Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω γνωστό που κόλλησε ουρολοίμωξη από πιτσίλισμα και παιδευόταν για μήνες. Δεν ξέρω αν έχει τύχει να χρησιμοποιήσεις τουαλέτα δίπλα σε παράθυρο με πολύ ήλιο καλοκαίρι. Αν δεις τι πετάγεται, ενώ εσύ είσαι σίγουρος ότι έχεις "σημαδέψει" σωστά ουρώντας όρθιος, θα εκπλαγείς. 

Ναι, τωρα θα εκπλαγω... φιλε μου αυτα τα θεματα τα εχω μελετησει απο τοτε που πηγαινες στο νηπιαγωγειο.

Αυτο που μπορει κανεις να κανει ειναι να μην ουρει στα τοιχωματα αλλα στη τρυπα.

Ουρολοιμωξεις πιο συχνα παθαινουν οι γυναικες καθοτι δε μπορουν να κατουρησουν απο μεγαλη αποσταση.

Είναι κάποιες στιγμές που αναρωτιέται κάποιος πως επιβιώσαν μερικοί στο στρατό :P

Θελοντας και μη. Δεν ειχαν αλλη επιλογη.

iordani, να μη βγαίνουμε καθόλου από το σπίτι καλύτερα... :P

Να βγαινεις αλλα να προσεχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Tα οποια χαρτομαντηλα ομως για να τα ανοιξεις πιανεις το πακετο που ειναι στη τσεπη σου με τα κερματα ή τα ειχε πιασει ο περιπτερας που σου το πουλησε.

Πετωντας τα πρωτα φυλλα δε κανεις και πολλα πραγματα, γιατι τα υγρα απο τα βρωμοχερα του προηγουμενου εχουν εισχωρησει στο μισο ρολο :)

Χαρτομάντηλα δεν έχω πάρει ποτέ από περίπτερο φίλε μου. :) Συσκευασία των 8 για να είναι σφραγισμένα όλα μέσα σε σελοφάν από το σούπερ μάρκετ. Επίσης, τα κέρματα μπαίνουν σε πορτοφόλι, όχι στην τσέπη και για το αντιαισθητικό του θέματος που κουδουνίζουν όταν περπατάς. Τα χαρτομάντηλα τα βάζω μόνα τους σε μια τσέπη. Με απόλυτο δεδομένο ότι αλλάζω ρούχα κάθε μέρα και πλένονται ή πάνε καθαριστήριο, υποθέτω ότι οι τσέπες μου είναι καθαρές και κάθε αντικείμενο που έχω μαζί μου μπαίνει σε συγκεκριμένη τσέπη. Αυτό όχι τόσο για την καθαριότητα, όσο για το κόλλημα που έχω με την τακτοποίηση. Πχ το κλειδί του αυτοκινήτου μου δεν θα το βάλω ποτέ σε μια άλλη τσέπη από αυτή που το βάζω συνήθως. Μηχανικά μπαίνει μέσα από το σακάκι μου. Εδώ και χρόνια.

Όσο για το τελευταίο, σωστός, αλλά αν έχεις προσέξει, τώρα πια το χαρτί είναι καλυμμένο μέσα σε θήκη και βγαίνει μόνο αυτό που κόβεις. Χύμα χαρτί υγείας σε τουαλέτα έχω πολλά χρόνια να δω, για να είμαι ειλικρινής.

Δημοσ.

Ω ναι. Μου θύμησες το κέντρο που παρουσιάστηκα, στο οποίο κάποιος έκανε τα χοντρά του σε ένα νιπτήρα και μάλιστα τον έπιασαν επειδή το έκανε κάθε μέρα και του την έστησαν.

Και πως απομακρυνε τα κοπρανα του απ το νιπτηρα? τα επιανε με τη χαρτοπετσετα και τα εριχνε στο καλαθακι?

Χαρτομάντηλα δεν έχω πάρει ποτέ από περίπτερο φίλε μου. :) Συσκευασία των 8 για να είναι σφραγισμένα όλα μέσα σε σελοφάν από το σούπερ μάρκετ. Επίσης, τα κέρματα μπαίνουν σε πορτοφόλι, όχι στην τσέπη και για το αντιαισθητικό του θέματος που κουδουνίζουν όταν περπατάς. Τα χαρτομάντηλα τα βάζω μόνα τους σε μια τσέπη. Με απόλυτο δεδομένο ότι αλλάζω ρούχα κάθε μέρα και πλένονται ή πάνε καθαριστήριο, υποθέτω ότι οι τσέπες μου είναι καθαρές και κάθε αντικείμενο που έχω μαζί μου μπαίνει σε συγκεκριμένη τσέπη. Αυτό όχι τόσο για την καθαριότητα, όσο για το κόλλημα που έχω με την τακτοποίηση. Πχ το κλειδί του αυτοκινήτου μου δεν θα το βάλω ποτέ σε μια άλλη τσέπη από αυτή που το βάζω συνήθως. Μηχανικά μπαίνει μέσα από το σακάκι μου. Εδώ και χρόνια.

Ε τοτε εισαι αρχοντας :oneup:

τώρα πια το χαρτί είναι καλυμμένο μέσα σε θήκη και βγαίνει μόνο αυτό που κόβεις.

Θηκη η οποια ειναι γεματη κωλοβακτηριδια...

