μερες(αθηνα),αλλα αυτη τη φορα παρηγγειλα στις 2 φεβρουαριου και μου ηρθε πριν μια εβδομαδα

Γενικα σαν νησι υπαρχει μια καθυστερηση. Ελπιζω να μην αργησει τοσο. Αλλιως θα μαζευω 5+ πραγματα και θα βαζω και τα 20 ευρω εξτρα για κουριερ,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο Ολλανδια. Εχει επιλογη ειτε μεσα σε 9 μερες με δωρεαν μεταφορικα ανω των 35 ευρω, ή με +20 ευρω σε 3 μερες (εργασιμες).

Σημερα ηρθε η τσαντα.

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

Απο Αγγλια. Εχει επιλογη ειτε μεσα σε 9 μερες με δωρεαν μεταφορικα ανω των 35 ευρω, ή με +20 ευρω σε 3 μερες (εργασιμες).

Σημερα ηρθε η τσαντα.

αγορες ανω των 30 euro ειναι δωρεαν η αποστολη.
Δημοσ.

αγορες ανω των 30 euro ειναι δωρεαν η αποστολη.

Οχι με τα +20 ευρω για αποστολη με κουριερ. Διαβασε παλι.

Δημοσ.

Παιδια το asos στελνει απο ευρωπη ή απο αμερικη?

Βασικα απο Ολλανδια στελνει τελικα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια απο χθες το asos.com ειναι offline και προχθες εκανα μια πραγγελεια 70euro και εχω στειλει και ενα δεμα πισω για refund 150euro.Να αρχισω να ανυσηχω;στο google διαβαζω πως με το brexit επεσε και το site.αν δεν επιστρεψει που δεν νμζω,το paypal με

Καλυπτει;

Δημοσ.

Παιδια απο χθες το asos.com ειναι offline και προχθες εκανα μια πραγγελεια 70euro και εχω στειλει και ενα δεμα πισω για refund 150euro.Να αρχισω να ανυσηχω;στο google διαβαζω πως με το brexit επεσε και το site.αν δεν επιστρεψει που δεν νμζω,το paypal με

Καλυπτει;

Δεν θα εχεις θεμα. Δεν νομιζω να εχει καμια σχεση με το brexit, απλα ετυχε.

Κατα πασα πιθανοτητα η παραγγελια των 70 θα εχει ηδη σταλει ετσι και αλλιως, συνηθως την επομενη εργασιμη τα στελνουν.

Δημοσ.

Κι εγώ νομίζω ότι ήταν απλά συμπτωματικό το "πέσιμο" της σελίδας, που είναι χρόνια στο ηλεκτρονικό εμπόριο και άρα αξιόπιστοι.

Ενημερωτικά, αυτή είναι η επίσημη θέση του εκπροσώπου τύπου της ASOS:

"Yes, the site is down. This is because of a power outage at a third party data centre that hosts our servers. This has impacted other businesses hosted by the centre. Our tech team are working hard to restore services which involves replacing damaged hardware. That’s why it’s taking longer to get back online. We are keeping our customers informed on social media.”

Κι αυτές οι ανακοινώσεις τους στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης:

"Our website & app are down but rest assured, our IT team are working on this as we speak. Thanks for your patience."

"Our website and app are down right now but hang in there – our tech gurus are working on it and we'll be back ASAP!"

Επισκέπτης
Δημοσ.

Από το ASOS να ελέγχετε πρώτα τις τιμές σε λίρες πριν αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι. Αυτό γιατί η ισοτιμία λίρας-ευρώ δεν αλλάζει σε ημερήσια βάση όπως γίνεται στα περισσότερα αγγλικά sites αλλά μια φορά το εξάμηνο. Το αποτέλεσμα είναι ότι αν στο ενδιάμεσο έχει πέσει η λίρα πληρώνετε την παλιά ισοτιμία. Είναι το μοναδικό site που ξέρω που έχει αυτή την πρακτική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...