UniversalMachine Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 με το παρελθόν που έχει αυτή η χώρα και το μίσος που έχει συσωρευτεί στον απλό κόσμο είναι πολύ πιθανόν να γίνει και εμφύλιος πόλεμος.. δεν το αποκλείω καθόλου..
groot Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 πρεπει να εισαι πολυ φτωχομπινες για να [...] Λαϊκή ελληνική σοφία. Όσοι έχουν λιγότερα χρήματα είναι "φτωχομπινέδες" όσοι περισσότερα "λαμόγια" ή ό,τι άλλο. Ενώ σήμερα υπάρχουν χώρες (ευρωπαϊκές) όπου το πόσα βγάζεις δεν έχει σημασία, σε αντίθεση με το πόσο εντάξει είσαι στην δουλειά σου ή/και το πώς αισθάνεσαι με την ζωή σου. Φυσικά και δεν εννοώ την Γερμανία, η οποία έχει αποδοτικό public sector επειδή ακόμα δεν έχουν "ανακαλύψει" τον φραπέ (εμπειρικά μιλώντας). Συλλογική γνώση και νόηση. Ένα aspect που θα μας πάρει αρκετές γενιές Ελλήνων για να το διορθώσουμε/αναπτύξουμε.
testtesttest Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 ^ να απαντας σοβαρα σε τρολοθεμα. αξια ανεκτιμητη 1
theoritikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Εγώ θα πάρω σβάρνα τα σουπερμάρκετ για να στοκάρω με ποπ κορν. Μετά θα βρω μια απόμερη γωνία που θα έχει πανοραμική θέα και θα βλέπω τους Ελληνάρες επαναστάτες να αλληλοτρώγονται . 3
UniversalMachine Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 ποιά είναι η high class της Ελλάδας δηλαδή για να καταλάβω.. τίποτε σοβαρά ατομα που έχουν προσφέρει κάτι στην κοινωνία μας? οι εφοπλιστές, οι μεγαλοεργολάβοι, οι καναλάρχες, οι πολιτικοί και οι υπαλλήλοι τους, κτλ.. κάτι κλεφτες που δέν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και ζουν καλά εις βάρος των άλλων επειδή κληρονόμησαν μιά περιουσία ή επειδή κατάκλεψαν το δημόσιο χρήμα.. Σε αυτο το class μόνο εμετό μπορώ να κάνω εγώ.. 1
Glikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Εγώ θα πάρω σβάρνα τα σουπερμάρκετ για να στοκάρω με ποπ κορν. Μετά θα βρω μια απόμερη γωνία που θα έχει πανοραμική θέα και θα βλέπω τους Ελληνάρες επαναστάτες να αλληλοτρώγονται . Εγω θελω να ετοιμαστώ σε φάση "doomsday apocalypse" και να κυνηγάω milf. Πέρα απο την πλάκα η χρεωκοπία της Ελλάδας δεν είναι και σενάριο επιστημονικής φαντασίας. 1
testtesttest Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Σε αυτο το class μόνο εμετό μπορώ να κάνω εγώ.. λες και μπορεις να μας πλησιασεις... κατσε στα αυγα σου εκει στη φτωχογειτωνια σου και κλαψε στην παραγκα σου
dimitrisOP Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Τι λέτε μωρέ , ποια χρεωκοπία , που έχει χρεοκοπήσει εδώ και κάτι χρόνια και τώρα δίνουν κώλο όπου σταθούν και βρεθούν άντε 4 μήνες ακόμα και για σας!
UniversalMachine Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Σε λίγους μήνες που θα μαζευτούν όλοι οι πρόσφυγες στην Ελλάδα και θα μειώσουν στο μισό τις συντάξεις για να πληρώσουν τις δόσεις του ΔΝΤ θα σας πώ εγώ μετά τι έχει να γίνει στην Ελλάδα.. https://www.youtube.com/watch?v=jBLmO03evf0
testtesttest Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 λες να επαναστατησει ο στρατος των συνταξιουχων;
theoritikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Σε λίγους μήνες που θα μαζευτούν όλοι οι πρόσφυγες στην Ελλάδα και θα μειώσουν στο μισό τις συντάξεις για να πληρώσουν τις δόσεις του ΔΝΤ θα σας πώ εγώ μετά τι έχει να γίνει στην Ελλάδα.. Θα κόψεις τα ντράγκς? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις