Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε!

Μου έδωσαν μία μηχανή Tassimo γνωστοί που μετακομίζουν χωρίς manual.

Ανεβάζω φωτογραφίες και όποιος μπορεί να μου εξηγήσει:

1) Τί είναι αυτό το κίτρινο εξάρτημα (που μπαίνει και σε υποδοχή στη μηχανή για να φυλάσσεται-έχει και κάτι σαν barcode)

2) Τί κάνουν τα 2 κουμπιά που έχει (οκ, προφανώς το ένα είναι on-off. το άλλο?)

3) Στο διάφανο δοχείο του νερού φαίνεται μέσα μία γκρι "ταμπλέτα" (ένα στρογγυλό γκρι πράγμα που μπαίνει σε μια θέση). Τί είναι αυτό?

4) Πώς λειτουργεί, πώς μπαίνουν οι κάψουλες, τί κάψουλες παίρνουμε, κάθε κάψουλα πόσα ποτήρια βγάζει και ότι άλλο σας έρθει σαν συμβουλή για συντήρηση-καθαρισμό.

Δεν έχω ιδέα. Ευχαριστώ :)

Edit: έσβησα κάποιες φωτογραφίες. Για κάποιο λόγο ανέβηκαν διπλές.

post-225236-0-88672800-1457464400_thumb.jpg

post-225236-0-17166900-1457464467_thumb.jpg

post-225236-0-60788200-1457464525_thumb.jpg

post-225236-0-81425800-1457464593_thumb.jpg

post-225236-0-50526800-1457464647_thumb.jpg

Δημοσ.

Την ίδια έχω και εγώ, είναι το μοντέλο t20.

Το κίτρινο μπαίνει όταν θέλεις να κάνεις αφαλάτωση. Ουσιαστικά είναι σαν κενή κάψουλα.

Το στρογγυλό κουμπί το πατάς όταν βάζεις την κάψουλά για να δουλέψει. Μπορείς να το κρατήσεις πατημένο αφού τελειώσει να βγάζει το ρόφημα για να προσθέσεις νερό και να το αραιώσεις.

Η γκρί ταμπλέτα ανεβοκατεβαίνει ανάλογα με το πόσο νερό έχει και δείχνει στη μηχανή αν έχει μέσα νερό το δοχείο.

Ανοίγεις το καπάκι, βάζεις την κάψουλα, το κλείνεις και πατάς το κουμπί.

Έχει οδηγίες στο site της tassimo. https://www.tassimo.gr/INTERSHOP/static/WFS/Tassimo-Site/GR/Tassimo-GR/el_GR/Machines/AMIA%20T20/PDF%20User%20Guides/TAS20_EU_WEB_new.pdf

Πάντως θέλει πολύ καθάρισμα, είναι μες στη μπόχα. Ειδικά στο στόμιο που βγάζει το καφέ κρίνοντας απο την κατάσταση της υπόλοιπης μηχανής.

Δημοσ.

ωωω θενκς :) δεν ήξερα το 2002/06 τι εννοει ακριβως.

Απο περιέργεια, κάνει καλό καφέ σαν μηχανή? κάνει αφρόγαλα? Θα πάρω κάψουλες μέσα στη βδομάδα για δοκιμή.

Πάντως θέλει πολύ καθάρισμα, είναι μες στη μπόχα. Ειδικά στο στόμιο που βγάζει το καφέ κρίνοντας απο την κατάσταση της υπόλοιπης μηχανής.

Συμβουλές για καθάρισμα? έχει το manual ή υπάρχει καμιά καλή συμβουλή?! (κυρίως τα εσωτερικά μέρη που περνάει ο καφές και δεν μπορώ να τα φτάσω με πανί)

Δημοσ.

Το στόμιο που βγάζει καφέ, αν το πιέσεις απο κάτω βγαίνει και χωρίζει σε 3 κομμάτια. Το ασημένιο πλαστικό, το "χωνί" και το πάνω πλαστικό μέρος που τρυπάει την κάψουλα. Αυτό το "χωνί" που σου λέω μαζέυει μέσα κατακάθια απο τους καφέδες και σου βγαίνει η πίστη να το καθαρίσεις.

Δημοσ.

έγινε, αύριο θα το περιποιηθώ.

Καμιά πρόταση για κάψουλες (ροφήματα, καφές, κάποια δυνατή πρόταση)? Απ'τα λίγα που διάβασα, λένε τα χειρότερα για τον espresso της.

Δημοσ.

Απο περιέργεια, κάνει καλό καφέ σαν μηχανή? κάνει αφρόγαλα? Θα πάρω κάψουλες μέσα στη βδομάδα για δοκιμή.

Δεν υπάρχει χειρότερος καφές.Άμα καταφέρω και πιω για καμιά βδομάδα μου προκαλεί αναγούλα.Είναι και πανάκριβος.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επανέρχομαι για να ρωτήσω αν υπάρχουν συμβατές κάψουλες φθηνότερες των αυθεντικών,η επαναγεμιζομενες. Από που αγοράζετε;

Υγ. Δοκίμασα κάψουλες για freddo espresso. Συμπαθητικος καφές

και σε καλή ποσοτητα.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

O freddo espresso είναι ο μοναδικός λόγος που την χρησιμοποιώ ακόμα.

Σήμερα έλαβα και email με κουπόνι για 30% έκπτωση και δωρεάν ταχυδρομικά από το επίσημο σάιτ.

Δεν σκοπεύω όμως να καταναλώσω 70€ που θέτει σαν προϋπόθεση για να ισχύσει το κουπόνι, οπότε αν ενδιαφέρεται κανείς από νότια προάστια για συνεταιρική παραγγελία , είμαι μέσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...