Silverage Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Πάντα μετά και αναλόγως τί έχω πιάσει πρίν. Στην δουλειά πάλι ξέρω τουλάχιστον 3 άτομα που δεν τα πλένουν. Έναν άντρα και 2 γυναίκες. Η μία μάλιστα έρχεται κάπου κάπου στο γραφείο και τυπώνει στον εκτυπωτή μας ο οποίος θέλει κωδικό. Αφού φύγει πάω απο πίσω με υγρά μαντιλάκια και καθαρίζω το πληκτρολόγιο.
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Εννοείται πως ναι και οχι μόνο αυτό, αλλά μετά το πλύσιμο των χεριών σαπουνίζω και την βάνα της βρύσης και την ξεπλένω μετά.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Κι εγώ του "ναι, πάντα μετά" είμαι. Αν πρέπει να ανοίξω βρώμικες πόρτες κτλ τότε χρησιμοποιώ πόδια, αγκώνες, το φύσημα του σουπερμαν ή περιμένω υπομονετικά την καλή πράξη του συνανθρώπου μου. Και είναι πλένετΕ μαμώ τη γραμματική μου μαμώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 seriously, πέρα από επίτηδες, ποιος θα πει ειλικρινά ότι "ναι δεν πλένω τα χέρια μου"? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Κάνω μπιντέ με γυμνά χέρια και μετά πιάνω τα πόμολα και κόβω σαλάτα
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 seriously, πέρα από επίτηδες, ποιος θα πει ειλικρινά ότι "ναι δεν πλένω τα χέρια μου"? καλή ερώτηση
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 seriously, πέρα από επίτηδες, ποιος θα πει ειλικρινά ότι "ναι δεν πλένω τα χέρια μου"? Aυτός 1-0 :ρ 1
L0k0p0k013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Πάντα πλύσιμο των χεριών και αν δεν έχει και πολύ κόσμο την ξεπλενω ενα χέρι να φύγουν τα πολλά!
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Κάνω μπιντέ με γυμνά χέρια και μετά πιάνω τα πόμολα και κόβω σαλάτα Καλά και εγώ με γυμνά κάνω αλλά μετά τα πλένω.
LongTom Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Πολύ γουστάρω κατρουλοκαταστάσεις με άντριδοι και γυναίκε που βγάνουν από τουαλέτες και δεν έχεις ακούσει την βρύση. Καμία επαφή και πάντα στα τέσσερα μέτρα την υπόλοιπη μέρα. seriously, πέρα από επίτηδες, ποιος θα πει ειλικρινά ότι "ναι δεν πλένω τα χέρια μου"? Δεν πλένω τα χέρια μου ναούμ. Δεν έχω χρόνο και είμαι καθαρός από κούνια.
UniversalMachine Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 καλό είναι να πλένετε τα χέρια σας και να φροντίζετε την υγιεινή σας αλλά προσέξτε μην το παρακάνετε και θέλετε βαζελίνη μετά..
iordanis77 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Πάντα μετά και αναλόγως τί έχω πιάσει πρίν. Στην δουλειά πάλι ξέρω τουλάχιστον 3 άτομα που δεν τα πλένουν. Έναν άντρα και 2 γυναίκες. Η μία μάλιστα έρχεται κάπου κάπου στο γραφείο και τυπώνει στον εκτυπωτή μας ο οποίος θέλει κωδικό. Αφού φύγει πάω απο πίσω με υγρά μαντιλάκια και καθαρίζω το πληκτρολόγιο. Ε τοτε να πλενεις καθε φορα που μπαινει-βγαινει καποιος και το πομολο της πορτας, αυτο εχει πολυ περισσοτερα μικροβια απο το χερι της συναδελφισσας σου... Φιλε μου, τα πληκτρολογια εχουν αποικιες μικροβιων, δεν εχει νοημα να τρεχεις να τα "καθαρισεις" μονο οταν τα πιασει ο αλλος που δεν επλυνε τα χερια του απ το wc seriously, πέρα από επίτηδες, ποιος θα πει ειλικρινά ότι "ναι δεν πλένω τα χέρια μου"? Το διαβασες το νημα? Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2016 από iordanis77
ASFE Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Το θεμα ειναι ομως και τι ειδους πλυσιμο χεριων..Αλλα το μπαμ μπαμ και αλλο το αργο να παει παντου και δωστου τριψιμο κλπ. Ειδικα αν εχει και ζεστο νερακι ειναι απολαυση 1
ynte1980 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 seriously, πέρα από επίτηδες, ποιος θα πει ειλικρινά ότι "ναι δεν πλένω τα χέρια μου"? Γι' αυτό και γω ανέφερα στο 1ο post αν μπορούσε να γίνει κάποιου είδους poll ώστε να μπορέσουν όλοι να πουν την αλήθεια χωρίς να στιγματιστούν γιατί ως γνωστόν ότι γράφεται (στο insomnia και όχι μόνο) δεν ξεγράφεται! Πάντως είναι θέμα ταμπού όπως έχετε αντιληφθεί όλοι μέχρι τώρα αφού πιστεύω ότι περίπου ότι το 75% των ελλήνων (και όχι μόνο) αν βρεθεί εντελώς μόνο σε μια δημόσια τουαλέτα δεν θα πλύνει τα χέρια του. Επίσης πιστεύω ότι το ποσοστό μεγαλώνει όταν βρεθούμε στο σπίτι μας. Αυτά πάντα στηρίζονται σε εμπειρίες από την προσωπική μου ζωή, στον εργασιακό χώρο και όχι μόνο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα