Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγενής ο τύπος

Ο αγενης τυπος μου την ειχε πει μπροστα σε συναδελφο για τις επισκεψεις στο wc καθως και επειδη δεν κουβαλησα κατι μπουκαλια πανβαρια μετα το σχολασμα μου... μορφη ηταν ο τυπος, κ ειναι και πιτσιρικας δυστυχως..

• Like 1
Δημοσ.

Ο αγενης τυπος μου την ειχε πει μπροστα σε συναδελφο για τις επισκεψεις στο wc καθως και επειδη δεν κουβαλησα κατι μπουκαλια πανβαρια μετα το σχολασμα μου... μορφη ηταν ο τυπος, κ ειναι και πιτσιρικας δυστυχως..

Ότι να'ναι. :P

Δημοσ.

Σε νιώθω. Αν θέλω να φάω κάτι συγκεκριμένο και δεν το έχω θα σαλτάρω. Έχει τύχει να παω να πάρω κρεπα σοκολάτα πχ στις 4 το πρωί ετσι στο άκυρο.

Απίστευτο. Πρέπει να είσαι ο μοναδικός που έχει φάει κρέπα ξημερώματα

Δημοσ.
Glikos, on 13 Mar 2016 - 3:24 PM, said:

Σε νιώθω. Αν θέλω να φάω κάτι συγκεκριμένο και δεν το έχω θα σαλτάρω. Έχει τύχει να παω να πάρω κρεπα σοκολάτα πχ στις 4 το πρωί ετσι στο άκυρο.

Υπογλυκαιμια στις 4 το πρωι ? Υποπτο ...... :ph34r:  :ph34r: :ph34r:  

Δημοσ.

Υπογλυκαιμια στις 4 το πρωι ? Υποπτο ...... :ph34r:  :ph34r: :ph34r:  

αυτο δεν ειναι υπογλυκαιμια, ειναι απλη λαιμαργια.

Δημοσ.

Κανένα από τα δυο. Απλά ήθελα κρέπα και πήγα πήρα. :P

ελα τωρα πουτανακι που πας να κρυφτεις κιολας  :P

• Like 1
Δημοσ.

ελα τωρα πουτανακι που πας να κρυφτεις κιολας :P

Αν ήμουν λαίμαργος δεν θα ήμουν πουτανάκι,αλλά χονδροειδές πουτανάκι. :)

Και δεν θα χώραγα ούτε να κρυφτώ. xD

• Like 1
Δημοσ.

Τολμησα μια φορα να παω στο παραδιπλανο μαγαζι σχεδον διπλα δηλαδη, να παρω εναν καφε γιατι λογω αναποδιας δεν προλαβα να φτιαξω απ το σπιτι και ο γιος του αφεντικου ειπε στη συναδελφο μου να μου κανει παρατηρηση να μην το ξανακανω.... (τον οποιο καφε τον ειχα σε ειδικο δωματιο και πηγαινα στα κλεφτα κ επινα, δεν ηταν στο χωρο του φαρμακειου που μπαινουν πελατες)

Κλασσικος φλωρόπουστας παιδάκι του μπαμπά. Ουτε τα @@ να στην κάνει ο ιδιος δεν είχε.

Δημοσ.

Κλασσικος φλωρόπουστας παιδάκι του μπαμπά. Ουτε τα @@ να στην κάνει ο ιδιος δεν είχε.

Αυτο μου ειπαν κ οι φιλοι μου! Γαμωτο ακομη σκεφτομαι να σκασω μυτη στη δουλεια και να του κανω καποιο χουνερι να σπασω πλακα( εγω και οι πρωην συναδελφισες)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...