fendercastle Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Τους ειδοποιησα απο χθες και περιμενω απαντηση. Η βλακεια ειναι οτι πριν λιγο πατησα Greek post κι αυτο πηρε αυτοματα usps και το κλειδωσε ετσι πλεων. Ελπιζω να επικοινωνησουν μαζι μου απο το reaolution centre.
antikinsor Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Τελικά, όλα τα παράδοξα συνέβησαν στην περίπτωσή σου! Ίσως και να είναι καλύτερα που έγινε έτσι κι ας είναι λάθος ο μεταφορέας. Τουλάχιστον, υπάρχει καταγεγγραμμένο το tracking number που είναι και το πιο σημαντικό, αφού με αυτό γίνεται ανίχνευση του αντικειμένου, ακόμα και αν δεν ξέρεις καθόλου τον carrier. Καλά ξεμπερδέματα λοιπόν κι ελπίζω να επανέλθεις με αίσια έκβαση!
fendercastle Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Σευχαριστω φιλε! Το θεμα ειναι οτι το ebay περιμενει να δει μεσω tracking οτι ο πωλητης παρελαβε το αντικειμενο ωστε να κανει την επιστροφη χρηματων. Τωρα εχει λαθος μεταφορεα και θα βλεπει πως δεν ισχυει η αποστολη. Αυτο ειναι το τιμημα οτι ειναι αυτοματοποιημενο το συστημα τους. Ελπιζω να επικοινωνησουν μαζι μου υστερα απο το αιτημα που τους εκανα κι αν ειναι να το διορθωσουνε ή πονταρω να απαντησει ο πωλητης στο mail που εστειλα οτι θα του κλεισω το case αν κανει την αλλαγη. Βεβαια απο το λαθος που εγινε ισως προεκυψε κατι θετικο, οτι το case μου πλεων πηρε καποια παραταση με την λαθος καταχωρηση, καθως αυριο θα εληγε και θα εκλεινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα