Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το lg g2 μου επεσε εχει σπασει η οθονη και δεν ανταποκρινεται με το χερι.
Οταν παταω το κουμπι απο πισω βλεπω την ωρα και η οθονη ειναι ολο γραμμες.
Οταν το συνδεω στον υπολογιστη το βλεπω σαν αποκεθευτικο χωρο.
Πως μπορω να κανω μεταφορα τις επαφες στην καρτα και να παρω κατι σημειωσεις που ειχα γραψει στο σημειωματαριο???
Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εαν εχεις καμια smarttv προχειρη δοκιμασε μπας και μπορεις να κανεις cast.

Εαν παλι η οθονη δεν αντιλαμβανετε την αφη βρες ενα ,otg usb και βαλε ενα ποντικι.

Δημοσ.

Η οθονη δεν δεχεται την αφη.

Δηλαδη μπορω να συνδεσω ενα ποντικη μεσω του otg usb και να χειριζομαι με κερσορα την οθονη???

Δημοσ.

Η οθονη δεν δεχεται την αφη.

Δηλαδη μπορω να συνδεσω ενα ποντικη μεσω του otg usb και να χειριζομαι με κερσορα την οθονη???

Ω ναι!!!

Αρκει να υποστηριζει το otg.

Δημοσ.

Συνδεσα το ποντικη οπως μου ειπατε αλλα επειδη την δεξια μερια της οθονης δεν την βλεπω πληρες μπορω να βλεπω το κινητο απο τον υπολογιστη??

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Συνδεσα το ποντικη οπως μου ειπατε αλλα επειδη την δεξια μερια της οθονης δεν την βλεπω πληρες μπορω να βλεπω το κινητο απο τον υπολογιστη??

Ευχαριστω.

Δεν ξερω αν μπορεις με αυτο http://www.doctorandroid.gr/2014/06/control-broken-android-screen.html?m=1
Δημοσ.

Τις επαφές δεν τις έχεις στο google ;

Τις σημειώσεις τώρα δεν ξέρω αν ήταν κάπου συγχρονισμενες.

Στο miui που έχω εγώ όλα είναι συγχρονισμένα στον λογαριασμό μου, όταν πχ κάνω φορματ στο κινητό με το που περάσω τον λογαριασμό μου στο κινητό έρχονται όλα σημείωσεις, SMS ,Wi-Fi password, μητρώο κλήσεων,

Δημοσ.

το κινητο ηταν smart... αμα δεν τα έσωζες ομως οπως αξιζε σε ενα smartphone... tough luck.

Επαφες και σημειώσεις εμενα ειναι synced παντα με Google.

Δημοσ.

Ευχαριστω.

Δες και εδω

Παντως εαν εχεις κανενα φιλο/συγγενη με smart tv samsung(πιθανοτατα και με αλλες αλλα δεν το εχω δοκιμασει) ειναι 2 λεπτα υποθεση να το συνδεσεις με το ενσωματενο cast του android 5/6.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...