Lilith19 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Θέλεις να μας πεις το ύψος σου, πόσα κιλά ζυγίζεις τώρα και πόσα θέλεις περίπου να χάσεις; (Έκανα μια διόρθωση στο μήνυμα που είχα γράψει πιο πάνω)
techfreak19 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Θέλεις να μας πεις το ύψος σου, πόσα κιλά ζυγίζεις τώρα και πόσα θέλεις περίπου να χάσεις; (Έκανα μια διόρθωση στο μήνυμα που είχα γράψει πιο πάνω) θελω να χασω αρκετα κιλα αλλα για αρχη καμια 20. συνολικα θελω καμια 30-35. ειμαι 118 τωρα με υψος 1.76 και θελω να φτασω στα 75-80 αλλα για αρχη μου κανει και το 90. ημουν παντα γυρω στο 80-85,τα τελευταια 2 χρονια ειναι που το παρακανα και ξεφυγε καπως η κατασταση χαχα. Θέλεις να μας πεις το ύψος σου, πόσα κιλά ζυγίζεις τώρα και πόσα θέλεις περίπου να χάσεις; (Έκανα μια διόρθωση στο μήνυμα που είχα γράψει πιο πάνω) θελω να χασω αρκετα κιλα αλλα για αρχη καμια 20. συνολικα θελω καμια 30-35. ειμαι 118 τωρα με υψος 1.76 και θελω να φτασω στα 75-80 αλλα για αρχη μου κανει και το 90. ημουν παντα γυρω στο 80-85,τα τελευταια 2 χρονια ειναι που το παρακανα και ξεφυγε καπως η κατασταση χαχα.
Lilith19 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 θελω να χασω αρκετα κιλα αλλα για αρχη καμια 20. συνολικα θελω καμια 30-35. ειμαι 118 τωρα με υψος 1.76 και θελω να φτασω στα 75-80 αλλα για αρχη μου κανει και το 90. ημουν παντα γυρω στο 80-85,τα τελευταια 2 χρονια ειναι που το παρακανα και ξεφυγε καπως η κατασταση χαχα. Θέληση να έχεις και όλα γίνονται! Το καλό είναι πως θα χρειαστεί λιγότερος χρόνος να χάσεις τα πρώτα κιλά, απ'ότι αν άρχιζες από τα 90 πχ. Και αυτό, γιατί, μειώνοντας ακόμα και σε ένα μικρό ποσοστό τις θερμίδες που έτρωγες μέχρι τώρα από το τζανκ (για το οποίο, χωρίς να γνωρίζω ακριβώς τις ποσότητες και το είδος, είμαι αρκετά σίγουρη ότι θα σε φόρτωνε με πολλές παραπάνω απ'οσες υπολογίζεις), θα χάσεις βάρος. Αν λοιπόν εσύ σε αυτή τη φάση, θέλοντας να χάσεις πάρα πολύ γρήγορα βάρος, (επίτηδες λέω βάρος και όχι λίπος, θα το σχολιάσω παραπάνω μετά αυτό αν θέλεις) κόψεις υπερβολικά πολλές θερμίδες, θα χάσεις μεν αλλά όταν κατέβεις πχ στα 100 κιλά, θα χάνεις δύσκολα και θα πρέπει ολοένα να μειώνεις τις θερμίδες. Αυτό θα ζημιώσει τον μεταβολισμό σου, την δυνατότητα δηλαδή του σωματός σου να καίει θερμίδες και να λειτουργεί σωστά, και επιπλέον, θα σε κουράσει σωματικά και ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να είσαι πιο ευάλωτος στο να τα παρατήσεις και να πάρεις πάλι πίσω το βάρος που έχασες. Αυτή τη στιγμή,δεν μπορώ να σου μιλήσω με νούμερα επακριβώς γιατί δεν ξέρω πόσες θερμίδες κατανάλωνες μέχρι τώρα. Σε πολύ γενικές γραμμές, το σύνολο θερμίδων που χρειάζεσαι καθημερινά για να παραμείνεις στα κιλά που είσαι, σύμφωνα με αυτό http://caloriecontrol.org/healthy-weight-tool-kit/assessment-calculator/ το εργαλείο υπολογισμού, είναι 2500 θερμίδες. Μια καλή αρχή, θα ήταν να ξεκινήσεις την διατροφή σου από τις 2000 θερμίδες και να δεις πως θα ανταποκριθεί το σώμα σου σε αυτό. 1
techfreak19 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Θέληση να έχεις και όλα γίνονται! Το καλό είναι πως θα χρειαστεί λιγότερος χρόνος να χάσεις τα πρώτα κιλά, απ'ότι αν άρχιζες από τα 90 πχ. Και αυτό, γιατί, μειώνοντας ακόμα και σε ένα μικρό ποσοστό τις θερμίδες που έτρωγες μέχρι τώρα από το τζανκ (για το οποίο, χωρίς να γνωρίζω ακριβώς τις ποσότητες και το είδος, είμαι αρκετά σίγουρη ότι θα σε φόρτωνε με πολλές παραπάνω απ'οσες υπολογίζεις), θα χάσεις βάρος. Αν λοιπόν εσύ σε αυτή τη φάση, θέλοντας να χάσεις πάρα πολύ γρήγορα βάρος, (επίτηδες λέω βάρος και όχι λίπος, θα το σχολιάσω παραπάνω μετά αυτό αν θέλεις) κόψεις υπερβολικά πολλές θερμίδες, θα χάσεις μεν αλλά όταν κατέβεις πχ στα 100 κιλά, θα χάνεις δύσκολα και θα πρέπει ολοένα να μειώνεις τις θερμίδες. Αυτό θα ζημιώσει τον μεταβολισμό σου, την δυνατότητα δηλαδή του σωματός σου να καίει θερμίδες και να λειτουργεί σωστά, και επιπλέον, θα σε κουράσει σωματικά και ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να είσαι πιο ευάλωτος στο να τα παρατήσεις και να πάρεις πάλι πίσω το βάρος που έχασες. Αυτή τη στιγμή,δεν μπορώ να σου μιλήσω με νούμερα επακριβώς γιατί δεν ξέρω πόσες θερμίδες κατανάλωνες μέχρι τώρα. Σε πολύ γενικές γραμμές, το σύνολο θερμίδων που χρειάζεσαι καθημερινά για να παραμείνεις στα κιλά που είσαι, σύμφωνα με αυτό http://caloriecontrol.org/healthy-weight-tool-kit/assessment-calculator/ το εργαλείο υπολογισμού, είναι 2500 θερμίδες. Μια καλή αρχή, θα ήταν να ξεκινήσεις την διατροφή σου από τις 2000 θερμίδες και να δεις πως θα ανταποκριθεί το σώμα σου σε αυτό. αυτο ειναι το θεμα πως θελω να φυγουν τα πρωτα 20 γρηγορα ωστε να ψιλοεπανελθω και μετα για τα υπολοιπα θα το κανω πιο σιγα και θα ρυθμισω τις θερμιδες ωστε να τα χασω σταδιακα και χωρις υπερβολες. ετρωγα αρκετο τζανκ κι οτι να ναι ωρες αυτο ηταν το χειροτερο της υποθεσης. ποσο γρηγορα μπορω λοιπον να χασω τα πρωτα 20?
techfreak19 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μακριά από δίαιτες - αστραπή παιδιά. γιατι το λες αυτο? οπως ειπα και πιο πανω ο φιλος μου τα ειχε καταφερει και δε τα ξαναπηρε απλως εγω δε μπορω να ζορισω και τοσο τον ευατο μου οπως εκεινος.
Glikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Έχουν πολλά αρνητικά. Αν κάνεις μια έρευνα στο γοογλε θα το δεις. 1
techfreak19 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Έχουν πολλά αρνητικά. Αν κάνεις μια έρευνα στο γοογλε θα το δεις. για πες κανενα. το παιδι που σου λεω παντως εχανε περιπου 10 κιλα το μηνα , μεσα σε 3.5 μηνες ειχε χασει 35 κιλα πανω κατω. δεν ειχε ακολουθησει καποια διαιτα ομως ουσιαστικα δεν ετρωγε τιποτα σχεδον.
Lilith19 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 για πες κανενα. το παιδι που σου λεω παντως εχανε περιπου 10 κιλα το μηνα , μεσα σε 3.5 μηνες ειχε χασει 35 κιλα πανω κατω. δεν ειχε ακολουθησει καποια διαιτα ομως ουσιαστικα δεν ετρωγε τιποτα σχεδον. Aυτή τη στιγμή ο φίλος σου σε τι κιλά βρίσκεται και πως είναι πλεον η διατροφή του;
techfreak19 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Πόσα κιλά ήταν πριν την δίαιτα ειχε φτασει 125 κιλα. εχασε 35 κιλα κανοντας πολυ αυστηρη διαιτα μεσα στους 3.5 αυτους μηνες. μετα το συνεχισε σταδιακα και με γυμναστηριο και τελικα εφτασε στα 75. τωρα ειναι σταθερα εκει συνεχιζοντας ομως το γυμναστηριο. κατι τετοιο θελω κι εγω να κανω αλλα δε μπορω να κανω οτι εκεινος , να τρωω δηλαδη μια ντοματα και 2φρυγανιες την μερα και να χτυπιεμαι στο γυμναστηριο. ειχε κοψει τα παντα μεχρι και τον καφε. Aυτή τη στιγμή ο φίλος σου σε τι κιλά βρίσκεται και πως είναι πλεον η διατροφή του; αυτη την στιγμη ειναι σταθερα στα 75 με 78 βαρια για πολλα χρονια , τρωγοντας κανονικα οτι θελει αλλα εχοντας σε καθημερινη σχεδον βαση το γυμναστηριο. οταν εκανε αυτην την διαιτα ηταν 20 χρονων.
techfreak19 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Πολυ λάθος. Δεν πρέπει να λιμοκτονείς. συμφωνω σε αυτο αλλα κακα τα ψεματα ειχε αποτελεσμα γιατι αντι να κατσει καναν χρονο να χασει τα κιλα,που με μια αργη διαιτα κανεις και παραπανω να χασεις 35 κιλα , τα εχασε ολα μαζι μεσα σε 3 μηνες κι ας πιεστηκε. βεβαια αυτο το αντεξε ο δικος του οργανισμος με καποιον αλλον δε ξερω τι θα γινοταν. σκεφτομαι κι εγω να κανω κατι τετοιο για ενα μηνα δηλαδη να τρωω μονο σαλατα πχ να δω πως θα παει.
Glikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Όχι. Συμβουλέψου κάποιον ειδικό. Θα δεις οτι τέτοιες δίαιτες είναι επικίνδυνες
techfreak19 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Όχι. Συμβουλέψου κάποιον ειδικό. Θα δεις οτι τέτοιες δίαιτες είναι επικίνδυνες δε θελω να συμβουλευτω διαιτολογους κτλ γιατι εκτος του οτι πρεπει να ξοδεψεις λεφτα και για να τους πληρωσεις και για να κανεις το προγραμμα τους , συνηθως δεν εχει αμμεσο αποτελεσμα δηλαδη χανεις 4-5 κιλα το μηνα στην καλυτερη κιολας. οσους ξερω να εκαναν τετοιο προγραμμα παντως το παρατησαν. οταν κανεις μια αργη διαιτα κι ενω στερεισαι και πραγματα και βλεπεις οτι τα κιλα φευγουν πολυ αργα απογοητευεσαι πιο ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα