Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάλω τον αεραγωγό (Φ7εκ) που φαίνεται στην εικόνα να ενώνεται με το μελαμινένιο κουτί. Αλλά στην ένωση του δεν θέλω να μπεί έτσι απλά. Προτιμώ ίσως να υπάρχει ένας δακτύλιος πιό μεγάλος από τη διάμετρο του αεραγωγού ώστε να μπαίνει μέσα εκεί ο αεραγωγός και να καλύπτονται οι ατέλειες της ένωσης και πιθανές σιλικόνες/κόλες που θα πρέπει να βάλω για να συγκρατείται. Που μπορώ να βρώ κάτι σχετικό έχει κανείς υπόψη;

post-74587-0-46527900-1457512353_thumb.jpg

Δημοσ.

Φ7 σε μπουριά σόμπας δεν νομίζω να παίζουν...

ίσως σε βολέψει καποια μούφα ή κάποια συστολή σωλήνων αποχέτευσης. Την οποία θα πρέπει να βάψεις. Ή ίσως μπορέσεις να το φτιάξεις όπως το θέλεις σε κάποιο λευκοσιδηρουργείο.

• Like 1
Δημοσ.

εννοεις το πλαστικο θα ειναι μεσα στον σωληνα,ο οποιος θα μπει σφηνωτα κκαι δεν θα κουνιεται.υπαρχει τετοιο πλαστικο,κοιτα σε λερου η πραχτικερ.

Δημοσ.

εννοεις το πλαστικο θα ειναι μεσα στον σωληνα,ο οποιος θα μπει σφηνωτα κκαι δεν θα κουνιεται.υπαρχει τετοιο πλαστικο,κοιτα σε λερου η πραχτικερ.

Κοίτα εάν γίνει έτσι, πάλι θα φαίνονται οι ατέλειες του σπιράλ. Το βασικό είναι να μπαίνει μέσα στο δακτύλιο ώστε να κρύβεται και να μην φαίνονται οι ατέλιες που λέω!

Α και το σημαντικότερο, δεν θέλω λευκό αλλά ασημί, υπάρχει άραγε;

Δημοσ.

Αν του κανεις 2 γυρες με duct tape και μετα το περασεις ενα "τελειωμα" με αλουμινοταινια που θα ιειναι ακριβως το ιδιοχρωμα? 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...