Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και 1,5 κιλό κρέας...

Τουαλέτα κάθε 15 λεπτά; Τα νεφρά πρέπει να δουλεύουν υπερωρίες...

όχι , 3-4 φορές τη μέρα

τα νεφρά είναι άψογα , δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αντοχές  :)

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όχι , 3-4 φορές τη μέρα

τα νεφρά είναι άψογα , δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αντοχές  :)

Μισό, έπινες 10 λίτρα υγρών (4lt τσάι, 6lt νερό) και κατουρούσες μόνο 3-4 φορές;

Δηλαδή κάθε φορά αμόλαγες 2,5-3,33lt ούρα; Μιλάμε για γιγάντια ουροδόχο κύστη. :P

Δημοσ.

Bedazzled νομίζω ότι κάποιοι οργανισμοί παίζουν με άλλες ποσότητες. Είτε από θέμα κιλών-κατασκευής είτε λόγω προπόνησης. Φαίνονται τεράστια τα νούμερα που γράφει ο vapir αλλά δεν βρίσκω και λόγο να πει ψέματα! :)

Δημοσ.

δεν κουρεύομαι επειδή θέλω να μακρύνουν τα μαλλιά μου

όταν θα αποφασίσω να τα κουρέψω θα πάω κομμωτήριο και θα δώσω το 10άρι

Και γω στην ιδια φαση ειμαι τωρα, αλλά σε γνωστη μου κομμωτρια που παω, μου λεει ελα να σου κοψω απο κατω ισα-ισα την ψαλιδα για να μακρυνουν πιο γρηγορα.

Τωρα, μυθος, χαζομαρα...; Δεν ξερω, αλλά ετσι και αλλιως η ψαλιδα πρεπει να κοβεται, ειδικα αν εχεις πολυ.

Δημοσ.

Όταν μέναμε Αθήνα η αλήθεια είναι πως ήμασταν με τον σύντροφο στριμωγμένοι οικονομικά, κακοπληρωμένος πολύ. Πλέον μπορώ να πω πως γίναμε λίγο πιο σπάταλοι απ' ο,τι χρειάζεται, χωρίς να σημαίνει πως πετάμε λεφτά από δω κι από κει. Το μεγαλύτερο μας έξοδο ήταν το φαγητό, αλλά αφού τρώει brunch, lunch και το καθιερωμένο cake and tea (-.-) στη δουλειά του, έρχεται φουσκωμένος, τρώω κι εγώ στη δική μου και έτσι έχουμε ρίξει κατά πολύ το σουπερμαρκετ. Τα περισσότερα πράγματα τα παίρνουμε από Amazon. Τα ρούχα είναι ένα θέμα και το κομμωτήριο για μένα, καθώς το πιο φθηνό κοστίζει 30 ευρώ, και η βενζίνη, αλλά οκ. Ίσως ζοριστούμε κάπως όταν γίνω full time student. Γενικότερα είμαστε πολύ πιο λάσκα τώρα και το χαιρόμαστε όσο κρατήσει   :P

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ κυρίως το φαΐ απ' έξω και τις μπύρες. Πλέον παίρνω μόνο κρασί με 3 ευρώ το 1.5 λίτρο από την κάβα και το φαγητό εξαρτάται από το τι βρίσκεται σε προσφορά στο μάρκετ.

Προσωπικά δίνω 17.5 ευρώ για 24άρι με απεριόριστα αστικά υπεραστικά και ... 5 ώρες προς κινητά .   :P

Cyta .

Φοιτητικό; Γιατί εμένα για τα ίδια μου παίρνει 22.5. Btw, ξέρεις τι ισχύει με τα κινητά, κάθε πότε μηδενίζουν οι ώρες και αν σε ειδοποιούν αν τις περάσεις; Εγώ προσπαθώ να μην ξεπερνάω τις 2 ώρες κάθε ημερολογιακό μήνα, για να είμαι ήσυχος.

Δημοσ.

Εγώ κυρίως το φαΐ απ' έξω και τις μπύρες. Πλέον παίρνω μόνο κρασί με 3 ευρώ το 1.5 λίτρο από την κάβα και το φαγητό εξαρτάται από το τι βρίσκεται σε προσφορά στο μάρκετ.

Φοιτητικό; Γιατί εμένα για τα ίδια μου παίρνει 22.5. Btw, ξέρεις τι ισχύει με τα κινητά, κάθε πότε μηδενίζουν οι ώρες και αν σε ειδοποιούν αν τις περάσεις; Εγώ προσπαθώ να μην ξεπερνάω τις 2 ώρες κάθε ημερολογιακό μήνα, για να είμαι ήσυχος.

Oι ώρες μηδενίζουν κάθε μήνα και για την ακρίβεια δες στον λογαριασμό σου την περίοδο χρέωσης για να καταλάβεις πότε μηδενίζονται 

Δεν υπάρχει τρόπος να μάθεις πόσο έχεις μιλήσει.

Όχι δεν είναι φοιτητικό συμβόλαιο.

Εγώ είχα κάνει συμβόλαιο πριν ένα χρόνο με μια προσφορά που έτρεχε απο την getaline  https://www.getaline.gr/ όπου προωθεί πακέτα της cyta και συνήθως σε καλύτερες τιμές απο τα πακετα που βλέπεις στο site της cyta.

Στα 19 ευρώ με 24μηνη δέσμευση. Επειδή όμως έχω συνδυαστικό με cyta κινητό  (βασικά του πατέρα μου) Πάει -1 ευρώ κάτω και 0.50 ευρώ μείον επειδή επέλεξα να μην μου αποστέλλεται τυπωμένος ο λογαριασμός αλλά μόνο ηλεκτρονικά . Οπότε πάει στα 17.5 ευρώ . 

Του πατέρα μου το κινητό είναι μαζί με φόρους στα 22.40 ευρώ 300 λεπτά προς όλους συν 300 λεπτά προς κινητά cyta και σταθερά cyta , 300 MB και 30 SMS . 

Το σύνολο των παγίων είναι 39.90 . Αν o πατέρας μοθ χρεώσει έστω για 10 cents το κινητό τότε εφαρμόζεται εξτρα έκπτωση -1 ευρώ σε κάθε λογαριασμό . Οπότε το κινητό πάει 21.40 και το σταθερό 16.5 ευρώ !!!!!!!

Αυτά!

Btw εγώ έχω φοιτητικό καρτοκινητό . Με 4 ευρώ το μήνα 1000 λεπτά προς όλους και περίπου 1.5 gb internet και 600 λεπτά προς Vodafone . 

• Like 1
Δημοσ.

καλά όλα τα άλλα, αλλά ντύνεσαι από τα lidl;;;Βάζω 10 ευρώ κάρτα τον μήνα, όχι παραπάνω. Προτιμώ τα λεωφορεία από το αυτοκίνητο. Δεν αγοράζω ακριβά ρούχα και προτιμώ γενικά τις εκπτώσεις για ρούχα.Στο σούπερ μάρκετ παίρνω πάντα τα προιόντα που είναι σε προσφορά.Έκοψα το κομμωτήριο.Δεν αγοράζω περιοδικά. Δεν κάνω ταξίδια.Δεν βγαίνω έξω, παρά για έναν καφέ σπάνια. Πληρώνω τους σταθερούς λογαριασμούς: νοίκι, δεη(ελάχιστα), νερό(ελάχιστα), κοινόχρηστα(ελάχιστα). Βενζίνη και εισιτήρια.Κανένα ρουχαλάκι ή καλλυντικό και φυσικά το μεγαλύτερο έξοδο: το σούπερ μάρκετ και το φαγητό.Α και το ΕΝΦΙΑ, που ευτυχώς τελείωσε για φέτος.

Πλακα πλακα εχω διαπιστωσει πως το lidl δεν ειναι καν φθηνο για ρουχα και παπουτσια, η τιμη τους δηλαδη κυμαινεται στα ιδια επιπεδα με τα καταστηματα στο κεντρο, οποτε πραγματικα δεν αξιζει( περαν ελαχιστων περιπτωσεων που βγαζει κατι ωραια μπουφαν για σκι κλπ)

Πανω κατω κανω κι εγω τις ιδιες περικοπες, καποτε εδινα σχεδον ολο μου το χαρτζιλικι σε περιοδικα και σνακς απ εξω, τωρα τα περιοδικα αντικατασταθηκαν απο αρθρα στο ιντερνετ για οτι με απασχολησει, και τα σνακ απο μαγειρεμα κανονικο...

Στο παρελθον αγοραζα αρκετα ρουχα και αντικειμενα ψιλοαχρηστα, διακοσμητικα κλπ, τα οποια πλεον εχω πουλησει/χαρισει και εχω μεινει με τα απαραιτητα, πχ εχω ηδη ενα λεπτο μπουφανακι οποτε οσο και να μ αρεσει το μπουφαν για σκι απο τα lιdl, δεν θα τ αγοραζα...

Επισης εχουν ανοιξει πολλα στοκατζιδικα με ρουχα δευτερο χερι, οπου κατα καιρους εχω βρει πολυ ωραια κομματια που ηταν φτιαγμενα στα μετρα μου!

Καλλυντικα δεν χρησιμοποιω πολυ, εμπιστευομαι καποιες εταιριες αλλα καπου πιο πανω αναφερθηκε το body shop. Παιδια, εκτος του οτι ειναι πανακριβα, ειναι και ψεμα ετσι? Ο ομιλος body shop ειναι θυγατρικη της l oreal, οποτε αναιρειται περαιτερω ισχυρισμος της εταιριας για δικαιο εμποριο και σεβασμο στα ζωα. Δε λεω μη φορατε καλλυντικα για τα πειραματα κλπ, αλλα οχι να μας τα παιρνουν κ να χουμε ψευδασθησεις.

Εννοειται λεωφορεια, τ αμαξι το παιρνω κανα σαββατοκυριακο για να παω πατρικο η στο φιλο μου.

Τυχεροι οσοι μπαινετε κοινωνικο τιμολογιο, δυστυχως το σπιτι ανηκει στον πατερα της συγκατοικου μου οποτε δε δικαιουμαστε κοινωνικο...

Το μονο που δε θελω να στερηθω ειναι τα ταξιδια. Οποτε καθεται δουλεια και καταφερνω να μαζεψω, βαζω κατι στην ακρη για ενδεχομενο ταξιδι.

Προτιμω να ζω σε 15 τετραγωνικα με ελαχιστα πραγματα και να κανω πολλα ταξιδια...

Όταν μέναμε Αθήνα η αλήθεια είναι πως ήμασταν με τον σύντροφο στριμωγμένοι οικονομικά, κακοπληρωμένος πολύ. Πλέον μπορώ να πω πως γίναμε λίγο πιο σπάταλοι απ' ο,τι χρειάζεται, χωρίς να σημαίνει πως πετάμε λεφτά από δω κι από κει. Το μεγαλύτερο μας έξοδο ήταν το φαγητό, αλλά αφού τρώει brunch, lunch και το καθιερωμένο cake and tea (-.-) στη δουλειά του, έρχεται φουσκωμένος, τρώω κι εγώ στη δική μου και έτσι έχουμε ρίξει κατά πολύ το σουπερμαρκετ. Τα περισσότερα πράγματα τα παίρνουμε από Amazon. Τα ρούχα είναι ένα θέμα και το κομμωτήριο για μένα, καθώς το πιο φθηνό κοστίζει 30 ευρώ, και η βενζίνη, αλλά οκ. Ίσως ζοριστούμε κάπως όταν γίνω full time student. Γενικότερα είμαστε πολύ πιο λάσκα τώρα και το χαιρόμαστε όσο κρατήσει   :P

Θες να πεις οτι στις δουλειες σας βγαζουν φαγητο? (Η απλα παραγγελνετε?)

Γιατι αν ισχυει το πρωτο γαμω!!!

Κατι που ξεχασα ν αναφερω πριν ειναι πως για οτι ηθελα ν αγορασω εριχνα ερευνα στο ebay και το βρισκα πολλες φορες 10 φορες κατω απο τιμες ελλαδας, οποτε το παραγγελνα( τωρα με cc το κανω αλλα πιο σπανια)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, ένα μικρό μέρος φεύγει και με τον ιδρώτα... αλλά το περισσότερο φεύγει με τα ούρα.

σε εσένα που δεν γυμνάζεσαι ή τουλάχιστον όχι όπως εγώ,  ναι,

το καλοκαίρι μέχρι τις 10 το πρωί έχω πιει τουλάχιστον 4 λίτρα νερό, στην προπόνηση χάνω 2-3 κιλά νερό.  

γιαυτό κ στεγνώνω απο νερά 

2λίτρα τσάι με το που ξυπνάω , 2 νερό πριν την προπόνηση και στην προπόνηση διψάω.

2 μετά πριν φύγω ,  2 λίτρα με το μεσημεριανό και 2 τσάι με τα βραδινό

τις κοκα κόλες τις έπινα για 1-2 μήνες αλλα τις σιχάθηκα κ είναι κ πεταμένα λεφτά 

Δημοσ.

Θες να πεις οτι στις δουλειες σας βγαζουν φαγητο? (Η απλα παραγγελνετε?)

Γιατι αν ισχυει το πρωτο γαμω!!!

Στη δουλειά του έχει full service catering (με μενού που αλλάζει ανά εβδομάδα). Στη δική μου έχουμε buffet. Δεν πληρώνουμε κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...