ynte1980 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Καθώς έγραφα στο thread του μπιντέ έφτασα στην μεγάλη ερώτηση: Εσείς πλένεται τα χέρια σας όταν πάτε τουαλέτα; Εργάζομαι σε κατάστημα και λόγω του μικρού χώρου όταν κάποιος πελάτης πάει τουαλέτα ακούω την βρύση όταν πλένει τα χέρια του. Όμως το κακό είναι ότι σχεδόν 1 στους 4 τα πλένει μόνο. 3 στους 4 για οποιονδήποτε λόγω δεν το πραγματοποιούν. Θέλω τις γνώμες όλων. Και των μεν και των ΔΕΝ. Γιατί; Με ποιο σκεπτικό. Ξέρω ότι κάποιος θα μπορούσε να στιγματιστεί από την απάντηση του αλλά δεν πρέπει να απαντήσει καθόλου παρά να απαντήσει ψευδώς. Επειδή είμαι άσχετος, αν κάποιος από τους admin μπορεί να βοηθήσει να βάλουμε και ένα poll για να δούμε αν τα νούμερα επαληθεύονται. 1
anwnymh29 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Εννοειται,εννοειται,εννοειται!!Προσωπικα οσους/οσες γνωριζω το κανουν αυτο..
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Σε γενικες γραμμες τα γεννητικα μου οργανα ειναι πολυ πιο καθαρα απο οτιδηποτε θα ακουμπησω σε δημοσια τουαλετα, αλλα ναι, τα πλενω και πριν και μετα. 3
Edel Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Τα πλένω πάντα μετά. Στο γραφείο έχω πετύχει κόσμο που δεν... Και το χειρότερο που είχε γίνει. Περιμένω έξω από τη τουαλέτα, ανοίγει η πόρτα, "επ τι έγινε Αντρέα", φιλικό πατ πατ στον ώμο και γεια σας. Χωρίς την πλύση. Η μπλούζα έφυγε αμέσως στα άπλυτα μόλις επέστρεψα σπίτι 5
Soufesis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Και πριν και μετά. ... εκτός αν είσαι μπαρμαν που μετά το κατούρημα συνήθως φτιάχνουν το μαλλί τους και συνεχίζουν να βάζουν ξηρούς καρπούς και παγάκια στο ποτό σου 1
bluesattack Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Εργάζομαι σε κατάστημα και λόγω του μικρού χώρου όταν κάποιος πελάτης πάει τουαλέτα ακούω την βρύση όταν πλένει τα χέρια του. Όμως το κακό είναι ότι σχεδόν 1 στους 4 τα πλένει μόνο. 3 στους 4 για οποιονδήποτε λόγω δεν το πραγματοποιούν. Θέλω τις γνώμες όλων. Και των μεν και των ΔΕΝ. Γιατί; Με ποιο σκεπτικό. Ξέρω ότι κάποιος θα μπορούσε να στιγματιστεί από την απάντηση του αλλά δεν πρέπει να απαντήσει καθόλου παρά να απαντήσει ψευδώς. Με το σκεπτικο οτι η βρυση δεν εχει αισθητηρα,να βγαζει νερακι μολις πλησιασεις τα χερια αλλα πρεπει να την..ακουμπησεις Με το ιδιο σκεπτικο που καποιος δεν τραβαει το καζανακι,ειδικα οταν αυτο δεν βρισκεται στο πατωμα. 1
ynte1980 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Όταν βρεθώ στο αεροδρόμιο βλέπω κόσμο να μπαίνει και να βγαίνει στο WC σε χρόνο dt. Και στο cinema και στο εστιατόριο και παντού. Το παρατηρώ γιατί είμαι λίγο σπαστικός με την καθαριότητα ή άλλον γιατί είμαι περίεργος ή και τα δύο μαζί. Τί είναι πραγματικά όμως; Θεωρούμε ότι τα απόκρυφα σημεία του σώματος μας είναι πιο καθαρά από την βρύση; Όμως ήδη έχουμε πιάσει το πόμολο της πόρτας και έχουμε πατήσει το καζανάκι. Ή μήπως κλωτσάμε την πόρτα και αφήνουμε το αποτέλεσμα της ανάγκης μας για τον επόμενο.....;
bluesattack Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ή μήπως κλωτσάμε την πόρτα Εισαι σε καλο δρομο..
UniversalMachine Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 άμα είναι για κατούρημα μόνο εγώ δέν τα πλένω..
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Κλωτσαμε πορτα και παταμε καζανακι με το χαρτι που εχουμε φροντισει να προμηθευτουμε. 8
ynte1980 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Πάντως δεν έχω δει ποτέ κανέναν να πάρει χαρτί από την τουαλέτα για να κλείσει την βρύση ΑΦΟΥ πλύνει τα χέρια του. Από την άλλη έχω δει κάποιες φορές βρύση να τρέχει άρα είμαστε σε καλό δρόμο.....
ASFE Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Το πομολο το ανοιγουμε με κωλοχαρτο καθαρο Και μετα το πλυσιμο παιρνουμε εξτρα χαρτι για να ανοιξουμε και την δευτερη πορτα. 6
UniversalMachine Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 σε δημόσιες τουαλέτες πλένομαι πάντα και πιάνω τα πάντα με χαρτί γιατί ξέρω άτομο που κόλησε δερματική αρρώστια από δημόσια τουαλέτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα