Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νοιωθετε να εχετε αλλαξει με τα χρονια κ τις ως τωρα εμπειριες σας?

Εγω ας πουμε τελευταια ολο τσακωνομαι, δεν κανω χάρες, ειμαι απομακρη κ σχεδον αντικοινωνικη.

Εντελως αντιθετα απο αυτο που ημουν τοσα χρονια.

Εχω γινει πολυ πιο εγωιστρια κ δε θελω να σπαταλαω το χρονο μου

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πιο ώριμος σε πολλά θέματα. Γενικά προς το καλύτερο, χωρίς να θέλω να ακουστώ γραφικός. Η ζωή με τις καλές / καλές εμπειρίες σε μαθαίνει πολλά. Γενικά πιστεύω οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί. Άσχετα αν μερικοί είναι ξύδι

Δημοσ.

ειμαι απομακρη, σχεδόν αντικοινωνικη κ δε θελω να σπαταλαω το χρονο μου

Bring old stavi back

• Like 5
Δημοσ.

Εγω ας πουμε τελευταια ολο τσακωνομαι, δεν κανω χάρες, ειμαι απομακρη κ σχεδον αντικοινωνικη.

Εντελως αντιθετα απο αυτο που ημουν τοσα χρονια.

Εχω γινει πολυ πιο εγωιστρια κ δε θελω να σπαταλαω το χρονο μου

λες και μιλαω εγω :)

• Like 1
Δημοσ.

Στάβι μια είναι η λύση.

sex

Ακομα κ σαυτο εχω αλλαξει. Δεν μπορω να φανταστω οτι θα κανω ερωτα με καποιον που δε μας συνδεει κατι βαθυ και αληθινο.

Ιδιως μετα απο τις τελευταιες μου σχεσεις. Που οι αλλοι με εβριζαν σε δημοσιο φορουμ ( εδω δηλαδη) αναρωτιομουν. . . Κι εγω μαυτα τα ζωα εχω κοιμηθει μαζι? Γιατι????

• Like 2
Δημοσ.

Ακομα κ σαυτο εχω αλλαξει. Δεν μπορω να φανταστω οτι θα κανω ερωτα με καποιον που δε μας συνδεει κατι βαθυ και αληθινο.

Ιδιως μετα απο τις τελευταιες μου σχεσεις. Που οι αλλοι με εβριζαν σε δημοσιο φορουμ ( εδω δηλαδη) αναρωτιομουν. . . Κι εγω μαυτα τα ζωα εχω κοιμηθει μαζι? Γιατι????

μη βριζεις τα ζωα :D

Δημοσ.

Σίγουρα αλλάζει ο άνθρωπος με τα χρόνια.
Εγώ έγινα πιο κοινωνικός με αρέσει πιο πολύ με κόσμο,με Έλληνες πάντα,με αρέσουν πάρα πολύ οι ελληνικές χοροσπερίδες και εκδηλώσεις εδώ στο εξωτερικό που μένω.Έγινα και μέλος στην ελληνική κοινότητα :)

Πιο ήρεμος και ώριμος σε όλα τα καθημερινά προβλήματα,αλλά από την άλλη αντιδρώ κατευθείαν αν με υποτιμήσει και με προσβάλει κάποιος ειδικά στην δουλειά.

Βασίζομαι και εμπιστεύομαι πιο πολύ τον εαυτό μου.

Παλιότερα ήμουν σε αυτά το αντίθετο.

Δημοσ.

Εγώ έγινα πιο κοινωνικός με αρέσει πιο πολύ με κόσμο,με Έλληνες πάντα,με αρέσουν πάρα πολύ οι ελληνικές χοροσπερίδες και εκδηλώσεις εδώ στο εξωτερικό που μένω.Έγινα και μέλος στην ελληνική κοινότητα :)

Πιο ήρεμος και ώριμος σε όλα τα καθημερινά προβλήματα,αλλά από την άλλη αντιδρώ κατευθείαν αν με υποτιμήσει και με προσβάλει κάποιος ειδικά στην δουλειά.

εγω παλι βαρεθηκα τους Ελληνες και την νοοτροπια που εχουν οι περισσοτεροι.....

Δημοσ.

Πήγες εξωτερικό και κάνεις παρέα μόνο με Έλληνες? Comfort zone much ή απλή χαζομάρα?

• Like 3
Δημοσ.

Υπάρχουν πολυυυυύ χειρότερα φίλε από την νοοτροπίας μας.

Ρουφιανιά,γλύψιμο μέχρι αηδίας,να σε θεωρούν όλοι ότι είσαι μια μάζα κρέας για καταναλωτικό σκοπό.Να σε βλέπουν σαν πορτοφόλι και σαν ένα σκλάβο που θα δουλέψει για το κράτος τους

γερμανιστάν

Δημοσ.

Υπάρχουν πολυυυυύ χειρότερα φίλε από την νοοτροπίας μας.

Ρουφιανιά,γλύψιμο μέχρι αηδίας,να σε θεωρούν όλοι ότι είσαι μια μάζα κρέας για καταναλωτικό σκοπό.Να σε βλέπουν σαν πορτοφόλι και σαν ένα σκλάβο που θα δουλέψει για το κράτος τους

γερμανιστάν

χαχαχαχα. ενω εδω αυτα δεν υπαρχουν θελεις να μου πεις? που ζεις? μαλλον εχεις καιρο να ερθεις λιγο στην Ελλαδαρα...

• Like 1
Δημοσ.

Πήγες εξωτερικό και κάνεις παρέα μόνο με Έλληνες? Comfort zone much ή απλή χαζομάρα?

Αυτό το χαζομάρα δεν το έπιασα σωστά

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...