Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 257
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Serena-κη;

Serena-τα;

Υπάρχουν τόσες και τόσες παραλλαγές :Ρ αλλά ναι, θυμίζει και σερβιετα.

• Like 2
Δημοσ.

Serena-κη;

Serena-τα;

Το νενυα από που βγαίνει?

• Moderators
Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι κοβουν κατι γαματα ονοματα οπως το Περσεφονη που αναφερθηκε. Ειδικα το Περσεφονη το εχω συναντησει και ως Φονη και ως Φωφη. WTF εχεις τοσο γαματο ονομα και το σακατευεις..

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι κοβουν κατι γαματα ονοματα οπως το Περσεφονη που αναφερθηκε. Ειδικα το Περσεφονη το εχω συναντησει και ως Φονη και ως Φωφη. WTF εχεις τοσο γαματο ονομα και το σακατευεις..

Περσεφόνισσα.

• Like 5
Δημοσ.

Serena-κη;

Serena-τα;

Το νενυα από που βγαίνει?

Απ'το σύμπαν του Tolkien. Είναι το Δαχτυλίδι του Νερού/Διαμαντιου που φορούσε η Galandriel.
  • Like 1
Δημοσ.

Απ'το σύμπαν του Tolkien. Είναι το Δαχτυλίδι του Νερού/Διαμαντιου που φορούσε η Galandriel.

(σπαμ μουντ ον, με το θρεντ της Ευρωλίγκας λοκέ)

....και τί ακριβώς σε παρακίνησε να κρατήσεις το όνομα του δαχτυλιδιού, αντί της Galadriel;

Δημοσ.

ασε που πεφτουμε και θυματα, να ξερεις μια γκομενα σαν Πεπι και τελικα να μαθαινεις οτι την εχουν βαφτισει Ευτερπη, σοκ  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Περα του οτι το Περσεφονη ειναι πενθιμο ονομα(βλ προηγ. μου post) ειναι και μακρουλο, οποτε το κοβεις για συντομευση.

Πχ. μια Ευανθια που ηξερα το εκανε... Βανα (βρυσης).

Η Φωφη Γεννηματα παντως προερχεται απο τη Φωτεινη.

ασε που πεφτουμε και θυματα, να ξερεις μια γκομενα σαν Πεπι και τελικα να μαθαινεις....

Οπως λεμε Μαιρι, Καιτι, Νικι?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πάντως το είδα στο ταμπελάκι μιας τραπεζοϋπαλλήλου :P

.....ε, και; Απαγορεύεται δηλαδή οι μανάδες των τραπεζοϋπαλλήλων να πορώνονται με ιταλική λογοτεχνία του 19ου αιώ. ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...