Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα πριν 4 μήνες από κωτσόβολο το lenovo yoga 500, 700 ευρώ

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/156879-lenovo-yoga-500-14'

και σήμερα βλέπω ότι το public από 600(!) ευρώ στα 420 .

http://www.public.gr/product/laptop-lenovo-yoga-500-14-140-3825u4gb128gb-hd/prod7815131pp/?affiliateId=linkwise&utm_source=affiliate&utm_medium=textLinks&lkws_469=566aa141-11ef-3554-c1d3-da0f2e15ded8

μιλάμε για το ίδιο λάπτοπ; γιατί η αρχική διαφορά των 100 ευρώ; γιατί τώρα βρήκαν να το κατεβάσουν τόσο πολύ;

Πείτε μου ότι κάνω κάποιο λάθος, πονάει η καρδιά μου για αυτά τα 280 ευρώ που θα δώσω(το έχω βάλει σε 12 δόσεις)

Δημοσ.

Γίνονται αυτά, δεν είναι ότι σε έπιασαν κορόιδο. Τότε είχε τόσο (και σου κάνανε και τις δόσεις που λογικά τις ήθελες) 4 μήνες μετά το βγάλανε σε προσφορά. Απόλυτα φυσιολογικό είναι, κοίτα να χαρείς το μηχάνημα :)

• Like 5
Δημοσ.

Ναι είναι εφικτό να συμβεί, δεν μπορείς να κάνεις κάτι, οπότε κάνε οτι είπε o zio10, απόλαυσε το μηχάνημα γιατί κάθε άλλη σκέψη είναι άσκοπη σπατάλη χρόνου και αρνητικής ψυχολογίας.

• Like 4
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν είναι μόνο η έκπτωση έκανα εξονυχιστική έρευνα πριν το αγοράσω

Το θέμα είναι ότι τα Public το έχουν αρχική τιμή 600, ενώ ο κωτσόβολος 700! Δεν υπήρχε αυτό τον Νοέμβρη! Σίγουρα είναι το ίδιο λάπτοπ;

Δημοσ.

Και εγω θυμάμαι οταν πηρα ενα altec ido silver απο τα καρφουρ στα 700. Έδιναν και μια δωροεπιταγη 200 ευρω με την οποια πηρα ενα πλυντήριο για το νεο φοιτητικό μου σπίτι. Μαζι εδιναν και 24 μηνες δωρεαν συνδεση ιντερνετ. 2 μηνες μετα το ιδιο μηχανημα το έδιναν 400 νομιζω χωρις την δωροεπιταγη...

2 μηνες μετα η αλτεκ χρεοκόπησε και πηρα και τον μπουλο με το ίντερνετ... :(

• Like 1
Δημοσ.

Σου έχει συμβεί και σε εσένα δηλαδή

Σι γουάτ γιου ντιντ δέαρ, ότι είμαι από καλή οικογένεια και καλά.. Αλλά όχι! Αλήτες όλοι τους!

Το θέμα είναι ότι τα Public το έχουν αρχική τιμή 600, ενώ ο κωτσόβολος 700! Δεν υπήρχε αυτό τον Νοέμβρη! Σίγουρα είναι το ίδιο λάπτοπ;

Το link του Κώτσου δεν μου βγάζει κάτι, τον ίδιο επεξεργαστή δεν έχουν;

Δημοσ.

Είναι 2016 και συζητάμε για "αρχική τιμή" σε websites? Εδώ είναι που λένε I have a bridge to sell you.

Επίσης, δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να έκανες εξονυχιστική έρευνα και να μην είσαι σίγουρος ούτε καν αν είναι το ίδιο μοντέλο.

• Like 2
Δημοσ.

δε μου ανοίγει το Link αλλά δε πειράζει.

φίλε είτε είναι το ίδιο λαπτοπ ή όχι δεν έχει σημασία. το έχεις αγοράσει οπότε πάει.

κι εγώ κάποτε είχα πάρει μια τηλεόραση και 1-2 εβδομάδες μετά την πέτυχα 50€ κάτω στον κοτσόβολο.

εντάξει σπάστηκα λίγο αλλά μέχρι εκεί.

και για να κράξω λίγο. κάτι που έχω δει μερικές φορές. έχουν ανοιχτεί και θέματα κιόλας στο φορουμ.

πριν αγοράσουμε κάτι που θέλουμε περιμένουμε πως και πως να πέσει η τιμή του και χοροπηδάμε από τη χαρά μας μόλις το πάρουμε.

απο τη στιγμή που το αγοράσουμε όμως, δε θέλουμε να πέσει άλλο γιατί αισθανόμαστε μαλάκες. αν τυχόν και πέσει αρχίζουμε το κράξιμο στο κατάστημα ή στην εταιρία........ που δε "σέβεται τον καταναλωτή" και απαξιώνει τα προϊόντα της και άλλα τέτοια κουφά που έχω διαβάσει εδώ μέσα.

φαντάζομαι θα γούσταρες να ανέβει η τιμή για να αισθανθείς ποιο μάγκας που το αγόρασες φθηνά

• Like 2
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι ο Κωτσόβολος αυτή την στιγμή το πουλάει 700 και το public 420. Κάτι μου βρωμάει εδώ.

Άλλωστε και το ότι κανονικά το έχει στα 600 ενώ ο κωτσόβολος στα 700 είναι παράλογο.Αυτά τα μοντέλα έχουν στάνταρ τιμές σε καταστήματα.

Το έλεγξε κανείς;Είναι όντως το ίδιο;

Δημοσ.

Πήρα πριν 4 μήνες από κωτσόβολο το lenovo yoga 500, 700 ευρώ

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/156879-lenovo-yoga-500-14'

και σήμερα βλέπω ότι το public από 600(!) ευρώ στα 420 .

http://www.public.gr/product/laptop-lenovo-yoga-500-14-140-3825u4gb128gb-hd/prod7815131pp/?affiliateId=linkwise&utm_source=affiliate&utm_medium=textLinks&lkws_469=566aa141-11ef-3554-c1d3-da0f2e15ded8

μιλάμε για το ίδιο λάπτοπ; γιατί η αρχική διαφορά των 100 ευρώ; γιατί τώρα βρήκαν να το κατεβάσουν τόσο πολύ;

Πείτε μου ότι κάνω κάποιο λάθος, πονάει η καρδιά μου για αυτά τα 280 ευρώ που θα δώσω(το έχω βάλει σε 12 δόσεις)

Αν θες και τη δίκη μου γνώμη, δεν σε έπιασαν κορόιδο.....

Τεχνολογία ειναι, βελτιώνεται! Το αποτέλεσμα? Το παλιο δίνει τη θέση στο νέο...Αν φυλαγεσαι να μην αγοράσεις κάτι για να μην χάσει αξία η επένδυση που έκανες, καλυτερα μην αγοράσεις ποτέ....

OFFTOPIC mode on, καλυτερα επένδυση σε υπολογιστές παρα σε γυναίκες....Χαμένα λεφτά...OFFTOPIC mode off

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...