UniversalMachine Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Με αφορμή τη σημερινή μέρα που είναι αφιερωμένη στη γυναίκα θα ήθελα να σχολιάσω λίγο τη γυναίκα.. Είναι το ισχυρό φύλο? Ξέρει τι θέλει και τί της γίνεται? Γιατί έχει μανία με το shopping και έχει τόσο πρόβλημα με την εξωτερική της εμφάνιση? κάποιες απαντήσεις έχει δώσει ο Νίτσε βέβαια αλλά άντε λόγω της ημέρας..
defacer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ρεαλιστικά πάντως εγώ αν έπρεπε να έχω μανία με κάτι θα προτιμούσα να είναι το shopping και η εμφάνιση παρά το μέγεθος του πουλιού μου. 4
UniversalMachine Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δυστυχώς στην Ελλάδα οι περισσότεροι είναι χαλβαδόμαγκες και χαφτο..δες και τους κάνουν ότι θέλουν οι γυναίκες.. τους τα σκάνε και λένε και ευχαριστώ από πάνω.. "κάνε μου αυτό αλλιώς το βράδυ δεν τρώς κοκο"... ελεινές καταστάσεις..
Vapir Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 ΤΡΟΛΛ ΑΛΕΡΤ το καταλάβαμε όταν μπήκε στο παλιό του thread με το νέο account μπας κ το αναστήσει
Holism Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 θα φας και συ ban και τότε θα συνειδητοποιήσεις πόσο θα σου λείψει αυτο το γουτσουνιαρικο forum
UniversalMachine Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 εγώ δέν είμαι αργόσχολος να μπαίνω σε φόρουμ και να γράφω ότι ναναι.. θίγω σημαντικά φιλοσοφο-τεχνικα θέματα μπάς και ανεβάσω λίγο το επίπεδο.. αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζω υστερία και αυταρχισμο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα