Glikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ακομα κ σαυτο εχω αλλαξει. Δεν μπορω να φανταστω οτι θα κανω ερωτα με καποιον που δε μας συνδεει κατι βαθυ και αληθινο. Ιδιως μετα απο τις τελευταιες μου σχεσεις. Που οι αλλοι με εβριζαν σε δημοσιο φορουμ ( εδω δηλαδη) αναρωτιομουν. . . Κι εγω μαυτα τα ζωα εχω κοιμηθει μαζι? Γιατι???? Έμπλεξες με λάθος άτομα...Σε νιώθω. Πάντως ίσως περνάς κρίση ηλικίας. Κάτι φορές έχω και εγώ τέτοια φιλοσοφικά ερωτήματα. Μετα σαβουριάζω καμια σοκολάτα και είμαι οκ
Iris_89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αυτό το χαζομάρα δεν το έπιασα σωστά Άρα είναι comfort zone much. Got it
palawiaris Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 χαχαχαχα. ενω εδω αυτα δεν υπαρχουν θελεις να μου πεις? που ζεις? μαλλον εχεις καιρο να ερθεις λιγο στην Ελλαδαρα... Ήμουν μέχρι τα 21 μου.Δεν τα έζησα αυτά Ελλάδα ίσως λόγω ηλικίας Άρα είναι comfort zone much. Got it Αλβανικά γιατί μου γράφεις δεν καταλαβαίνω ----- Τέλος πάντων πολλοί ήρθανε να βρούνε την τύχη τους στο γερμανιστάν αλλά λίγους δεν τους έπιασε η μελαγχολία λόγω συνθηκών εργασίας και ζωής οπότε.... 1
stavi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Έμπλεξες με λάθος άτομα...Σε νιώθω. Πάντως ίσως περνάς κρίση ηλικίας. Κάτι φορές έχω και εγώ τέτοια φιλοσοφικά ερωτήματα. Μετα σαβουριάζω καμια σοκολάτα και είμαι οκ Μπα δεν ειναι κατι που θα μου περασει. Ειναι απολυτα συνειδητη αλλαγη.
Glikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μπα δεν ειναι κατι που θα μου περασει. Ειναι απολυτα συνειδητη αλλαγη. Εσυ ξέρεις. Τροποποιείς τα μνμ όμως και με μπερδεύεις.
Iris_89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ήμουν μέχρι τα 21 μου.Δεν τα έζησα αυτά Ελλάδα ίσως λόγω ηλικίας Αλβανικά γιατί μου γράφεις δεν καταλαβαίνω ----- Τέλος πάντων πολλοί ήρθανε να βρούνε την τύχη τους στο γερμανιστάν αλλά λίγους δεν τους έπιασε η μελαγχολία λόγω συνθηκών εργασίας και ζωής οπότε.... Νευρικό 1
palawiaris Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ακριβώς έτσι είναι.Και εγώ μένω εξωτερικό αλλά δεν γράφω στην γλώσσα τους,αλλά στην μητρική μου γλώσσα.
livefreeordie Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ήμουν μέχρι τα 21 μου.Δεν τα έζησα αυτά Ελλάδα ίσως λόγω ηλικίας νιωθεις ετσι μαλλον γιατι συνηθισες εδω με τις φραπεδιες. εκει δεν ειναι ετσι εννοειται. η νοοτροπια του Ελληνα ειναι ολη μερα γκρινια για την χωρα και για την ανεργια , ρουφαμε φραπε στη καφετερεια ,βρισιμο τους πολτικους,βρισιμο τους μεταναστες, απο διπλα το κινητο αξιας 500+ ευρω (ασχετο αν δεν εχουμε ουτε δουλεια ουτε καν καρτα) ,φαγητο και ποτο full κι ας εχουμε αφραγκιες,το παιζουμε καλοι και φιλοι μεχρι να φυγει ο αλλος και να βγαλουμε τα φτυαρια και φυσικα μετα παμε και ψηφιζουμε αυτους που βριζουμε για κορυφωμα. και μην ξεχασουμε να θυμωσουμε αν καποιος μας θιξει την Ελλαδαρα μας. οσο για την εργασια που λες οτι ειστε δουλοι στη Γερμανια , καλα θα ηταν να ημουν κι εγω δουλα με τετοιο μισθο. ελα εδω με μισθο ουτε 500 ευρω να δουλευεις(αν εισαι τυχερος κιολας) και θα δεις τι θα πει σκλαβος του κρατους μετα.
Glikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ακριβώς έτσι είναι.Και εγώ μένω εξωτερικό αλλά δεν γράφω στην γλώσσα τους,αλλά στην μητρική μου γλώσσα. Να γράψω και εγώ κάτι αρβανίτικα που ξέρω?
4saken Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 κ δε θελω να σπαταλαω το χρονο μου Σπαταλας ομως τον δικο μας... 2
Glikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Έλα ρε συ αστην. Δινει ζωή στο φόρουμ. Team stavi ftw!!! 1
Iris_89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 νιωθεις ετσι μαλλον γιατι συνηθισες εδω με τις φραπεδιες. εκει δεν ειναι ετσι εννοειται. η νοοτροπια του Ελληνα ειναι ολη μερα γκρινια για την χωρα και για την ανεργια , ρουφαμε φραπε στη καφετερεια ,βρισιμο τους πολτικους,βρισιμο τους μεταναστες, απο διπλα το κινητο αξιας 500+ ευρω (ασχετο αν δεν εχουμε ουτε δουλεια ουτε καν καρτα) ,φαγητο και ποτο full κι ας εχουμε αφραγκιες,το παιζουμε καλοι και φιλοι μεχρι να φυγει ο αλλος και να βγαλουμε τα φτυαρια και φυσικα μετα παμε και ψηφιζουμε αυτους που βριζουμε για κορυφωμα. και μην ξεχασουμε να θυμωσουμε αν καποιος μας θιξει την Ελλαδαρα μας. οσο για την εργασια που λες οτι ειστε δουλοι στη Γερμανια , καλα θα ηταν να ημουν κι εγω δουλα με τετοιο μισθο. ελα εδω με μισθο ουτε 500 ευρω να δουλευεις(αν εισαι τυχερος κιολας) και θα δεις τι θα πει σκλαβος του κρατους μετα. Ξέχασες το σημαντικότερο. Δεν βρίσκουν δουλειά, φταίνε οι Γερμανοί. Ξύπνησαν στραβά το πρωΐ, φταίνε οι Γερμανοί. Δεν τους πέτυχε το αφρόγαλα, πάλι φταίνε οι Γερμανοί. 1
Miracle Worker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 On the topic, και εγώ πιστεύω ότι ωρίμασα αρκετά με τα χρόνια. Πολλά πράγματα που κάποτε με νευρίαζαν, τώρα δε με αγγίζουν καν.
livefreeordie Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ξέχασες το σημαντικότερο. Δεν βρίσκουν δουλειά, φταίνε οι Γερμανοί. Ξύπνησαν στραβά το πρωΐ, φταίνε οι Γερμανοί. Δεν τους πέτυχε το αφρόγαλα, πάλι φταίνε οι Γερμανοί. οντως μεγαλη παραλειψη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις