Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθώς έγραφα στο thread του μπιντέ έφτασα στην μεγάλη ερώτηση: Εσείς πλένεται τα χέρια σας όταν πάτε τουαλέτα;

Εργάζομαι σε κατάστημα και λόγω του μικρού χώρου όταν κάποιος πελάτης πάει τουαλέτα ακούω την βρύση όταν πλένει τα χέρια του. Όμως το κακό είναι ότι σχεδόν 1 στους 4 τα πλένει μόνο. 3 στους 4 για οποιονδήποτε λόγω δεν το πραγματοποιούν.

Θέλω τις γνώμες όλων. Και των μεν και των ΔΕΝ. Γιατί; Με ποιο σκεπτικό. Ξέρω ότι κάποιος θα μπορούσε να στιγματιστεί από την απάντηση του αλλά δεν πρέπει να απαντήσει καθόλου παρά να απαντήσει ψευδώς.

Επειδή είμαι άσχετος, αν κάποιος από τους admin μπορεί να βοηθήσει να βάλουμε και ένα poll για να δούμε αν τα νούμερα επαληθεύονται.

• Like 1
  • Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες τα γεννητικα μου οργανα ειναι πολυ πιο καθαρα απο οτιδηποτε θα ακουμπησω σε δημοσια τουαλετα,

αλλα ναι, τα πλενω και πριν και μετα.

• Like 3
Δημοσ.

Τα πλένω πάντα μετά.

Στο γραφείο έχω πετύχει κόσμο που δεν...

Και το χειρότερο που είχε γίνει. Περιμένω έξω από τη τουαλέτα, ανοίγει η πόρτα, "επ τι έγινε Αντρέα", φιλικό πατ πατ στον ώμο και γεια σας. Χωρίς την πλύση. Η μπλούζα έφυγε αμέσως στα άπλυτα μόλις επέστρεψα σπίτι 

• Like 5
Δημοσ.

Και πριν και μετά. 

... εκτός αν είσαι μπαρμαν που μετά το κατούρημα συνήθως φτιάχνουν το μαλλί τους και συνεχίζουν να βάζουν ξηρούς καρπούς και παγάκια στο ποτό σου  :eek:

• Like 1
Δημοσ.

Εργάζομαι σε κατάστημα και λόγω του μικρού χώρου όταν κάποιος πελάτης πάει τουαλέτα ακούω την βρύση όταν πλένει τα χέρια του. Όμως το κακό είναι ότι σχεδόν 1 στους 4 τα πλένει μόνο. 3 στους 4 για οποιονδήποτε λόγω δεν το πραγματοποιούν.

Θέλω τις γνώμες όλων. Και των μεν και των ΔΕΝ. Γιατί; Με ποιο σκεπτικό. Ξέρω ότι κάποιος θα μπορούσε να στιγματιστεί από την απάντηση του αλλά δεν πρέπει να απαντήσει καθόλου παρά να απαντήσει ψευδώς.

Με το σκεπτικο οτι η βρυση δεν εχει αισθητηρα,να βγαζει νερακι μολις πλησιασεις τα χερια αλλα πρεπει να την..ακουμπησεις :P

Με το ιδιο σκεπτικο που καποιος δεν τραβαει το καζανακι,ειδικα οταν αυτο δεν βρισκεται στο πατωμα.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν βρεθώ στο αεροδρόμιο βλέπω κόσμο να μπαίνει και να βγαίνει στο WC σε χρόνο dt. Και στο cinema και στο εστιατόριο και παντού. Το παρατηρώ γιατί είμαι λίγο σπαστικός με την καθαριότητα ή άλλον γιατί είμαι περίεργος ή και τα δύο μαζί. Τί είναι πραγματικά όμως;

Θεωρούμε ότι τα απόκρυφα σημεία του σώματος μας είναι πιο καθαρά από την βρύση; Όμως ήδη έχουμε πιάσει το πόμολο της πόρτας και έχουμε πατήσει το καζανάκι. Ή μήπως κλωτσάμε την πόρτα και αφήνουμε το αποτέλεσμα της ανάγκης μας για τον επόμενο.....;

Δημοσ.

Πάντως δεν έχω δει ποτέ κανέναν να πάρει χαρτί από την τουαλέτα για να κλείσει την βρύση ΑΦΟΥ πλύνει τα χέρια του. Από την άλλη έχω δει κάποιες φορές βρύση να τρέχει άρα είμαστε σε καλό δρόμο.....

Δημοσ.

Το πομολο το ανοιγουμε με κωλοχαρτο καθαρο :P Και μετα το πλυσιμο παιρνουμε εξτρα χαρτι για να ανοιξουμε και την δευτερη πορτα.

• Like 6
Δημοσ.

σε δημόσιες τουαλέτες πλένομαι πάντα και πιάνω τα πάντα με χαρτί γιατί ξέρω άτομο που κόλησε δερματική αρρώστια από δημόσια τουαλέτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...