Anorymous Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Serena (ως όνομα) σαν ονομα σερβιετας ειναι χαχαχα 2
*nenya* Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Serena-κη; Serena-τα; Υπάρχουν τόσες και τόσες παραλλαγές :Ρ αλλά ναι, θυμίζει και σερβιετα. 2
Glikos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Serena-κη; Serena-τα; Υπάρχουν τόσες και τόσες παραλλαγές :Ρ αλλά ναι, θυμίζει και σερβιετα. Το νενυα από που βγαίνει?
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι κοβουν κατι γαματα ονοματα οπως το Περσεφονη που αναφερθηκε. Ειδικα το Περσεφονη το εχω συναντησει και ως Φονη και ως Φωφη. WTF εχεις τοσο γαματο ονομα και το σακατευεις.. 1
washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι κοβουν κατι γαματα ονοματα οπως το Περσεφονη που αναφερθηκε. Ειδικα το Περσεφονη το εχω συναντησει και ως Φονη και ως Φωφη. WTF εχεις τοσο γαματο ονομα και το σακατευεις.. Περσεφόνισσα. 5
*nenya* Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Serena-κη; Serena-τα; Υπάρχουν τόσες και τόσες παραλλαγές :Ρ αλλά ναι, θυμίζει και σερβιετα. Το νενυα από που βγαίνει? Απ'το σύμπαν του Tolkien. Είναι το Δαχτυλίδι του Νερού/Διαμαντιου που φορούσε η Galandriel. 1
washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Απ'το σύμπαν του Tolkien. Είναι το Δαχτυλίδι του Νερού/Διαμαντιου που φορούσε η Galandriel. (σπαμ μουντ ον, με το θρεντ της Ευρωλίγκας λοκέ) ....και τί ακριβώς σε παρακίνησε να κρατήσεις το όνομα του δαχτυλιδιού, αντί της Galadriel;
*nenya* Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Σέβομαι την Galandriel αγαπητέ! Είμαι ένα τίποτα μπροστά στην ξωτικισια χάρη της!
washcloud Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Σέβομαι την Galandriel αγαπητέ! Είμαι ένα τίποτα μπροστά στην ξωτικισια χάρη της! https://en.wikipedia.org/wiki/Galadriel
Anorymous Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι κοβουν κατι γαματα ονοματα οπως το Περσεφονη που αναφερθηκε. Ειδικα το Περσεφονη το εχω συναντησει και ως Φονη και ως Φωφη. WTF εχεις τοσο γαματο ονομα και το σακατευεις.. ασε που πεφτουμε και θυματα, να ξερεις μια γκομενα σαν Πεπι και τελικα να μαθαινεις οτι την εχουν βαφτισει Ευτερπη, σοκ 1
iordanis77 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι κοβουν κατι γαματα ονοματα οπως το Περσεφονη που αναφερθηκε. Ειδικα το Περσεφονη το εχω συναντησει και ως Φονη και ως Φωφη. WTF εχεις τοσο γαματο ονομα και το σακατευεις.. Περα του οτι το Περσεφονη ειναι πενθιμο ονομα(βλ προηγ. μου post) ειναι και μακρουλο, οποτε το κοβεις για συντομευση. Πχ. μια Ευανθια που ηξερα το εκανε... Βανα (βρυσης). Η Φωφη Γεννηματα παντως προερχεται απο τη Φωτεινη. ασε που πεφτουμε και θυματα, να ξερεις μια γκομενα σαν Πεπι και τελικα να μαθαινεις.... Οπως λεμε Μαιρι, Καιτι, Νικι?
Laurelien Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Νew entry: Ρενέτα Παραπεμπει σε Ιταλιδα ηρωιδα μυθιστορηματος του 19ου αιωνα 1
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Εγώ πάντως το είδα στο ταμπελάκι μιας τραπεζοϋπαλλήλου
washcloud Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Εγώ πάντως το είδα στο ταμπελάκι μιας τραπεζοϋπαλλήλου .....ε, και; Απαγορεύεται δηλαδή οι μανάδες των τραπεζοϋπαλλήλων να πορώνονται με ιταλική λογοτεχνία του 19ου αιώ. ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα