doctorkostis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 αυτη η μεθοδος του βιοσυντονισμου ειναι μπαρουφες ή οντως εχει αποτελεσματα? Εξαιρετικά αποτελέσματα και είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Σε δημοσιο νοσοκομειο που θα παω εγω θελουν μηνα αλλα εμπιστευομαι απολυτα τον γιατρο και δεν θα πληρωσω και τιποτα. Δεν επηρεαζουν ομως το αμεσο αποτελεσμα με την προυποθεση οτι δεν υπαρχει κακοηθεια.Απλα οι ενδοσκοποι ειναι υποχρεωμενοι να τις παρουν . Τι 1 μήνα ρε φίλε; Σε εμένα πριν 2 χρόνια που είχα θέματα με κολίτιδες έβγαζαν την βιοψία επισήμως σε 1 εβδομάδα αλλά ο γιατρός επειδή ήταν διευθυντής εκεί είχε μάθει την έκθεση του παθολογανατόμου σε 2-4 ημέρες. Είχα πάει σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Τι 1 μήνα ρε φίλε; Σε εμένα πριν 2 χρόνια που είχα θέματα με κολίτιδες έβγαζαν την βιοψία επισήμως σε 1 εβδομάδα αλλά ο γιατρός επειδή ήταν διευθυντής εκεί είχε μάθει την έκθεση του παθολογανατόμου σε 2-4 ημέρες. Είχα πάει σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Εγω μιλησα για δημοσιο και συγεκριμενα τον Ευαγγελισμο που θα παω και αυριο . Σε ιδιωτη εβγαιναν σε 3-4 μερες
wade25 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Εξαιρετικά αποτελέσματα και είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα. υπαρχει καποιο εξειδικευμενο ιατρειο στην αθηνα ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Τι ειναι αυτη η μεθοδος του βιοσυντονισμου ?Πρωτη φορα την ακουω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα