Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντα μετά και αναλόγως τί έχω πιάσει πρίν.

Στην δουλειά πάλι ξέρω τουλάχιστον 3 άτομα που δεν τα πλένουν. Έναν άντρα και 2 γυναίκες. Η μία μάλιστα έρχεται κάπου κάπου στο γραφείο και τυπώνει στον εκτυπωτή μας ο οποίος θέλει κωδικό. Αφού φύγει πάω απο πίσω με υγρά μαντιλάκια και καθαρίζω το πληκτρολόγιο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κι εγώ του "ναι, πάντα μετά" είμαι.

Αν πρέπει να ανοίξω βρώμικες πόρτες κτλ τότε χρησιμοποιώ πόδια, αγκώνες, το φύσημα του σουπερμαν ή περιμένω υπομονετικά την καλή πράξη του συνανθρώπου μου.

Και είναι πλένετΕ μαμώ τη γραμματική μου μαμώ

• Super Moderators
Δημοσ.

seriously, πέρα από επίτηδες, ποιος θα πει ειλικρινά ότι "ναι δεν πλένω τα χέρια μου"?

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Κάνω μπιντέ με γυμνά χέρια και μετά πιάνω τα πόμολα και κόβω σαλάτα

Επισκέπτης
Δημοσ.

seriously, πέρα από επίτηδες, ποιος θα πει ειλικρινά ότι "ναι δεν πλένω τα χέρια μου"?

καλή ερώτηση

Δημοσ.

Πάντα πλύσιμο των χεριών και αν δεν έχει και πολύ κόσμο την ξεπλενω ενα χέρι να φύγουν τα πολλά!

Δημοσ.

Πολύ γουστάρω κατρουλοκαταστάσεις με άντριδοι και γυναίκε που βγάνουν από τουαλέτες και δεν έχεις ακούσει την βρύση. 

Καμία επαφή και πάντα στα τέσσερα μέτρα την υπόλοιπη μέρα.

Δεν πλένω τα χέρια μου ναούμ. B)

Δεν έχω χρόνο και είμαι καθαρός από κούνια.

Δημοσ.

καλό είναι να πλένετε τα χέρια σας και να φροντίζετε την υγιεινή σας αλλά προσέξτε μην το παρακάνετε και θέλετε βαζελίνη μετά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντα μετά και αναλόγως τί έχω πιάσει πρίν.

Στην δουλειά πάλι ξέρω τουλάχιστον 3 άτομα που δεν τα πλένουν. Έναν άντρα και 2 γυναίκες. Η μία μάλιστα έρχεται κάπου κάπου στο γραφείο και τυπώνει στον εκτυπωτή μας ο οποίος θέλει κωδικό. Αφού φύγει πάω απο πίσω με υγρά μαντιλάκια και καθαρίζω το πληκτρολόγιο.

Ε τοτε να πλενεις καθε φορα που μπαινει-βγαινει καποιος και το πομολο της πορτας, αυτο εχει πολυ περισσοτερα μικροβια απο το χερι της συναδελφισσας σου...

Φιλε μου, τα πληκτρολογια εχουν αποικιες μικροβιων, δεν εχει νοημα να τρεχεις να τα "καθαρισεις" μονο οταν τα πιασει ο αλλος που δεν επλυνε τα χερια του απ το wc :)

Το διαβασες το νημα?

Επεξ/σία από iordanis77
Δημοσ.

Το θεμα ειναι ομως και τι ειδους πλυσιμο χεριων..Αλλα το μπαμ μπαμ και αλλο το αργο να παει παντου και δωστου τριψιμο κλπ.

Ειδικα αν εχει και ζεστο νερακι ειναι απολαυση :P

• Like 1
Δημοσ.

Γι' αυτό και γω ανέφερα στο 1ο post αν μπορούσε να γίνει κάποιου είδους poll ώστε να μπορέσουν όλοι να πουν την αλήθεια χωρίς να στιγματιστούν γιατί ως γνωστόν ότι γράφεται (στο insomnia και όχι μόνο) δεν ξεγράφεται!

Πάντως είναι θέμα ταμπού όπως έχετε αντιληφθεί όλοι μέχρι τώρα αφού πιστεύω ότι περίπου ότι το 75% των ελλήνων (και όχι μόνο) αν βρεθεί εντελώς μόνο σε μια δημόσια τουαλέτα δεν θα πλύνει τα χέρια του. Επίσης πιστεύω ότι το ποσοστό μεγαλώνει όταν βρεθούμε στο σπίτι μας. Αυτά πάντα στηρίζονται σε εμπειρίες από την προσωπική μου ζωή, στον εργασιακό χώρο και όχι μόνο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...