Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την τουαλετα υπαρχει πρωτοκολο,καζανακι με χαρτι,βρυση με το εξω μερος του χεριου,κ μετα χαρτι παλι.

Οσο για τα υπολοιπα κοινοχρηστα μη το ψαχνετε..Πχ καφετερια..εσυ πινεις το ποτο σου απτο ποτηρι κ ο προηγουμενος δε ξερεις αν ειχε συφιλη ξερω γω.Η ταβερνες σουβλατζιδικα τα πιατα κ τα πιρουνια..Ποσες φορες δεν εχει τυχει να ερθει ποτηρι λερωμενο η πιατο κλπ..  :lol:  :lol:  :lol: Μη φρικαρετε..αντισωματα!

• Like 1
  • Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στις όρθιες τουαλέτες δεν το γλιτώνεις το πιτσίλισμα...

Urinals δεν χρησιμοποιώ ποτέ. Το πιτσίλισμα είναι ό,τι πιο αισχρό ως αποτέλεσμα, του μλκ που είχε την ιδέα της εφεύρεσης.

• Like 4
Δημοσ.

^Απλά με αυτή τη λογική δεν μπορούμε να κάτσουμε κάπου έξω, να φάμε ή να πιούμε κάτι πχ ή ακόμα και σε άλλο σπίτι κλπ. Γι'αυτό το λέω.

Ίσως να φάνηκαν κάπως υπερβολικά αυτά που γράφω. Αν σκεφτείς ότι βγαίνω τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα και λόγω δουλειάς τα περισσότερα Σαββατοκύριακα κοιμάμαι σε ξενοδοχεία στο εξωτερικό ή στην επαρχία, δεν με λες και εντελώς αποστειρωμένο. Αλλά την έχω πατήσει δύο φορές σε καλό ξενοδοχείο από πετσέτα (σε σακουλάκι, αποστειρωμένη) και παιδεύτηκα αρκετά. 

Όταν λέω ότι σιχαίνομαι, εννοώ ότι αν πάω σε ένα εστιατόριο/σουβλατζίδικο/καφέ και δεν μου φανεί καθαρό, δεν θα μείνω, ούτε για πλάκα. Και για να πάω έξω τουαλέτα, πρέπει να σκάω. Όχι ότι αυτό είναι καλό, αλλά λέμε τι ισχύει σε μένα.

Στων φίλων μου το σπίτι, μια χαρά πάω τουαλέτα αν χρειαστεί, αλλά και πάλι θα το αποφύγω γιατί μπορεί να σιχαίνονται εκείνοι. Μου έχει τύχει νέα σύντροφος φίλου μου να τον αγριοκοιτάξει και να μπει επιδεικτικά για να ψεκάσει με κλινεξ σπρέι την τουαλέτα χωρίς να κλείσει την πόρτα, επειδή μπερδεύτηκα και δεν πήγα σ' εκείνη για τους ξένους. Και μάλιστα είχα πάει να πλύνω τα χέρια μου μόνο, αλλά εκείνη νόμισε ότι χρησιμοποίησα την τουαλέτα της...

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα, δεν το έγραψα για σένα μόνο αλλά γενικά. Πχ αυτά που είπε ο xifiassamsung. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε τα πάντα, γι'αυτό λέω ότι απλά το παίρνουμε απόφαση ότι κάποια δεν αποφεύγονται. :)

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα, δεν το έγραψα για σένα μόνο αλλά γενικά. Πχ αυτά που είπε ο xifiassamsung. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε τα πάντα, γι'αυτό λέω ότι απλά το παίρνουμε απόφαση ότι κάποια δεν αποφεύγονται. :)

Πού να δεις τι γίνεται στα νοσοκομεία αυτή την περίοδο. Είναι 1000000 φορές χειρότερα από πριν, δεν έχουν ούτε χαρτί, πόσο μάλλον χλωρίνες κλπ. Το χειρότερό μου είναι κάτι τέτοιες φάσεις, ειδικά τώρα που πρέπει να κάνω ένα μικροχειρουργείο σε λίγο καιρό και θα μείνω μέσα για 2-3 μέρες. Δεν με τρομάζει το χειρουργείο και με κάνει να φρικάρω η τουαλέτα που θα πρέπει να χρησιμοποιήσω, γιατί είναι όλες άθλιες.

• Like 1
Δημοσ.

^Μόνο το ιδιωτικό ίσως είναι λύση σε αυτή την περίπτωση...

Δυστυχώς δεν παίζει σ'εμένα αυτό, γιατί είναι επανάληψη επέμβασης λόγω αποτυχίας της πρώτης (κήλη) και θα την κάνει ο χειρουργός που έκανε και την πρώτη. Γενικά εμπιστεύομαι περισσότερο τα δημόσια νοσοκομεία λόγω περισσότερων περιστατικών που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Να ξέρετε ότι ορισμένα ταμεία δικαιούνται πρώτη θέση σε δημόσια νοσοκομεία, χωρίς επιβάρυνση. Ένα από αυτά είναι ο ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) και αυτό ισχύει για συγκεκριμένα νοσοκομεία, ενώ άλλα δεν είναι συμβεβλημένα καν. Πχ το Θριάσιο στην Ελευσίνα. Άσε που έχω να πληρώσω ένα σωρό ανθρώπους και δεν δύναμαι να δώσω 2000-3000 ευρώ για μια επέμβαση ρουτίνας (ρώτησα και έμαθα). Προτιμώ να είμαι εντάξει στις πληρωμές και στις υποχρεώσεις μου.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω να υπαρχει λογος να πλενουμε τα χερια μας μετα την τουαλετα!!!

Είσαι και barman αν θυμάμαι καλά ε; :P :D

• Like 1
Δημοσ.

τα πλένω πριν για να μην κολλήσω τίποτα πιάνοντας την τέτοια μου και μετά επειδή θέλω και είμαι πάντα καθαρός

Δημοσ.

καλά δεν νομίζω να βγει κάποιος και να πει πως δεν τα πλένει.

Μπορώ όμως να αναφέρω λόγους που είναι απόλυτα σιχαμένη η φάση της κοινόχρηστης τουαλέτας.

Το καζανάκι, το χερούλι της πόρτας και τη βάνα του νερού όταν την πιάσεις ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΙΝ ΕΠΙΑΝΑΝ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ.

Μόνο συνδυαστική σκέψη να το κάνεις, είναι σαν να πηγαίνω ρε φίλε και να πιάνω το πράγμα αγνώστων και να το κουνάω πάνω κάτω.

Με την ίδια συνδυαστική λογική βέβαια, όποιος δεν πλένει τα χέρια του, είναι σαν να πηγαίνει να ακουμπάει το εργαλείο του σε όποιον αγγίζει. "Καλησπέρα σας τι κάνετε", και αντί για χέρι να δίνεις το εργαλείο σου για να τον χαιρετήσεις, αφού αυτό ακούμπαγες πριν λίγα δευτερόλεπτα. 

Φανταστείτε λοιπόν πόσα ξένα πέη έχετε ακουμπήσει και χαιρετήσει χωρίς να το ξέρετε!!!!!!!

*Τώρα που το σκέφτομαι, σίγουρα κάποιοι θα το κάνουν επίτηδες!!! Ωραία μαλλιά Λίτσα, φλαπ και τα χαϊδεύεις με το βρώμικο πεόχερο...!!! :shock:

Δημοσ.

καλά μη το σκέφτεσαι πολύ , με αυτή τη λογική σου τυλίγουν τις πίτες με χέρι που τον έπαιζαν και σου έχουν χύσει σε μαγιονέζα χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Αν σκεφτείς πόσοι ανώμαλοι κ αηδίες κυκλοφορούν 

Δημοσ.

σου τυλίγουν τις πίτες με χέρι που τον έπαιζαν και σου έχουν χύσει σε μαγιονέζα χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Αν σκεφτείς πόσοι ανώμαλοι κ αηδίες κυκλοφορούν 

Αχμ... Μπορεί να το κάνουν για πλάκα τα παιδιά!!! :X :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Γι αυτό πάντα με γαντακι ο υπάλληλος αλλιώς σηκωνόμαστε και φεύγουμε 

και πίτες μόνο με κρέας και ντομάτα μεσα για να μην μπορεί να μας τις χύσει ο καθένας αχααχααχ

Σκέφτηκα κατι και με έπιασε νευρικό τώρα

να  πάρεις σουβλάκια, να τα δεις και τα του πεις -'φίλε σκέτα σου είπα να τα φτιάξεις , δεν θελω μαγιονέζα''

και εκείνος να σου απαντήσει

-''και ποιος σου είπε οτι έχουν μαγιονέζα  φίλε μου?''  και να χαμογελάσει ειρωνικά

ααχαχαχααχ    κλαίω !!!

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...