kathytherion Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αγενής ο τύπος Ο αγενης τυπος μου την ειχε πει μπροστα σε συναδελφο για τις επισκεψεις στο wc καθως και επειδη δεν κουβαλησα κατι μπουκαλια πανβαρια μετα το σχολασμα μου... μορφη ηταν ο τυπος, κ ειναι και πιτσιρικας δυστυχως.. 1
Glikos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ο αγενης τυπος μου την ειχε πει μπροστα σε συναδελφο για τις επισκεψεις στο wc καθως και επειδη δεν κουβαλησα κατι μπουκαλια πανβαρια μετα το σχολασμα μου... μορφη ηταν ο τυπος, κ ειναι και πιτσιρικας δυστυχως.. Ότι να'ναι.
testtesttest Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Σε νιώθω. Αν θέλω να φάω κάτι συγκεκριμένο και δεν το έχω θα σαλτάρω. Έχει τύχει να παω να πάρω κρεπα σοκολάτα πχ στις 4 το πρωί ετσι στο άκυρο. Απίστευτο. Πρέπει να είσαι ο μοναδικός που έχει φάει κρέπα ξημερώματα
keravnos21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Glikos, on 13 Mar 2016 - 3:24 PM, said:Σε νιώθω. Αν θέλω να φάω κάτι συγκεκριμένο και δεν το έχω θα σαλτάρω. Έχει τύχει να παω να πάρω κρεπα σοκολάτα πχ στις 4 το πρωί ετσι στο άκυρο. Υπογλυκαιμια στις 4 το πρωι ? Υποπτο ...... :ph34r:
evabb Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Υπογλυκαιμια στις 4 το πρωι ? Υποπτο ...... :ph34r: αυτο δεν ειναι υπογλυκαιμια, ειναι απλη λαιμαργια.
Glikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Κανένα από τα δυο. Απλά ήθελα κρέπα και πήγα πήρα.
evabb Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Κανένα από τα δυο. Απλά ήθελα κρέπα και πήγα πήρα. ελα τωρα πουτανακι που πας να κρυφτεις κιολας 1
Glikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 ελα τωρα πουτανακι που πας να κρυφτεις κιολας Αν ήμουν λαίμαργος δεν θα ήμουν πουτανάκι,αλλά χονδροειδές πουτανάκι. Και δεν θα χώραγα ούτε να κρυφτώ. xD 1
bedazzled Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Υπάρχει κρεπερί στην Γλυφάδα με 24ωρο ωράριο...
DDevil Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Τολμησα μια φορα να παω στο παραδιπλανο μαγαζι σχεδον διπλα δηλαδη, να παρω εναν καφε γιατι λογω αναποδιας δεν προλαβα να φτιαξω απ το σπιτι και ο γιος του αφεντικου ειπε στη συναδελφο μου να μου κανει παρατηρηση να μην το ξανακανω.... (τον οποιο καφε τον ειχα σε ειδικο δωματιο και πηγαινα στα κλεφτα κ επινα, δεν ηταν στο χωρο του φαρμακειου που μπαινουν πελατες) Κλασσικος φλωρόπουστας παιδάκι του μπαμπά. Ουτε τα @@ να στην κάνει ο ιδιος δεν είχε.
kathytherion Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Κλασσικος φλωρόπουστας παιδάκι του μπαμπά. Ουτε τα @@ να στην κάνει ο ιδιος δεν είχε. Αυτο μου ειπαν κ οι φιλοι μου! Γαμωτο ακομη σκεφτομαι να σκασω μυτη στη δουλεια και να του κανω καποιο χουνερι να σπασω πλακα( εγω και οι πρωην συναδελφισες) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα