iordanis77 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Το θεμα ειναι ομως και τι ειδους πλυσιμο χεριων..Αλλα το μπαμ μπαμ και αλλο το αργο να παει παντου και δωστου τριψιμο κλπ. Ειδικα αν εχει και ζεστο νερακι ειναι απολαυση Λενε οτι πρεπει με κρυο, γιατι το ζεστο τα κανει τα μικροβια πιο ανθεκτικα. Γι' αυτό και γω ανέφερα στο 1ο post αν μπορούσε να γίνει κάποιου είδους poll ώστε να μπορέσουν όλοι να πουν την αλήθεια χωρίς να στιγματιστούν γιατί ως γνωστόν ότι γράφεται (στο insomnia και όχι μόνο) δεν ξεγράφεται! Πως θα στιγματιστουν δηλαδη, οπως ειπα το ερωτημα ειναι αστειο, τι να το κανεις αν ο αλλος πλυνει τα χερια του αλλα αμεσως μετα τα ξαναλερωσει χειροτερα με το χερουλι της βρυσης, το χαρτι που θα τα σκουπισει ή το πομολο της πορτας?
Glikos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μου είχε τύχει να δω σε wc στο ανδρικό section να βγαίνει γυναίκα και μάλιστα πολύ όμορφη και έφυγε χωρίς να πλυθεί. Ότι ναναι
Mau-Maus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μου είχε τύχει να δω σε wc στο ανδρικό section να βγαίνει γυναίκα και μάλιστα πολύ όμορφη και έφυγε χωρίς να πλυθεί. Ότι ναναι Ο άντρας βγήκε μετά ? Αυτός πλύθηκε ? 1
Glikos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μόνη της ήταν! Εκτός αν είχε λούτσο ανάμεσα στα πόδια της.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Κατά κανόνα τα πλενω και κάνω διάφορα ακροβατικά με τα πόδια για να κλείσω πόρτες, να πατήσω καζανακια. Ομολογώ όμως ότι έχω ξεχαστεί μερικές φορές.
xifiassamsung Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Το καζανακι το πομολο κ η βρυση ειναι βρωμικα ουσιαστικα πλενεσαι γιατι τα επιασες μεχρι να μπεις κ να βγεις.Αλλιως δε συντρεχει ουσιαστικος λογος.
InfernoN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 η απαντηση στην ερωτηση του topic νομιζα οτι ηταν αυτονοητη αλλα με τοσα που διαβασα 2
xifiassamsung Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Αν σκεφτουμε οτι καθαριζονται με το ιδιο πατσαβουρι που περναει λεκανες καζανακια πομολα πλακακια βρυσες,στο ιδιο καροτσι με σφουγγαριστρες που κανουν το πιτσιλισμενο πατωμα της τουαλετας,ειναι αυτονοητη η διασπορα μικροβιων. Απο κει κ επειτα αν μπορεις να μπεις κ να βγεις χωρις ναγγιξεις καπου η "κατι",ουσιαστικα δε συντρεχει λογος.Πιο σημαντικο ειναι οταν μπαινεις που εχεις πιασει χερουλια απο λεωφορεια πχ,λεφτα,η οταν δουλευεις αναλογα τη δουλεια,που σιγουρα ειναι βρωμικα τα χερια. Το χειροτερο ειναι που κατουρανε απεξω.
panos2171 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Το καζανακι το πομολο κ η βρυση ειναι βρωμικα ουσιαστικα πλενεσαι γιατι τα επιασες μεχρι να μπεις κ να βγεις.Αλλιως δε συντρεχει ουσιαστικος λογος. Το καζανακι το πατάω πάντα με χαρτί, αν δεν έχει δεν το πατάω. Πομολα δεν πιάνω, κλείνω την πόρτα όσο πάει και φυσικά πάντα πλύσιμο. 1
iordanis77 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Το καζανακι το πατάω πάντα με χαρτί, αν δεν έχει δεν το πατάω. Να το πατας και μετα να πλενεις τα χερια σου. Δεν ειναι σωστο να αφηνουμε βρωμικη τη λεκανη. Με το καζανακι υπαρχει κι αλλο θεμα, μπορουν να εκτιναχτουν νερα και να σε πιτσιλισουν. Αρα το παταμε απο... αποσταση
BritGreek Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Πάντα καζανάκι πριν χρησιμοποιήσουμε δημόσια τουαλέτα. Και εννοείται πλύσιμο χεριών πριν και μετά. Για τις πόρτες και το καζανάκι, χρησιμοποιώ χαρτί για να τα πιάσω. Κατακουζίνα, αλλά better safe than sorry. 2
nickmanak Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Tο τοπικ αφορα την τουαλετα αλλα εγω θα αναφερω τις διαδρομες στο μετρό και μεσα στα αστικά ιουλιο μηνα με καυσωνα, με ολες τις μεταλλικες μπαρες και τα πιασιματα μεσα στη λιγδα και στον ιδρωτα ελληνων και ξενων. Παντα αηδιαζω με τα χερια μου εκει και προσπαθω να μην ακουμπησω αλλα μερη του σωματος, πχ ξυσιμο στο προσωπο κλπ. μεχρι να τελειωσει η διαδρομη και να καθαριστώ. 1
iordanis77 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Πάντα καζανάκι πριν χρησιμοποιήσουμε δημόσια τουαλέτα. Και εννοείται πλύσιμο χεριών πριν και μετά. Για τις πόρτες και το καζανάκι, χρησιμοποιώ χαρτί για να τα πιάσω. Κατακουζίνα, αλλά better safe than sorry. Ακομα και η Κατακουζηνα ομως δεν τα προσεχε ολα. Το χαρτι που θα χρησιμοποιησεις που θα το βρεις? το κοινοχρηστο? ξερεις ποιοι το ειχαν πιασει πριν? Αρα πρεπει να ειναι καινουργιο χαρτι που μολις εβγαλες απ τη συσκευασια του. Αν η λεκανη ειναι καθαρη στο πριν, γιατι να πατησεις καζανακι? Tο τοπικ αφορα την τουαλετα αλλα εγω θα αναφερω τις διαδρομες στο μετρό και μεσα στα αστικά ιουλιο μηνα με καυσωνα, με ολες τις μεταλλικες μπαρες και τα πιασιματα μεσα στη λιγδα και στον ιδρωτα ελληνων και ξενων. Παντα αηδιαζω με τα χερια μου εκει και προσπαθω να μην ακουμπησω αλλα μερη του σωματος, πχ ξυσιμο στο προσωπο κλπ. μεχρι να τελειωσει η διαδρομη και να καθαριστώ. Αυτονοητο. Δε πιανεις το χερουλι του μετρό και μετα τριβεις τα ματια σου ή ξυνεις τη μυτη σου... ........ και τα πιασιματα μεσα στη λιγδα και στον ιδρωτα ελληνων και ξενων. Οι ξενοι εχουν περισσοτεροι λιγδα απο τους ελληνες?
panos2171 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Να το πατας και μετα να πλενεις τα χερια σου. Δεν ειναι σωστο να αφηνουμε βρωμικη τη λεκανη. Με το καζανακι υπαρχει κι αλλο θεμα, μπορουν να εκτιναχτουν νερα και να σε πιτσιλισουν. Αρα το παταμε απο... αποσταση Και που ξέρω αν ο άλλος δεν το πάτησε με κατουρημένα χέρια;
iordanis77 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Και που ξέρω αν ο άλλος δεν το πάτησε με κατουρημένα χέρια; Μα σου απαντω στο ιδιο το quote που εβαλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα