Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη δουλειά του έχει full service catering (με μενού που αλλάζει ανά εβδομάδα). Στη δική μου έχουμε buffet. Δεν πληρώνουμε κάτι.

Ζωαρα!στη δικη μου δουλεια δεν επιτρεποταν καν να κανω διαλειμμα για καφε η φαγητο.

Δημοσ.

Ζωαρα!στη δικη μου δουλεια δεν επιτρεποταν καν να κανω διαλειμμα για καφε η φαγητο.

Νηστική την έβγαζες?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι λέτε ρε να μου λέγανε δεν επιτρέπεται να φας ... ζωντανούς θα τους έτρωγα xD.... αμα πεινάσω καλά μπαίνει ο διάολος μέσα μου στην κυριολεξία   :-D

Επεξ/σία από Vapir
  • Like 6
Δημοσ.

τι λέτε ρε να μου λέγανε δεν επιτρέπετε να φας ... ζωντανούς θα τους έτρωγα xD.... αμα πεινάσω καλά μπαίνει ο διάολος μέσα μου στην κυριολεξία :-D

Ταυτίζομαι. Έχω θέμα με το φαγητό. Κάπως σαν τον Joey απο την σειρά "friends".

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ φέρνω πάντα από το σπίτι σαντουιτς ή σπανίως κατεβαίνω και παίρνω απέξω κάτι μικρό, δεν βγαίνει οχτάωρο με άδειο στομάχι.

Εχω κόψει έξοδα όπως καφέδες και φαγητά απέξω σε καθημερινή βάση όπως έκανα επί φοιτητικής ζωής, οι έξοδοι γίνονται μετρημένα εκεί που αξίζει και με αυτούς που αξίζει, μια στο τόσο θα σκάσω παραπάνω λεφτά για κάτι όπως κάποιο μηχάνημα ή κάποιο δώρο αλλά δε γαμιέται. Και κάπως έτσι καταφέρνω να μένω μόνος μου χωρίς λεφτά απτους γονείς.

Μια είναι η λύση. Moneylover app. Εχω βρει το φως μου. Ξέρω τι ξοδευω, που, πότε και σε τι.

Είχα ανοίξει θέμα πριν λίγο καιρό και κανείς δεν απάντησε.

Αν εχει να προτείνει κανείς άλλο app που έχει χρησιμοποιήσει, ας το γράψει.

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα έκοψα τον πρωινό καφέ στην μια ώρα που έχω κενό το πρωί, πήρα και κάνω μόνος μου, και πλέον σπαταλώ αυτά τα χρήματα αλλού.Επίσης κατάφερα να κόψω τους 4 τροχούς τους οποίους έπαιρνα από 12 του 97.4 ευρώ καφές κάθε μέρα δεν έλεγε και άλλα τόσα το βράδυ + ότι συνεχίσω.Για ρούχα ψιλό βολεύομαι από μπερσκα ώσπου να έρθω αυτά κιλά να φοράω τα ΤΚ.σνακ τα έχω αντικαταστήσει με φιστίκια και σπόρια.Γενικά είδα καλά αποτελέσματα στην τσέπη μου με αυτές τις αλλαγές

Δημοσ.

τι λέτε ρε να μου λέγανε δεν επιτρέπεται να φας ... ζωντανούς θα τους έτρωγα xD.... αμα πεινάσω καλά μπαίνει ο διάολος μέσα μου στην κυριολεξία   :-D

Ταυτίζομαι. Έχω θέμα με το φαγητό. Κάπως σαν τον Joey απο την σειρά "friends".

Εγω οχι τοσο αλλά αν πεινασω και δεν εχει φαϊ, γινομαι λιγο bitch και πολυ γκρινιαρα.

• Like 4
Δημοσ.

Εγω οχι τοσο αλλά αν πεινασω και δεν εχει φαϊ, γινομαι λιγο bitch και πολυ γκρινιαρα.

Σε νιώθω. Αν θέλω να φάω κάτι συγκεκριμένο και δεν το έχω θα σαλτάρω. Έχει τύχει να παω να πάρω κρεπα σοκολάτα πχ στις 4 το πρωί ετσι στο άκυρο.

• Like 1
Δημοσ.

Κόβεις κόβεις από παντού και στο τέλος έρχεται η γαμημενη η κυβέρνηση και σου πέρνει 20 χιλιάρικα από τα κέρδη σου με το έτσι θέλω. Ότι και να κόψεις θα στα πάρουν οι απατεωνες για να βάλουν στις τσέπες τους.

Μονόδρομος το εξωτερικό σε αυτή τη χώρα των κλεφτων δεν υπάρχει μέλλον.

• Like 2
Δημοσ.

