Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακομα και η Κατακουζηνα ομως δεν τα προσεχε ολα.

Το χαρτι που θα χρησιμοποιησεις που θα το βρεις? το κοινοχρηστο? ξερεις ποιοι το ειχαν πιασει πριν?

Αρα πρεπει να ειναι καινουργιο χαρτι που μολις εβγαλες απ τη συσκευασια του.

Αν η λεκανη ειναι καθαρη στο πριν, γιατι να πατησεις καζανακι?

Έχω συνήθως χαρομάντηλα μαζί μου κι αν δεν έχω, κόβω και πετάω τα πρώτα 4-5 φύλλα.

Η λεκάνη μπορεί να φαίνεται καθαρή, αλλά κατά 99% δεν είναι. Ο μόνος τρόπος απολύμανσης για να μπορούμε να αποκαλέσουμε μια λεκάνη καθαρή είναι η απολύμανση με χλωρίνη. Προφανώς αυτό δεν γίνεται σε δημόσιες τουαλέτες μετά από κάθε χρήση τους, και είναι καλό να τραβάμε το καζανάκι πριν τη χρησιμοποιήσουμε. Μην ξεχνάς ότι δεν έχουν όλα τα ούρα κιτρινωπό χρώμα. Κάποια δεν έχουν καθόλου απόχρωση.

Έχω γνωστό που κόλλησε ουρολοίμωξη από πιτσίλισμα και παιδευόταν για μήνες. Δεν ξέρω αν έχει τύχει να χρησιμοποιήσεις τουαλέτα δίπλα σε παράθυρο με πολύ ήλιο καλοκαίρι. Αν δεις τι πετάγεται, ενώ εσύ είσαι σίγουρος ότι έχεις "σημαδέψει" σωστά ουρώντας όρθιος, θα εκπλαγείς. 

στάνταρ τα πλένω.Πάντα μα πάντα όταν τον τινάζω με βρίσκει τουλάχιστον μια σταγόνα.Σπάσιμο.

Και γιατί να το κάνεις αυτό, ενώ μπορείς απλά να σκουπιστείς;

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Είναι κάποιες στιγμές που αναρωτιέται κάποιος πως επιβιώσαν μερικοί στο στρατό :P

• Like 2
Δημοσ.

η απαντηση στην ερωτηση του topic νομιζα οτι ηταν αυτονοητη αλλα με τοσα που διαβασα

Άστα να πάνε. Και δεν είναι Ελλάδα μόνο. Αγγλία να δεις το χάος από γυναίκες και άνδρες. Και αναφέρωμαι και σε διευθυντές εταιριών.

Εξ ού και μετά οποιαδήποτε χειραψία, πλύσιμο αμέσως τα χέρια, και κυκλοφορώ με απολυμαντικό πάντα.

Δημοσ.

Είναι κάποιες στιγμές που αναρωτιέται κάποιος πως επιβιώσαν μερικοί στο στρατό :P

Ξεχνάς τα εμβόλια στο Κέντρο; Εγώ πάντως, ως ΔΕΑ μια χαρά επιβίωσα και δεν σιχάθηκα ποτέ. Βέβαια, ήμουν σε μονάδα που κυριολεκτικά έλαμπε (ειδικά η δική μου Δρια). ΕΛΔΥΚ για πάντα...

Η μόνη φάση στη ζωή μου που σιχαινόμουν τα πάντα ήταν όταν έμενα σε εστίες ως φοιτητής στην Αγγλία. Πολλοί από τους Βρετανούς και τους Γάλλους που ξέρω εγώ, δεν το'χουν καθόλου με την καθαριότητα και την υγιεινή, ειδικά στις ηλικίες των 18-25.

<p>^Ακούγοντα τρομακτικά τα χαρομάντηλα πάντως! :D</p>

Μιλάς με γρίφους γέροντα :)

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα ναι. Τώρα το είδα. Ας όψεται αυτή η βλακεία που πήγα και πήρα για λάπτοπ (professional series σου λένε μετά) και τα μισά κουμπιά πιάνουν με την 5η προσπάθεια. :) Να χαρώ εγω ποιότητα τα Toshiba...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ξεχνάς τα εμβόλια στο Κέντρο; Εγώ πάντως, ως ΔΕΑ μια χαρά επιβίωσα και δεν σιχάθηκα ποτέ. Βέβαια, ήμουν σε μονάδα που κυριολεκτικά έλαμπε (ειδικά η δική μου Δρια). ΕΛΔΥΚ για πάντα...

Η μόνη φάση στη ζωή μου που σιχαινόμουν τα πάντα ήταν όταν έμενα σε εστίες ως φοιτητής στην Αγγλία. Πολλοί από τους Βρετανούς και τους Γάλλους που ξέρω εγώ, δεν το'χουν καθόλου με την καθαριότητα και την υγιεινή, ειδικά στις ηλικίες των 18-25.

Το εμβόλιο δεν βοηθάει στο ψυχολογικό, κάποιοι θα έτρωγαν βαρβάτη φρίκη με αυτά που θα έβλεπαν :P

• Like 1
Δημοσ.

Το εμβόλιο δεν βοηθάει στο ψυχολογικό, κάποιοι θα έτρωγαν βαρβάτη φρίκη με αυτά που θα έβλεπαν :P

Ω ναι. Μου θύμησες το κέντρο που παρουσιάστηκα, στο οποίο κάποιος έκανε τα χοντρά του σε ένα νιπτήρα και μάλιστα τον έπιασαν επειδή το έκανε κάθε μέρα και του την έστησαν. Αιτιολόγησε την πράξη του, λέγοντας ότι σιχαινόταν τις τουαλέτες... Φρίκη, αλλά για κάποιο "τυχαίο" λόγο, ο τύπος είχε καθημερινά καθαριότητες στις τουαλέτες και όλος ο θάλαμος έξτρα "υπηρεσία" ως σκοποί τουαλετών (ξέρω ότι δεν προβλέπεται, αλλά γινόταν). Κι εγώ μαζί τους φυσικά, ως νεοσύλλεκτος.

Δημοσ.

Ω ναι. Μου θύμησες το κέντρο που παρουσιάστηκα, στο οποίο κάποιος έκανε τα χοντρά του σε ένα νιπτήρα και μάλιστα τον έπιασαν επειδή το έκανε κάθε μέρα και του την έστησαν. Αιτιολόγησε την πράξη του, λέγοντας ότι σιχαινόταν τις τουαλέτες... Φρίκη, αλλά για κάποιο "τυχαίο" λόγο, ο τύπος είχε καθημερινά καθαριότητες στις τουαλέτες και όλος ο θάλαμος έξτρα "υπηρεσία" ως σκοποί τουαλετών (ξέρω ότι δεν προβλέπεται, αλλά γινόταν). Κι εγώ μαζί τους φυσικά, ως νεοσύλλεκτος.

Καλά, πώς έφτανε να χέσει στον νιπτήρα;

Δημοσ.

Έχω συνήθως χαρομάντηλα μαζί μου κι αν δεν έχω, κόβω και πετάω τα πρώτα 4-5 φύλλα.

Tα οποια χαρτομαντηλα ομως για να τα ανοιξεις πιανεις το πακετο που ειναι στη τσεπη σου με τα κερματα ή τα ειχε πιασει ο περιπτερας που σου το πουλησε.

Πετωντας τα πρωτα φυλλα δε κανεις και πολλα πραγματα, γιατι τα υγρα απο τα βρωμοχερα του προηγουμενου εχουν εισχωρησει στο μισο ρολο:)

Δημοσ.

Καλά, πώς έφτανε να χέσει στον νιπτήρα;

Δεν ήταν και ιδιαίτερα ψηλά τοποθετημένοι οι νιπτήρες και ήταν και ψηλός ο τύπος, σε φάση εμένα να μου ρίχνει 1+ κεφάλι.  Άντε βγάλε άκρη με το μυαλό του καθένα.

Δημοσ.

Η λεκάνη μπορεί να φαίνεται καθαρή, αλλά κατά 99% δεν είναι. Ο μόνος τρόπος απολύμανσης ........

Οταν ειπα καθαρη λεκανη δεν εννουσα απολυμασμενη. Λεω τη λεκανη στην οποια εχει τραβηχτει το καζανακι. Γιατι αλλο ειναι να βρισκεις μια λεκανη σκατωμενη ή κιτρινη και αλλο μια μονο με νερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...