Επισης προσφατα διαβασα μια μελετη για τα μηχανηματα που στεγωνουν τα χερια με θερμο αερα, στη πραγματικοτητα λεει διασπειρουν τριγυρω μικροβια.

Τελικα για να εισαι σιγουρoς η λυση ειναι μια: Τιναζεις τα χερια σου στους τοιχους και περιμενεις 1-2 λεπτα να στεγνωσουν :lol:

Δημοσ.

Ναι, τωρα θα εκπλαγω... φιλε μου αυτα τα θεματα τα εχω μελετησει απο τοτε που πηγαινες στο νηπιαγωγειο.

Αυτο που μπορει κανεις να κανει ειναι να μην ουρει στα τοιχωματα αλλα στη τρυπα.

Ουρολοιμωξεις πιο συχνα παθαινουν οι γυναικες καθοτι δε μπορουν να κατουρησουν απο μεγαλη αποσταση.

Θελοντας και μη. Δεν ειχαν αλλη επιλογη.

Να βγαινεις αλλα να προσεχεις.

Και πού ξέρεις εσύ φίλε μου πότε πήγαινα εγώ νηπιαγωγείο; Γνωριζόμαστε; Αν κρίνω από το 77 του nick σου, είμαι μάλλον μεγαλύτερος από σένα.

Όσο για το στρατό, το αφήνω ασχολίαστο, γιατί δεν ξέρουμε την ιστορία του καθενός και τι ακριβώς είναι/έχει κάνει, ούτε είναι μέρος για να το συζητήσουμε.

Και πως απομακρυνε τα κοπρανα του απ το νιπτηρα? τα επιανε με τη χαρτοπετσετα και τα εριχνε στο καλαθακι?

Δεν τα απομάκρυνε. Τα άφηνε εκεί.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να προσέξει από όλα αυτά που έχετε γράψει, οπότε απλά το παίρνεις απόφαση.

Δημοσ.

Και πού ξέρεις εσύ φίλε μου πότε πήγαινα εγώ νηπιαγωγείο; Γνωριζόμαστε; Αν κρίνω από το 77 του nick σου, είμαι μάλλον μεγαλύτερος από σένα.

Όσο για το στρατό, το αφήνω ασχολίαστο, γιατί δεν ξέρουμε την ιστορία του καθενός και τι ακριβώς είναι/έχει κάνει, ούτε είναι μέρος για να το συζητήσουμε.

45 ειμαι, τo 77 υποδηλωνει κατι αλλο.

Νηπιαγωγειο παντως δεν πηγα.

Για το στρατο αλλος φιλος εκανε λογο, εγω απλα του απαντησα.

Δημοσ.

Μέγα ζώο. Για κάτι τέτοιους είναι ο στρατός.

Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δύσκολο να κάνει το χοντρό του στην λεκάνη, αλλά χωρίς να είναι καθιστός και να ακουμπάει...

Δημοσ.

Αφηνε το νιπτηρα ετσι κι εφευγε?? Μηπως ηταν καθυστερημενος?

Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δύσκολο να κάνει το χοντρό του στην λεκάνη, αλλά χωρίς να είναι καθιστός και να ακουμπάει...

Για να μη πιτσιλιστει μαλλον.

Δημοσ.

45 ειμαι, τo 77 υποδηλωνει κατι αλλο.

Νηπιαγωγειο παντως δεν πηγα.

Για το στρατο αλλος φιλος εκανε λογο, εγω απλα του απαντησα.

ΟΚ φίλοι.  :) Κοντά είμαστε. Εγώ πάντως πήγα νηπιαγωγείο. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως πήγα νηπιαγωγείο. 

Εγω δεν πηγα, δεν ηταν υποχρεωτικο τοτε. Πηγα πρωτη Δημοτικου στα 5,5 με συνεπεια να βγω ξεφτερι.

• Like 2
Δημοσ.

Τι να πω, μπορεί να είμαι λάθος αλλά μου φαίνονται κάπως υπερβολικά όλα αυτά...

Εγώ νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα συνήθειας / προσωπικού κολλήματος. Γενικά έχω θέμα με την υγιεινή, και δεν το κρύβω. Δεν μπορώ να φανταστώ τη μέρα μου να μην αρχίζει με ντους και να μην τελειώνει με τον ίδιο τρόπο, για παράδειγμα. Όπως αποφεύγω να πάω τουαλέτα αν δεν είμαι σπίτι μου, για να μπορώ να πλυθώ μετά. Επίσης δεν φοράω ποτέ 2η μέρα τα ίδια ρούχα, εκτός από μερικά κοστούμια που τα πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα καθαριστήριο, αφού τα φορέσω 2-3 φορές, εννοείται με καθαρό πουκάμισο κλπ. Πες ότι έτσι έχω μάθει. 

Μέγα ζώο. Για κάτι τέτοιους είναι ο στρατός.

Αφηνε το νιπτηρα ετσι κι εφευγε?? Μηπως ηταν καθυστερημενος?

Για να μη πιτσιλιστει μαλλον.

Αν ανοίξουμε θέμα με ιστορίες αηδίας στο στρατό, θα ανακατευτούμε όλοι. Οι τρισμέγιστοι μπίχλες στο στρατό είναι το απόλυτο must.

• Like 1
Δημοσ.

^Απλά με αυτή τη λογική δεν μπορούμε να κάτσουμε κάπου έξω, να φάμε ή να πιούμε κάτι πχ ή ακόμα και σε άλλο σπίτι κλπ. Γι'αυτό το λέω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...