Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα τη γνώμη και τις γνώσεις σας σχετικά με μια σύνδεση internet που με ενδιαφέρει...για την περιοχή Βριλήσσια (οδός Σπαρτης για τους γνωστές της περιοχής).

Θα ήθελα να μάθω απο όποιον ίσως γνωρίζει την περιοχή και με δεδομένο πως έως τώρα έχω σύνδεση με την forthnet (αλλα δυστυχως απέχω αρκετά απο το κέντρο τους απ οτι μου είπαν) και οι ταχύτητες που έχω ειναι αρκετά χαμηλές. Με τι εταιρεία θα μπορούσα να είχα "λογικες" ταχύτητες και "αξιοπρεπείς";; Θα ήθελα συμβόλαιο για αρχή με έως 24 σαν ταχύτητα ...

Φυσικά ειναι θεωρητική αυτή η ταχύτητα γιαυτο και ρωτάω αν κάποιος έχει εμπειρία απο πάροχο κοντά στην περιοχή και την οδό μου.

Οποίος γνωρίζει ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Ναι ασφαλώς...γιαυτο άλλωστε ζήτησα γνώμη απο άτομα που γνωρίζουν την περιοχή μου και έχουν εμπειρία ανάλογη απο κάποιον πάροχο.

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα τη γνώμη και τις γνώσεις σας σχετικά με μια σύνδεση internet που με ενδιαφέρει...για την περιοχή Βριλήσσια (οδός Σπαρτης για τους γνωστές της περιοχής).

Θα ήθελα να μάθω απο όποιον ίσως γνωρίζει την περιοχή και με δεδομένο πως έως τώρα έχω σύνδεση με την forthnet (αλλα δυστυχως απέχω αρκετά απο το κέντρο τους απ οτι μου είπαν) και οι ταχύτητες που έχω ειναι αρκετά χαμηλές. Με τι εταιρεία θα μπορούσα να είχα "λογικες" ταχύτητες και "αξιοπρεπείς";; Θα ήθελα συμβόλαιο για αρχή με έως 24 σαν ταχύτητα ...

Φυσικά ειναι θεωρητική αυτή η ταχύτητα γιαυτο και ρωτάω αν κάποιος έχει εμπειρία απο πάροχο κοντά στην περιοχή και την οδό μου.

Οποίος γνωρίζει ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ!!

Νομίζω ότι στα Βριλήσσια έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ (μεγάλες γκρι καμπίνες=KV) που συνδέονται με ίνες με το ΑΚ.και μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις αν κάνεις μια βόλτα γύρω από το ΟΤ που μένεις.

Εάν βρεις αυτά τα νέα KV, τότε μπορείς να πάρεις vdsl από KV είτε από τον ΟΤΕ (πιο ακριβός) είτε από τους εναλλακτικούς (Wind, Forthnet και ίσως HOL).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...