εγώ αν δεν φάω για 6+ ώρες και με ενοχλήσει κάποιος άσχημα πρώτα θα φύγει μπουνιά στα δόντια κ μετά θα σκεφτώ τι έκανα, είναι λες και η υπομονή και η ανοχή μου χάνετε εντελώς. Βέβαια αυτό μόνο στη δουλειά και αν έχω πάει πριν για προπόνηση κ έχω κουραστεί κ ζητάει το σώμα μου φαγητό, όχι γενικά , αν δεν δουλεύω κ είμαι χαλαρά κ ωραία όπως σήμερα τότε δεν έχω θέμα , πχ τώρα βαριέμαι να πάω να φτιάξω να φάω, θα φάω όποτε μ έρθει :P 

πάντως όταν είμαι σε γράμμωση επειδή κάνω extreme bulk +20kg απ το ύψος κ ευχαριστιέμαι τα πάντα όλο το χειμώνα , αναγκαστηκά θα πάω πολύ strict για να έχω το αποτέλεσμα που θέλω, θα κάνω extreme cut και απο θέμα φαγητού κ απο προπόνηση , οπότε είμαι λίγο ποιο edgy, οπότε γίνομαι λίγο γκρινιάρης 24/7  :-D

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θελω να πιστευω πως κανω καλη διαχειριση χρηματων. Συνοψιζω τι συνηθιζω τα τελευταια χρονια να κάνω.

- Αγορες σε ρουχα, παπουτσια, καλλυντικα κλπ σε εκπτωσεις ή οταν ειναι σε προσφορες (πχ τα Body Shop εχουν αυτες τις μερες -20% σε πινέλα και διαφορα ειδη μακιγιαζ. Η καλυτερη μου! :-D )

- Ψωνια σε σ/μ ΜΟΝΟ με λιστα. Κοιταζω επισης τα φυλλαδια και συνδυαζω με κουπονια απο διαφορα σάιτ.

- Μπηκαμε στο κοινωνικο τιμολογιο και γλυτωσαμε πολλά. Κάντε το!

- Αλλάξαμε ολες μα ολες τις λαμπες σε LED και μαζι με το κοινωνικο, μας ερχετε πολυ φθηνα το ρευμα.

- Το 3ο δωματιο που δεν το χρησιμοποιουμε, το κραταμε κλειστο και κλεισαμε και το καλοριφερ (το ανοιγουμε που+που για να μην πιασει υγρασια). -100€ στο αεριο αυτο το 2μηνο.

- Βαζω πλυντηριο ΜΟΝΟ αν γεμιζει. Σε αντιθετη περιπτωση, οχι. Για αυτο εχω πολλά ρουχα (παντελονια, μπλουζες) και δε κολλάω σε 3-4.

- Αν βρουμε καλη τιμη στη βενζινη, φουλαρουμε το αυτοκινητο.

- Εχω 2 πακετα καρτοκινητης και τελικα ουτε 5 ευρω το μηνα δεν ξοδευω. (Frog με 3€ 120 λεπτά/μηνα και Q με 8€ ιντερνετ 1GB για 8 μηνες. Beat that!)

- Βασικοτατο πακετο ιντερνετ για το σπιτι χωρις ομιλιας προς άλλους, αφου εχουμε τα κινητα (κοστος 17€).

- Το σημαντικότερο: Καταγράφουμε ΟΛΑ μα ΟΛΑ μας τα εξοδα σε ενα excel στο Google Docs και κοιταμε εκει αν ξεφυγαμε καποιο μηνα και που εφυγε πολυ χρημα.

μπραβο η Q !!Ωραιο !! θα το παρω κ εγω (εχω μονο φρογκ)

Δημοσ.

Νηστική την έβγαζες?!

Εφτιαχνα φραπε απ το σπιτι με μπολικο γαλα να με φουσκωσει.

Ειχαν το ελαφρυντικο οτι δουλευα σπαστο πρωι και απογευμα οποτε δεν προβλεποταν κανενα διαλειμμα για μενα αφου εφευγα το μεσημερι ( πολλες φορες πηγαινα σε δουλειες αθηνα στο ενδιαμεσο με αποτελεσμα στο ενα χερι τιμονι και στο αλλο σουβλακι)

Δημοσ.

Έτρωγα πρωινό από έξω τον τελευταίο καιρό. Σφολιάτες κλπ. Λόγω δουλειάς δεν είχα όρεξη και χρόνο να φτιάχνω σπίτι. Τώρα ξυπνάω λιγο νωρίτερα και κάνω σπίτι πρωινό. Και πιο υγιεινό και πιο οικονομικό

• Like 1
Δημοσ.

Τολμησα μια φορα να παω στο παραδιπλανο μαγαζι σχεδον διπλα δηλαδη, να παρω εναν καφε γιατι λογω αναποδιας δεν προλαβα να φτιαξω απ το σπιτι και ο γιος του αφεντικου ειπε στη συναδελφο μου να μου κανει παρατηρηση να μην το ξανακανω.... (τον οποιο καφε τον ειχα σε ειδικο δωματιο και πηγαινα στα κλεφτα κ επινα, δεν ηταν στο χωρο του φαρμακειου που μπαινουν πελατες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...